Şimdi Ara

Turkcell - Sarı Sürpriz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
11.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sepete atıp işleme devam edince sepette ürün yok diyor. Sanırım bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flodd

Sepete atıp işleme devam edince sepette ürün yok diyor. Sanırım bitti.

Ben şimdi aldım sıkıntı yok alınıyor hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyru

quote:

Orijinalden alıntı: flodd

Sepete atıp işleme devam edince sepette ürün yok diyor. Sanırım bitti.

Ben şimdi aldım sıkıntı yok alınıyor hala

SMS'le denedim biraz önce. Oldu.
  • teşekkürler, kaptık hemen,
    bende kampanyadan yine bir haber olacaklarını düşünyorum.
  • teşekkürler knk :)
  • Bu aldığımız biletleri başkasına hediye etsek olur mu şifre ve gsm numarası dışında bir şey istemiyorlar değil mi? Hediye ettiğim kişiye sıkıntı çıkarmasın.
  • Bu kadar saat geçti hala alınabiliyor. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. 1,000 kişi sınırı kod alımı için mi yoksa kod alıp da kullananlar için mi acaba? Yani kodu alıp da kullanamamak gibi bir durum olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Bu kadar saat geçti hala alınabiliyor. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. 1,000 kişi sınırı kod alımı için mi yoksa kod alıp da kullananlar için mi acaba? Yani kodu alıp da kullanamamak gibi bir durum olmasın?

Sarıkutu Puanları Alır almaz Düştüğüne Göre Sorun Olmaz Merak Etmeyin..
  • haber veren arkadaşa teşekkürler
  • İlgili hediyeyi programa katılan ve yeterli Sarı Puanı olan aboneler alabilir. Hediyeyi almak için ilgili hediye kodunun 2222’ye gönderilmesi ve cep telefonuna gelecek şifrenin Cinemaximum gişesindeki Turkcell mobil POS cihazına girilerek, POS’tan çıkan kuponun Cinemaximum gişe görevlisine teslim edilmesi gereklidir. Cinemaximum gişe görevlisi kuponu teslim alarak ücretsiz sinema bileti yerine geçecek olan yer biletini verecektir. Hediyeler stoklarla sınırlıdır. Turkcell programın içeriğini ve hediyelerini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamında ürünlerle ilgili yasal yükümlülüklerden marka sahibi firma sorumlu olup, Turkcell hiçbir şekilde sorumlu değildir. ​
  • quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

İlgili hediyeyi programa katılan ve yeterli Sarı Puanı olan aboneler alabilir. Hediyeyi almak için ilgili hediye kodunun 2222’ye gönderilmesi ve cep telefonuna gelecek şifrenin Cinemaximum gişesindeki Turkcell mobil POS cihazına girilerek, POS’tan çıkan kuponun Cinemaximum gişe görevlisine teslim edilmesi gereklidir. Cinemaximum gişe görevlisi kuponu teslim alarak ücretsiz sinema bileti yerine geçecek olan yer biletini verecektir. Hediyeler stoklarla sınırlıdır. Turkcell programın içeriğini ve hediyelerini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamında ürünlerle ilgili yasal yükümlülüklerden marka sahibi firma sorumlu olup, Turkcell hiçbir şekilde sorumlu değildir. ​

Ne yani şimdi elimizdeki şifreyi 2222'ye göndericez sonra gelen kodla mı bileti temin edicez ne saçma iş bu..

• Valla çok güzel denk geldi konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • quote:

İlgili hediyeyi programa katılan ve yeterli Sarı Puanı olan aboneler alabilir. Hediyeyi almak için ilgili hediye kodunun 2222’ye gönderilmesi ve cep telefonuna gelecek şifrenin Cinemaximum gişesindeki Turkcell mobil POS cihazına girilerek, POS’tan çıkan kuponun Cinemaximum gişe görevlisine teslim edilmesi gereklidir. Cinemaximum gişe görevlisi kuponu teslim alarak ücretsiz sinema bileti yerine geçecek olan yer biletini verecektir. Hediyeler stoklarla sınırlıdır. Turkcell programın içeriğini ve hediyelerini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamında ürünlerle ilgili yasal yükümlülüklerden marka sahibi firma sorumlu olup, Turkcell hiçbir şekilde sorumlu değildir. ​

Valla bu açıklamaya göre, korktuğum şey olabilir gibime geliyor. Bu kadar saat geçmesine rağmen hala kod alınabilmesi de bunu destekliyor. 1000 kişi diyoruz, 5dk lık bir iş bu, Allah bilir şu saate kadar kaç bin kişi kod almıştır. Aradan kaç saat geçmiş. Şimdi bu kodlar hiçbir şey ifade etmiyor o halde, önemli olan bu kodları şifreye çevirip, şifreleri de bilete çevirmek. Ki bu ilk 1,000 kişi kriteri de bu aşamada uygulanacak sanırım. Turkcell'e de hiç güvenmem bu arada, puan düşmesine rağmen, şartlarda yazıyordu, kabul edip de aldınız der geçerler.

EKLEME: Ama şimdi gelen sms i tekrar okudum. Aynen şöyle yazıyor burada da, "...bilet hediyenizi kullanmak için şifreniz 12345. 31.10.2013 tarihine kadar geçerli şifrenizi, GSM numaranızla birlikte gişe görevlisi ile paylaşınız." Hiç öyle bir kodu sms le gönder şifre gelsin falan demiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 20 Eylül 2013; 14:24:13 >

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Zaten 2222'ye Yazıp Gönderseniz Bile Bişey Olmuyor Boşuna Korkmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorky

Sarı kutudan 300 puana Cinemaximumlarda geçerli 2 kişilik sinema bileti (3D ve IMAX dahil). 1000 kişiyle sınırlı. Kaçırmayın.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/sarikutu/Sayfalar/Sari-Surpriz.aspx

çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

quote:

Valla bu açıklamaya göre, korktuğum şey olabilir gibime geliyor. Bu kadar saat geçmesine rağmen hala kod alınabilmesi de bunu destekliyor. 1000 kişi diyoruz, 5dk lık bir iş bu, Allah bilir şu saate kadar kaç bin kişi kod almıştır. Aradan kaç saat geçmiş. Şimdi bu kodlar hiçbir şey ifade etmiyor o halde, önemli olan bu kodları şifreye çevirip, şifreleri de bilete çevirmek. Ki bu ilk 1,000 kişi kriteri de bu aşamada uygulanacak sanırım. Turkcell'e de hiç güvenmem bu arada, puan düşmesine rağmen, şartlarda yazıyordu, kabul edip de aldınız der geçerler.

EKLEME: Ama şimdi gelen sms i tekrar okudum. Aynen şöyle yazıyor burada da, "...bilet hediyenizi kullanmak için şifreniz 12345. 31.10.2013 tarihine kadar geçerli şifrenizi, GSM numaranızla birlikte gişe görevlisi ile paylaşınız." Hiç öyle bir kodu sms le gönder şifre gelsin falan demiyor.

hayır gelen 5 haneli kodu gösteriyorsunuz 2222 ye mesaj atmak falan yok. reklam cok duyulmadıgı ıcın bitmedi henüz

• Kampanya ile ilgili ayrıca bilinmesi gerekenler nelerdir?
  • Nasıl olsa her ay 300 puan veriyor, aldım 1 tane. Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • gelen kodu 2222 ye gönderen var mı 5 haneli kod olmaz arkadaş ben şüphelendim zaten harf ve rakamlardan oluşuyo çünkü cinemax kodları
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.