Şimdi Ara

Turkcell - Sarı Sürpriz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
6
Favori
11.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün kullanma şansımız var mı ki? akşam bi film patlaksak hanımla süper olur.
  • Kaptım birtane,haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • gelen kodu 2222 ye gönderen var mı 5 haneli kod olmaz arkadaş ben şüphelendim zaten harf ve rakamlardan oluşuyo çünkü cinemax kodları
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorky

Sarı kutudan 300 puana Cinemaximumlarda geçerli 2 kişilik sinema bileti (3D ve IMAX dahil). 1000 kişiyle sınırlı. Kaçırmayın.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/sarikutu/Sayfalar/Sari-Surpriz.aspx

Turkcell'i değilim ama bir arkadaşa bilet aldık, teşekkürler hocam...

• Kampanya ile ilgili ayrıca bilinmesi gerekenler nelerdir?
    İlgili hediyeyi programa katılan ve yeterli Sarı Puanı olan aboneler alabilir. Hediyeyi almak için ilgili hediye kodunun 2222’ye gönderilmesi ve cep telefonuna gelecek şifrenin Cinemaximum gişesindeki Turkcell mobil POS cihazına girilerek, POS’tan çıkan kuponun Cinemaximum gişe görevlisine teslim edilmesi gereklidir. Cinemaximum gişe görevlisi kuponu teslim alarak ücretsiz sinema bileti yerine geçecek olan yer biletini verecektir. Hediyeler stoklarla sınırlıdır. Turkcell programın içeriğini ve hediyelerini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanya kapsamında ürünlerle ilgili yasal yükümlülüklerden marka sahibi firma sorumlu olup, Turkcell hiçbir şekilde sorumlu değildir. ​

Yukarıda yazan bilgilere göre acaba ilk 1000 kişiye mi mesaj gönderiyorlar yoksa herkese mesaj gönderip ilk 1000 kişiye mi bilet verecekler. İki ayrı hattımdan iki tane kupon aldım. 31 Ekim tarihine kadar geçerli. Hemen kullanmak istemiyorum bir sorun olur mu acaba?

• bana şifre falan gelmedi.
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    Bu 1 alana bir bedava kampanyası olmadığı için şifre sistemi farklı olabilir bence.
    ordaki kodu 2222 ye yolla dediği kod ta bence sk30 olan kod yani sarı kutunun 30.cu kampanyası,onu yollarsanız online işlem yapmadan şifre geliyo telefonunuza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patiklitospaga -- 20 Eylül 2013; 15:08:28 >
  • Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bir şey daha var. Benim 2 hattım var, ikisi de şu anda faturasız (ikisi de önceden faturalıydı ancak 5-6 ay kadar önce faturasıza geçirdim ikisini de), bir tanesine hediye alabilmeme rağmen, dğerine "bu hediyeden sadece faturalı aboneler faydalanabilir" diyerek vermiyor. Yeterli puanım olmasına rağmen.
  • Bende iki hattan şifre aldım. Bilgilendiren arkadaşa teşekkür ederim.
  • Bende aldım, bilgilendirme için teşekkürler :-)
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Dostum yukarıdaki linkten sarı kutuya tekrar girip almayı dene,alışverişi yaptıktan sonra faturalıların sarı kutusuna yönlendiriyo saçmalık var.Ya da hiç uğraşma SK30yaz 2222 ye yolla internetle uğraşma.
  • keşke tek girişlik çift kişilik yerine ayrı ayrı 2 filme tek kişilik olsaydı şimdi bi manitamız yok ki götürelim sinemaya neyse konuyu açan arkadaş sağolsun olmadı gişede satarız birini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patiklitospaga kullanıcısına yanıt
    aynen oyleymiş teşekkrler
  • paylaşan arkadaşa teşekkürler, kaptım bir tane
  • Ben de aldım bir tane. Şifre geldi, umarım gişede sorun çıkmaz.
  • nasıl yapıyoruz? Türkcell sayfasında gözükmüyor?
  • Hattım faturasız ve az evvel aldım sıkıntı olmadı. Haber veren arkadaşa teşekkürler...
  • şuanda benım 630 puanım var sınema bıletını nasıl alabılırım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.