Şimdi Ara

TURKCELL SENDEN ÖZÜR DİLERİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz boş muhabbet olmuş yine, görende atom parçalıyordu tt yada voda yüzünden parcalayamadi sanacak Vodafone tamam kötü de tt de bu kadar gömülünce inandırıcılığı kalmıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vodafone gerçekten kötü, fakat telekom turkcelle yetişti hatta geçti.

Ankara çukurambarda hız testi yapıyorum telekom ile 70-80mb çıkıyor, turkcell olan arkadaşımda 30-35mb…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkcelden bir ilk "Yalama servisi" aktif olmuş.

• @BJK@ kullanıcısına yanıt

• Bugün öğle arasında oyun atayım dedim sağ olsun türk telekom ile dona dona ping gire gire oyunu attım. Sonra wifi ile bağlanayım dedim. 15 kişinin interneti paylaştığı internette bile ara ara ping girdi çok daha akıcıydı. Ben bunlardan bahsediyorum siz daha atomdasınız :) Turkcell'in fiyat politikasını en çok ben eleştirdim. Şikayetvardan buraya kadar. Lakin kalite hakkında doğruları söyleyince yalama oluyorum:) Ben diyorum köyde bile gecikme yaşamadım. Adam diyor fark yok :)

Gerçekleri söylemek yalamak olmuş o da güzel :D

• Maalesef internet servis saglayicilari ve mobil operatorler konularinda dikkatimi ceken bir fanatiklik var, kendi sahsi gorusum hic bir internet servis saglayicisi ve mobil operator olmasi gerektigi gibi hizmet vermiyor onemli olan tum firmalari artilariyla ve eksileriyle konusabilmek

Turk Telekom son yillarda gercekten kendini cok gelistirdi sehir merkezlerinde sorunu yok ama kirsalda zayif kaliyor , kirsal kapsamada turkcell bayagi onde gibi duruyor

Ping konusunda nperf ve ookla speedtest raporlarinda da ortaya cikiyor bu durum en dusuk ping vodafone’da fakat hizlarda az biraz duzelme olsada hala cok yavas

Turkcell ve telekom gayet kullanilabilir fakat vodafone kronik sorunlarini ve hiz sorununu duzeltmeden kullanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.