Şimdi Ara

TURKCELL SENDEN ÖZÜR DİLERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarifem bittiğinde bana fahiş bir fiyat çıkartmıştın. Bende çok sinirlenip şikayetvara ve buraya şikayetlerimi yazmıştım. Hatta konu bile açmıştım. Lakin görüldüğü üzere o fahiş fiyatlar boşuna değilmiş aldığın bütün paralar helal olsun sana. İlk ayrılığı geçen sene yaşamıştım. Vodafone geçtim ben böyle kötü bir operatör görmemiştim. Hadımköy'de internet 1 megabit idi evet tam 1 megabit güya 4.5 gleri vardı ama internet hızları m.ö 2000lere aitti. Beylikdüzü merkezde bile internetleri gidip geliyordu. Online oyun oynarken pingten oyun oynayamıyordum bile. 14 gün dayandım ardından sana tekrardan döndüm. Geçen ay sana çok sinirlendim ve Türk Telekoma geçiş yaptım. Bunların interneti ise m.s. 600 lere aitti. Hadımköy'de 10 megabit internet veriyordu 4.5 g olmasına rağmen. Oyuna girdiğimde ise pingten adamlar robata dönmüştü. Beylikdüzü gibi merkez yerlerde iyiydi ama biraz dışarıya çıktımı bir ürkek ceylan gibiydi. Hemen internet hızı düşüverirdi.

Ama sen hiç böyle değildin. Köyde, burada, orada, otobanda, unutulmuş yerlerde bile senin hızın hep iyiydi. Aldığın bütün paralar helal olsun bir sene sonra sana tekrardan kavuşacağım.

• Turkcell'in bot hesabı mısınız?

• M.ö 2000 ve M.s. 600 yılında ki farklı Gsm operatörlerini kullananlar çok memnun olduklarını belirtiyorlar. İyi ki 4000 yıl önce T ve V operatörlerini tercih ettik de diyorlar, onların beyanı. Şimdi kime inanalım yağ da inanmış gibi yapalım.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili hidensa, Turkcell olarak prensiplerimiz var. Bizi bir kere aldatan yine aldatır. O yüzde tekrar beraber olamayız.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Keşke bot olsaydım da operatör değişikliği yapmasaydım.

• eteksen kullanıcısına yanıt

Nayır,, Nolamaazzz

• Özür dilemiyorum ama aynı şeyleri yaşamaşız . Maalesef hız bakımından fiyat , alım gücüne göre fazla olsa da Turkcell harici diğer operatörlerden bende verim alamadım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telekom çoğu yerde Turkcell e yetişti diyebilirim

• Turkcell'in ev interneti superonline'ı bir kere kullandığınız zaman otomatik olarak turkcell kelimesinden nefret ediyorsunuz, birak telefon operatorunu turkcell adinda ekmek cikarsa yemem.

• Hız üzerinden yorum yapmak bana saçma geliyor. Vodafone çoğu yerde 3-4Mbps veriyor ama internete rahat giriliyor, Türk Telekom çoğu yerde 30Mbps bandı hız verip internette sorun çıkartmıyor, Turkcell ise hız testinde 200Mbps bile çıksa siteleri yavaş yüklüyor, Ping de diğerlerinin 3 katı falan zaten o yüzden hızı ne olursa olsun sevmiyorum kendilerini ki çok abartı hızlar da görmedim açıkçası çoğu yerde yine 10-30Mbps veriyordu Turkcell sadece birkaç bölgede uçuk hızlar vardı. Bu yorumun aksine 3 sene önce Turkcell’den ayrıldım asla pişman değilim.

• part kullanıcısına yanıt

Hocam zaten espri tarzında bir yazı yazdım. Kaliteli diye fiyatları katlamanın da mantığı yok. Hatta konu açtım fahiş fiyatlar için nereye şikayet edebiliriz turkcelli diye. Ama kalitesi bir başka. Bu da bir gerçek.

• Arkasında devlet gücü olmasına rağmen sene 2025'te İstanbul'un birçok yerine daha yetişememiş demek ki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 13 Ocak 2025; 16:15:33 >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

İşyerindeki internetimiz ttnet idi Allah'ın günü kesilir işimizi yapamazdık. Ardından superonline geçtik çağ atladık. Senelerdir bir kere bile problem yaşamadık. Evdeki internetim de superonline açıkçası onda da problem yok.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Yani vodafone internet hızını da savunmazsın be hocam. Yani cevap verecektim de neyse.

• Arkadaş haklı. sözleşme bitiminde diğerlerine git gel yapıyorum. bazen bir ay kalayım diyorum inanılmaz kötüler.

turkcell > telekom > vodafone bendeki sıralama.

Ama yer yer değişiyor.

• hidensa H kullanıcısına yanıt

Hızının savunduğum bir yanı yok ve zaten mesajda da çoğu yerde aldığı hızı yazdım ama ikisinde bir siteye girince Vodafone o berbat hızla daha hızlı siteyi yüklüyorsa Turkcellin Speedtest hızının pek anlamı kalmıyor.

Vodafone'dayken ping yüzünden Beylikdüzü'nün merkezinde oyunda şiddetli ping vardı diyorum, hadımköy yolunda ve hadımköyde (istanbulun semtleridir :)) youtube dan video bile izlenemiyordu diyorum siz bana sayfa yükleyebiliyor diyorsunuz :D Ayrıca turkcell kullanırken bir kere bile geç sayfa yüklemesi yaşamadım. Niğdenin köyünde bile canlı yayında bir kere donma yaşamadım gecikme yaşamadım. Ama Vodafone 2025 senesinde sayfa yüklüyordu özür dilerim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidensa -- 13 Ocak 2025; 18:57:12 >

Paylaşıma katılıyorum.Vodafone kullanıyorum ve 1 diş bile çekmiyor 4.5G ama çok rahat İnternete giriyorum video izliyorum aynı yerde Turkcell 1 diş bile çekmiyor İnternete girilmiyor .millette hastalık olmuş çok yüksek hız görmek.

• Turkcelli pof pofla onlarda bizi si..

• hidensa H kullanıcısına yanıt

Sizin bulunduğunuz konumla alakalı olabilir. Ping olarak genelde sıralama Türk Telekom en iyisi Vodafone ortalama Turkcell ise en kötüsü denebilir. Vodafone bazı yerlerde hız olarak çıldırtabilir internet düzgün çalışmaz falan öyle bölgelere denk geldim ama onu da genellemek pek doğru değil. İstisna çok fazla durum var mesela Turkcellin 200Mbps hız verip diğer ikisinin çekmediği yer de gördüm, Turkcell’in şebeke bile veremediği ama Türk Telekom’un 3G Vodafonenin 4G yi sorunsuz verdiği yerler de gördüm. O yüzden şu iyi bu berbat demeden herkesin bölgesinde hangisi iyiyse onu kullanmalı diyerek konuyu kapatayım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.