Şimdi Ara

Turkcell Sen Yap Diye Kampanyası 25 GB Hediye (yoğun istek üzerine yeniden başladı!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
14.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar platinum garanti gb olayında ne kadar çıkıyor? Bende geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Şu an lifecell mix kullanıyorum mecburiyetten geçiyorum artık en üst paketle yetmiyor internet. Platinum yapacaktım ama bu daha cazip geldi, başka ne gibi artıları var avantajlı ise platinum’a da çevirebilirim 3 gün daha vakit var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Şu an lifecell mix kullanıyorum mecburiyetten geçiyorum artık en üst paketle yetmiyor internet. Platinum yapacaktım ama bu daha cazip geldi, başka ne gibi artıları var avantajlı ise platinum’a da çevirebilirim 3 gün daha vakit var :)
    Yeni müşteri isen (90 gün içinde Turkcell'e geldiysen) ve Platinum'un 10GB (89.90 TL) paketine geçersen 12 ay boyunca 5GB hediye verir ve 4 ay boyunca 2GB daha verir. Salla kazan garantili interneti de var.
    malesef 8 yıllık üyeyim :) platinum'un salla kazan'da garanti interneti varsa eğer geçebilirim aslında
  • quote:

malesef 8 yıllık üyeyim :) platinum'un salla kazan'da garanti interneti varsa eğer geçebilirim aslında
    Evet garanti interneti var. Geçen hafta heryöne geçerli 3gb aldım ki salla kazandan böyle bi hediye ilk kez geldi.

Tabi bu garanti internet kapsamına 1gb facebook instagram vs. dahil mi? bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Lifecell 10gb 95 liraydı sanırım, ona 95 vermektense 89.90 platinum'a vermek daha mantıklı.

Yine de seçim senin.

evet denedim hocam ama vermedi bana hattınız uygun değildir diyor :) sanırım yeni geçişlere veriyor zaten kampanyalı olarak sunmuşlar.

lifecell 10 gb ile devam şimdilik
  • quote:

evet denedim hocam ama vermedi bana hattınız uygun değildir diyor :) sanırım yeni geçişlere veriyor zaten kampanyalı olarak sunmuşlar.

lifecell 10 gb ile devam şimdilik
    Hmmm..

Sıkıntı edecek bir durumda yok. Lifecell'in hadi paketleri var ve çok uygun, ayrica her ayin 14'ü 14.40'ta hadi paketlerinden birini hediye ediyor. Bunlarda aklında olsun.

İyi kullanımlar

eyv sağol hocam öyle yapacağız artık :)
  • Yaani 50 arama yaptım bir türlü alamıyorum sebebini bilen var mı

• Turkcell Sen Yap Diye Kampanyası 25 GB Hediye (yoğun istek üzerine yeniden başladı!)

25 arama yaptım, hep bu hatayı verdi. Aslında bu bir hata değil, 25'ten daha fazla arama yapmamızı sağlamak için yapılmış bir şey. Tabii ki bu oyuna gelip arama yapmaya devam etmeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Yaani 50 arama yaptım bir türlü alamıyorum sebebini bilen var mı
    Hediyenin en geç 48 saat içinde gelmesi lazım

Bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monica Mattos

Hediyenin en geç 48 saat içinde gelmesi lazım

Bekle

Alıntıları Göster
    Görevi yapmadın diyor sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Görevi yapmadın diyor sadece

Alıntıları Göster
    Ayni sorun bende de var 102 arama yaptım sonuç sıfır .

• evet Turkcell çamura yattı anlaşılan bu hafta ben de alamadım bu kez,
    duruma tıklayınca anında geliyor üzgünüz mesajı bilinçli bir durum sözkonusu bence.
    zaten ben hediyeleri alıp siliyorum bu absürt uygulamaları,
    adamlar uygulamaları cazip hale getireceğine bir nevi rüşvetle popüler yapmaya çalışıyorlar,
    anca kendilerini kandırıyorlar.
  • #senyapdiye kampanyasindan kazandigin 3GB hediye internetin hattina yuklendi. Hediye internetin, 24 saat boyunca yurticindeki kullanimlarinda gecerli. Gule gule kullan.

Teşekkürler TURKCELL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

#senyapdiye kampanyasindan kazandigin 3GB hediye internetin hattina yuklendi. Hediye internetin, 24 saat boyunca yurticindeki kullanimlarinda gecerli. Gule gule kullan.

Teşekkürler TURKCELL
    Bende de olmadı. Nasıl yaptınız :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "#senyapdiye kampanyasindan kazandigin 3GB hediye internetin hattina yuklendi. Hediye internetin, 24 saat boyunca yurticindeki kullanimlarinda gecerli. Gule gule kullan."

Bana da sonunda geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

"#senyapdiye kampanyasindan kazandigin 3GB hediye internetin hattina yuklendi. Hediye internetin, 24 saat boyunca yurticindeki kullanimlarinda gecerli. Gule gule kullan."

Bana da sonunda geldi.
    Sizde bizim gibi hata almış miydiniz hocam ? Aldıysanız kaç saat sonra geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Sizde bizim gibi hata almış miydiniz hocam ? Aldıysanız kaç saat sonra geldi

Alıntıları Göster
    Evet. 25 arama yaptıktan 42 saat sonra geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

Evet. 25 arama yaptıktan 42 saat sonra geldi.

Alıntıları Göster
    O zaman yarına kadar bekleyelim teşekkürler hocam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.