SIMPlus64'le; 250 telefon numarasını kaydedebilir, 35 mesaj saklayabilir, 20'den fazla Turkcell servis ve hizmetine kolayca ulaşabilir,
turkcell 64 kb ile uğraşsın avea 2 ay içinde 128 kb yi getiriyor.
Babam da simpus64 var
Fakat turkcell'den FirstClass oldugu icin bedavaya geldi :) ve senede 5 tane hazirkart(bedava)
ve yaklasik 10 tane olmasi lazim ozel numara alabiliyorsun mesela
0532 250 50 50 gibi :) yuppi aliom simdi ben
turkcellin kartları simplusa cevirme nedenlerinden birisi kartları ilerde kopyalamaya engel olmak için yaptığı bir hizmettir.turkcellde kendince uyanık milletimde 12 milyon beleşi görünce lapin gibi atlar dogrusu.first class abonelige gelince aylık 385 milyon civarı bir paketi var telefon hediyeli onu kabul edersen ve fatura ortalaması da 1 milyar ve üzerinde olanlara sunulan bir hizmettir.numara olayına gelince memleketim insanı bu tarz şeyleri numaralarla avunmayı sevdiği için ekstra bir hizmet olarak görmektedir.
quote:
Orjinalden alıntı: corleone
turkcellin kartları simplusa cevirme nedenlerinden birisi kartları ilerde kopyalamaya engel olmak için yaptığı bir hizmettir.turkcellde kendince uyanık milletimde 12 milyon beleşi görünce lapin gibi atlar dogrusu.first class abonelige gelince aylık 385 milyon civarı bir paketi var telefon hediyeli onu kabul edersen ve fatura ortalaması da 1 milyar ve üzerinde olanlara sunulan bir hizmettir.numara olayına gelince memleketim insanı bu tarz şeyleri numaralarla avunmayı sevdiği için ekstra bir hizmet olarak görmektedir.
lapin gibi atladığımız yok mesajları doğru düzgün oku ayrıca kartın ilerde kopyalanıp kopyalanmaması konusu umrumda deil kopyalansa ne olcak kopyalanmasa ne olcak çokta tınnnnn
ben kullanıyorum ayrıca çok işe yarıyor tele yeni versiyon yükletirken bütün rehberi telden sime atıyorum numaralar gittmiyor bende şu an 5 veya 6 kadar boş yer var ve gayet hızlı
artık hemen hemen tüm yeni telefonlardaki rehberi bilgisayara kopyalamak 2-3 dakikalık bir olay ayrıca sim deki rehbere e-mail adress gb şahsi bilgileri kaydetmek mümkün değil. Telefon daki rehber hafızaları çok daha gelişmiş.
64 128 kb gb basit olaylarla malesef bizi oyalarlarken bu arada birçok ülke UMTS ye geçiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: furkan1983
turkcell bedava günahını vermez
quote:
Orjinalden alıntı: furkan1983
turkcell bedava günahını vermez
hehhe +1
burada lapin kelimesi turkcellin kullanıcılarına göstermiş olduğu muameledir ben burada bu mesajı yazana lapin kelimesini kullanmadım lütfen dogru oku ve de değerlendir,kartın kopyalanması konusu ayrı bir boyuttur şu an ihtiyaçlarını tek bir kart tatmin edebilir ancak turkcell diğer operatörlerin aranmasında yine kendi kartının kullanılmasını istediğinden dolayı kartlarının kopyalanmasını istemiyor.basit bir strateji.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme