Şimdi Ara

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.851
Cevap
33
Favori
209.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben geçen ay 50 tl.lik yakıtı kaptım ,gerçi hala intikam almış gibi hissetmiyorum ve ilk fırsatta biraz daha silkelemeyi düşünüyorum :)
  • kafam karıştı...

tamam 10 bini verip t50 yi alma hayali kuruyordum.
    Kağıt üstünde geçen ay 475 liralik T40 ı alıyorken bu ay 350 liralık t50 çeki alıyorum.
    Ama arkadaşım T40 da tarihi eser niteliği kazanmak üzere,alsan sinir edecek belli.
    T50 güzel telefon.evde kullanan var,aşinayım telefona.
    İki seçenekte listede olsaydı t50 çeki alınırdı yine herhalde.
    2 yıl türkcelldesin desen,tarifeyi sabitlemişim,diğer operatörler daha az almayacak.
    e her sene bir 50 tl mağaza çeki de alınır sarı kutudan bu hesapla.
    alacağım ben galiba,kendimi kandıracak şey buldum yeterince sanıyorum.
    hıı 1200 liralık tableti kaldırıp,350 liralık tablet koyan firmada kalmak doğru değil ama bu kadar beklentiden sonra elinin boş kalması da olmuyor.

edit: 35 tl de bonus geldi bankanın kampanyadan.
    https://link.garanti.com.tr/application/garantilink/garantilinkcampaigndetail;jsessionid=0000Dh2Lh6jVz_yPSnlXwUOlcnC:16lc25b0q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5erkan -- 17 Ekim 2014; 10:59:10 >

• 5erkan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu %50 indirimle 350 tl kalıyor geriye.o nasıl ödenecek ? Kapıda ödeme var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam 10 küsür yıldık türkcell de bu zamana kadar sarı kutu ya abone olmadık mesaj geldi abone olun diye ancak.Verdikleri dandik bir tablet şimdi bu puanları kullanmazsak ne zamana silinir ve daha abone olmadığımız halde silinir mi?Sinir oldum yıllardır turkcele para yatır verilen tablete bak
  • info2 kullanıcısına yanıt
    Yeni gördüm mesajınızı.kapıda odeme yok,turkcel internet magazasından kredikartiyla odeme yapiliyor.aldim ben sorun olmadi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5erkan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 tl indirim olayıyla mağazadan bir tablet kılıfı alacağım.. ama hat benim adıma değil.

mağazadan bu sarı kutu indirimini kullanınca kimlik soruyorlar mı???

belirtilen mağazalar bana uzak arkadaşlar, daha önce gidip mağazadan indirimi kullanmış biri cevap verebilir mi.. boşuna gitmiyeyim kimliğe filan bakıyorlarsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockfatal -- 7 Kasım 2014; 20:59:35 >
  • Bu 50 TL çeki sadece 1 kez mi alınıyor, geçen sene almıştım şuan alamıyorum ? 8000 puan duruyor harcayacak birşey yok, yıl sonunda 4000'i silinecekmiş birde
  • T40 eklenmiş listeye.bir kaç gün kalır.puan yeten hemen alsın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5erkan

T40 eklenmiş listeye.bir kaç gün kalır.puan yeten hemen alsın bence.

Ben T40 seçtim 9000 puanla. Hemen Al seçeneğini tıklayarak aldım. Ama telefonun sahibi oldum mu bilmiyorum şu anda?

Telefona gelen şifreyi kullanmama gerek var mı anlamadım? Çünkü T40'ın sayfasına girdiğimde telefon stokta görünmüyor henüz. Turkcell'in yaptığı işi çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Bu 50 TL çeki sadece 1 kez mi alınıyor, geçen sene almıştım şuan alamıyorum ? 8000 puan duruyor harcayacak birşey yok, yıl sonunda 4000'i silinecekmiş birde

her sene puanlar sıfırrlanıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82
    Telefona gelen şifreyi kullanmama gerek var mı anlamadım? Çünkü T40'ın sayfasına girdiğimde telefon stokta görünmüyor henüz. Turkcell'in yaptığı işi çözemedim.

elbette kullanmana gerek var, ben bugün şiparişini verdim kargolamayı bekliyorum.
  • leblebi82 L kullanıcısına yanıt
    Turkcelin siteden normal internet alisverisi yaparak siparis vereceksiniz.odeme ekraninda o indirim kodu girilecek.stok takip etmeniz gerek surekli bakin.ama indirim kodunu aldiginiz hat ile siteye giris yapip oyle bakin stok durumuna ve gec olmadan siparisinizi verin,yoksa gider hakkiniz.

• stokta siyah kalmamış. sadece beyaz var. siyah tekrar stoğa girer mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

stokta siyah kalmamış. sadece beyaz var. siyah tekrar stoğa girer mi acaba?

benim kendi düşüncem.
    sabah siyah vardı stoklarda ama beyaz kırmızı yoktu. sanırım sırayla renk değiştiriyor. yani 170 siyah 170 beyaz 170 kırmızı olarak sisteme giriyorlar.

siyah gelir ama kampanya bittikten sonra gelir.
    beyaz halen varken almanı tavsiye ederim. yoksa kırmızıya mahküm olursun yine beyaz iyi.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Burdaki yorumları görür görmez siyah renk siparişimi verdim. Diğer hediyeler gibi bekleme süresi olmaz sanırım değil mi? Ayrıca bu telefon başka operatörlü hatlarda kullanılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

Teşekkürler arkadaşlar. Burdaki yorumları görür görmez siyah renk siparişimi verdim. Diğer hediyeler gibi bekleme süresi olmaz sanırım değil mi? Ayrıca bu telefon başka operatörlü hatlarda kullanılabilir mi?

mantıken düşündüğümüzde telefonun ismi türkcel t40 ve 2 yıl kontratlı sözleşme söz konusu olduğundan diğer operatörlere kaymamak için bunu sart koyuyor.
    dolayısıyla 2 yılda bizden o telefonun parasını almış oluyor. yani diğer oparatörleri çalıştırır.
  • Benimde 9500 puanım vardı 6-7 aydır takip ediyordum. Hatta bir ara 10.000 puana tablet vardı benim aralık ayında tam 10.000 puan olacaktı ama yetişemedik. Turkcell t40 ı görünce hemen aldım. Hatta isteyene sıfır kutulu bile satarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Benimde 9500 puanım vardı 6-7 aydır takip ediyordum. Hatta bir ara 10.000 puana tablet vardı benim aralık ayında tam 10.000 puan olacaktı ama yetişemedik. Turkcell t40 ı görünce hemen aldım. Hatta isteyene sıfır kutulu bile satarım :)

kendini çok akıllımı sanıyorsun yoksa bizi salak yerine mi koyuyorsun.
    burası satış yeri değil. satış yeri 2. el bölünde bilgin olsun.

senin salaklıgın ap açık ortada. adamlar nedir ne değildir diye puanına göre bişeyler paylaşıyor bilgi ediniyor.
    bizim Kezban telefon satmaya kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Benimde 9500 puanım vardı 6-7 aydır takip ediyordum. Hatta bir ara 10.000 puana tablet vardı benim aralık ayında tam 10.000 puan olacaktı ama yetişemedik. Turkcell t40 ı görünce hemen aldım. Hatta isteyene sıfır kutulu bile satarım :)

kendini çok akıllımı sanıyorsun yoksa bizi salak yerine mi koyuyorsun.
    burası satış yeri değil. satış yeri 2. el bölünde bilgin olsun.

senin salaklıgın ap açık ortada. adamlar nedir ne değildir diye puanına göre bişeyler paylaşıyor bilgi ediniyor.
    bizim Kezban telefon satmaya kalkıyor.

Yazdığınla kendini salak yerine koyma duygusal ergen. O kadar yazı yazdım gidip nazlı hatunlar gibi son kelimeyi cımbızla çekmişsin burda artislik yapıyorsun.
    1.si cümlemin sonunda geyik yaptığıma dair sembol varken senin anlayışın kıtsa ben napıyım?
    2.si sanki telefonun fiyatını yazdıkta burda satışa koyduk telefon satmaya çalışıyorsun diyorsun. Ticaretin t sinden anlıyormusun acaba?

Kendini rezil etmişin yazık be çocuğum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi85 -- 14 Kasım 2014; 17:45:12 >

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.