Şimdi Ara

Türkcell sessizce yeni zamlar yapmış? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • babamın hatta aldıgım gnc 6gb 39tl faturasız paket bitmiş. Birdaha yenilenmedi yenisi 45tl olmus. Aldık mecbur suan ilçeye vs gidecek git gel ugrasmaktansa 1 2 ay daha böyle kullanır artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 10 Temmuz 2020; 18:44:52 >
  • asabi kullanıcısına yanıt
    Daha ucuz paket yok sanırım. Mecbur alıcaz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkcell sessizce yeni zamlar yapmış?

Yan hattım için ucuz paket arıyordum 25 TL'ye 3GB + 500 DK + 1000SMS/MMS tanimladi.

Akıllı fatura da var.

Üstüne üstlük
    Haftalık 2GB
    Aylık 500 DK
    Aylık 1000sms
    Sosyal Medya 5GB

4'unden birini seç dedi bende gittim Sosyal Medya seçtim hep oradayım çünkü. 6 ay net garantiliyim yan hat var Platinium :)

6 ay içinde Sosyal Medya 5GB'ı dilediğim zaman alabiliyorum ve ondan sonraki 6. Ay tekrar hediye seçme hakkı veriyor. Ondada Sosyal Medya seçeceğim. Maksimum 6 ayda 3 defa alınıyor

İlk ay 10gb + 2gb e posta fatura ile 3GB'lik pakete 12 GB tanımladı (10gb aylık, 2 GB haftalık)

Allah bereket versin

Turkcell pahalı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 10 Temmuz 2020; 22:19:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Enflasyon yüzde 11in altina inmiyor dolar olmuş 7tl. Mecburen zam olacak bu ekonomide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 11 Temmuz 2020; 1:17:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Hocam konu ilk mesajına link attım. Şu an sizin tarife 44tl olarak görünüyor.
    Pahacı "Turkcell "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müslüm_32 -- 13 Temmuz 2020; 23:59:52 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Faturalı tarifelere de dediğim gibi 5er lira zam nihayet geldi. 10-20 gibi bekliyordum az kaldı. Platinum tarifelere şimdilik dokunmadi, onlara da eylül ayında gelmesi muhtemel bence.

Özellikle zam beklediğim gnç devam tarifeleri var, şuan çok avantajlı durumdalar. 21gb 69 lira, 29gb 119 lira gibi Turkcell için harika fiyatlar. Geçebilen varsa hemen geçsin, GNÇ+16, GNÇ+ 24 isimleri. Bi hattımı yapıştırdım 24 olana, şuan taahhütsüz. Ağustos ayında taahhütü basıp ilk ay 30gb'ını da alacağım. 3 ay boyunca +5GB'ta hediyeyi aldım daha n'olsun :)

• Hediye havuzdaki joker gb ücreti var mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.