Şimdi Ara

TURKCELL #senyapdiye Kampanyası Güncel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
10.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Esinizin hattini kendi telefonunuza takip denediniz mi. Kendi telefonunuza takinca bip te onun numarasi tanimlanmasi lazim yalnız. Senyapdiye kanalini takip ete önce tiklamissinizdir zaten buyuk ihtimalle ama yine de söyliyeyim. Fizy uygulamasina senyapdiyeden haftanin uygulamasina git diyerek gidin bizzat. Bir de oyle deneyin
    Sonra telefon degistirmeyi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl kampanya tv+ görevini tamamladığım halde tamamlamadın diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanbb -- 15 Mayıs 2019; 20:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanbb

Bu nasıl kampanya tv+ görevini tamamladığım halde tamamlamadın diyor.
    ben yeni geçttim turkcele 3 gündür 15 dk izliyorum hala tamamlamadın yazıyor..

mobil veriden wifiden farkediyor mu acaba?
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Mobilden dene 15 dakika anlaşılır. Bip hesabı ile tv plus hesabı ayni aboneye ait olsun dikkat et bu detaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Mobilden dene 15 dakika anlaşılır. Bip hesabı ile tv plus hesabı ayni aboneye ait olsun dikkat et bu detaya.
    bip hesabına baktım şimdi orada yazan telefon numarasını hiç bilmiyorum bununla alakalı olabilir mi?
    Telefonda hangi hat takiliysa telefondaki bip o numaraya tanımlıdır. Numarayi nasıl bilmiyorsunuz,sizin hattiniz degil mi? Telefona takılı hat değil mi bip profilindeki numara? TV plus yukleyince de aynı numarayı kullanıcı olarak kayıt edeceksiniz. Tvplus profiline de bakın aynı numaraya mı kurulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 17 Mayıs 2019; 0:55:39 >
    Wifi & Mobil veri farketmiyor. Kafayı yicem farklı telefonlarda denedim hattımı olmuyor. Müşteri hizmetleri desen uygulama içinden iletişime geçin diyor yazıyoruz 5 gündür dönen yok. Denemediğim yol kalmadı.

• ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Aynı hat üzerine kurulu Bip ve TVplus aynı telefonda kurulu mu? Bipten #senyapdiye kanalını takip et deyip haftanın uygulamasına git diyerek bizzat oradan TVplus'a bağlandınız mı? Bu yöntem şart degil,ama bu yolu da mutkaka deneyin.

• Hocam onu da yaptım bip ve tv plus aynı telefona kurulu zaten. 3 telefonda denedim ama nafile.

• ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Durumum'a tiklayinca görevi tamamlamadiniz mi diyor?

• Evet hocam
    TURKCELL #senyapdiye Kampanyası Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Telefonda hangi hat takiliysa telefondaki bip o numaraya tanımlıdır. Numarayi nasıl bilmiyorsunuz,sizin hattiniz degil mi? Telefona takılı hat değil mi bip profilindeki numara? TV plus yukleyince de aynı numarayı kullanıcı olarak kayıt edeceksiniz. Tvplus profiline de bakın aynı numaraya mı kurulmuş.
    çok önceden bi turkcell hattı takmıştım arkadaşın hattı.benim telefon çekmediği zaman emanet almıştım muhtemelen o zaman bip indirmişimdir hesap kayıtlı kalmıştır

sildim o hesabı şimdi kendi nuamram ile kayıt oldum

düzelir umarım
    yardımlarınız için teşekkür ederim
  • İki gün 10 dakika tv seyrettim, hediye gb gelmedi, başka ne yapmam lazımdı acaba ?

• LİVERPOOLYWNA kullanıcısına yanıt
    bip sen yap diye kanalından katıldınız mı? durumum diye basın tamamladıysanız haftanın hediyesini al tuşuna tıklayın

• #senyapdiye kampanyasindan kazandigin 2GB hediye internetin hattina yuklendi. Hediye internetin, 48 saat boyunca yurticindeki kullanimlarinda gecerli. Gule gule kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    bu haftanın gorevı için 10 arkadaş buldun mu
  • Hadi ya.. Unuttum onu iyice.. Son iki görev zormuş
    Özellikle final "15 GB veriyor oda günlük.. Değmez yani..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bip yükletilecek kişi sayısını 5'e çekmişler, yine de uğraşamam

• paycell görevini yapan varmıdır?
  • yaptım, daha işlemedi ama

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.