Şimdi Ara

TURKCELL SARI KUTU KAMPANYASI (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.851
Cevap
33
Favori
209.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Acemi85

quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Benimde 9500 puanım vardı 6-7 aydır takip ediyordum. Hatta bir ara 10.000 puana tablet vardı benim aralık ayında tam 10.000 puan olacaktı ama yetişemedik. Turkcell t40 ı görünce hemen aldım. Hatta isteyene sıfır kutulu bile satarım :)

kendini çok akıllımı sanıyorsun yoksa bizi salak yerine mi koyuyorsun.
    burası satış yeri değil. satış yeri 2. el bölünde bilgin olsun.

senin salaklıgın ap açık ortada. adamlar nedir ne değildir diye puanına göre bişeyler paylaşıyor bilgi ediniyor.
    bizim Kezban telefon satmaya kalkıyor.

Yazdığınla kendini salak yerine koyma duygusal ergen. O kadar yazı yazdım gidip nazlı hatunlar gibi son kelimeyi cımbızla çekmişsin burda artislik yapıyorsun.
    1.si cümlemin sonunda geyik yaptığıma dair sembol varken senin anlayışın kıtsa ben napıyım?
    2.si sanki telefonun fiyatını yazdıkta burda satışa koyduk telefon satmaya çalışıyorsun diyorsun. Ticaretin t sinden anlıyormusun acaba?

Kendini rezil etmişin yazık be çocuğum.

hep öyle olur zaten...
    hadi başka kapıya benden sana prim çıkmaz.

• Nihayet 24 ay kontratlıda olsa siyah T40 siparişi verdim. Beklemekte keramet varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetuslu

Nihayet 24 ay kontratlıda olsa siyah T40 siparişi verdim. Beklemekte keramet varmış.

Biz de babamın sarı puanları ile T40 aldık, şifre geldi ama stoklarda yomuş telefon. 2-3 Güne gelir dediler.
  • ben de perşembe günü sipariş ettim ama hala siparişiniz alındı aşamasında. stokta yok da sağdaki soldaki mağazalardan tek tek tedarik mi ediyorlar nedir anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün stoklara girdi T40 hemen kaptık bir tane. Bakalım ne zaman gelecek? :)
  • Ne zaman gelir acaba ürünler? Sipariş alındı diyor sadece diğer aşamalara geçmiyor.
  • Ben de aldim (siparisim alindi teyid de geldi) ama bu Turkcell yine bi kazik atarsa hic sasmam.. Cuma sabah vrdim siparisi hala kargoya verilmemis..

Edit: imzami da degistidm resssmen 12 yil olmus DH ya uye olali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeffrey -- 17 Kasım 2014; 22:41:16 >
  • Cumartesi vermiştim t40 siparişimi bu gün kargoya verilmiş.....
  • Yarın elimizde inşallah.
  • Arkadaşlar kargo aşaması kaç gün sürüyor. Salı günü verilmiş halen gelmedi. Inter Global kargo diye bir şirketmiş sanırım ama bulunduğum yerde şubesi yok. Uzar mı süreç acaba?
  • Telefon elimize yaklaşık 2 saat önce ulaştı. Kurulumunu yaptım, hoşuma gitti güzel bir cihaz.
  • selcuksl S kullanıcısına yanıt
    hocam bendeki durumu anlatsam şaşarsın.

10900 puanım bulunuyor. 11000 puana lenovo tablet var. diğer tırı vırı ürünlerde avans puan oldugu halde bunda yokmuş.
    2 sene taahtüt vercem. ocak 2015te 11200 puanım olacak ve ben bu ürünü 10 gün önce turkcelli olmadığım için alamıycam.
    böyle bi saçmalık gören varsa öne çıksın..

• 2750 puana çeyrek bilet var şuan için en iyi hediye bu tavsiye ederim..
  • bu arada bu milli pişyango ile ilgili sorum var annemin hesaptan 1 tane babamın hesabından da 2 tane daha bilet aldım bunları kendi bilyoner hesabıma yükledim.

sıkıntı çıkar mı acaba?
  • mili piyangoyu aldık ama hangi rakamların benim olduğunu nasıl görcem 15 dkdır arıyorum bulamadım yardmıcı olcak var mı?
  • Adam gibi hiç hediye yok ki
  • yılbaşı oyunu çıkarmışlar.oyunda kazanılan puanlar 2 ocakta eklenir,15 ocakta silinir diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5erkan -- 3 Ocak 2021; 11:1:35 >
  • 2 gün oynadım ve boktan bir oyun olduğuna kanaat getirdim :) 15 puan anca toplayabildik ya
  • turkcel yılda 300-400 tl adamları kazıklıyor sonra 20 tl hediye verincede seviniyo garipler, canım ya

• Slm arkadaşlar.turkcell sarı kutu kodu lazım.yardimci olabilecek.arkadas var mı ?

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.