Şimdi Ara

Turkcell SimPlus64

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazır kartı olanlar sizede turkcell den mesaj geldimi 12 ytl değerindeki simplus kartı normal kartımızla bedava değiştirebilirsiniz diyo.simplus ın avantajı ne turkcell bedava iş yapmaz ama

• numara belleği daha fazla ve turkcell in servisleri için özel bir menü sağlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vain

numara belleği daha fazla ve turkcell in servisleri için özel bir menü sağlıyor
    bir de telefonu yavaşlatıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfer

bir de telefonu yavaşlatıyor :)

Alıntıları Göster
    sadece hazır kart lılara mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deville

sadece hazır kart lılara mı?

Alıntıları Göster
    teli mi yavaşlatıyo ilginç,sadece hazır kartlılara mı bilmiyom
    ya kartı deiştireyim mi napayım simplus kartı olan yok mu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiRHoT

teli mi yavaşlatıyo ilginç,sadece hazır kartlılara mı bilmiyom
    ya kartı deiştireyim mi napayım simplus kartı olan yok mu hiç

Alıntıları Göster
    ya benim turkcell kartım zaten simplusda .. simplus64 ne iş?
  • quote:

ya benim turkcell kartım zaten simplusda .. simplus64 ne iş?

Alıntıları Göster
    64kilobyte
    32kilobyte şuan bendeki hafızası işte rehber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapoth

64kilobyte
    32kilobyte şuan bendeki hafızası işte rehber

Alıntıları Göster
    yok anladımda bedavaya mı degistiriyor larmış? onu merak ettim*
  • quote:

Alıntıları Göster
    deville bana msj geldi yeniyıl hediyeniz diye 15 şubat a kadar en yakın turkcell extralardan ücret ödemeden kartı deiştirebilirsiniz diye
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hakikaten bilen birisi varsa aydınlatsın bizi
  • quote:

deville bana msj geldi yeniyıl hediyeniz diye 15 şubat a kadar en yakın turkcell extralardan ücret ödemeden kartı deiştirebilirsiniz diye

Alıntıları Göster
    Ben değiştirdim 15 gün önce. 12 mlyn + 2 mlyn işlem ücreti aldılar tcell extrada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eerkek -- 6 Ocak 2005, 17:06:59 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SiRHoT

Teşekkürler arkadaşım bende başvurayım bari

• quote:

Orijinalden alıntı: guide

quote:

Orjinalden alıntı: SiRHoT

Teşekkürler arkadaşım bende başvurayım bari

Alıntıları Göster
    her aboneye beleş değil kardesler bu

• quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

Alıntıları Göster
    Info:
    SIMPlus64'le;
    250 telefon numarasını kaydedebilir,
    35 mesaj saklayabilir,
    20'den fazla Turkcell servis ve hizmetine kolayca ulaşabilir,
    150'den fazla Shubuo servisine erişebilir,
    Cebinizi banka şubesine dönüştüren finansal hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

SIMPlus64
    SIMPlus64'teki Yenilikler
    Yeni SIM Kartınızdaki FİNANSAL HİZMETLER menüsü sayesinde cebinizi banka şubesi gibi kullanabilir, Mobil Bankacılık* ile işlemlerinizi yapabilir, bakiye görüntüleme, kredi kartı ödeme, havale, EFT, Fon, döviz, hisse senedi alım/satımı gibi bankacılık işlemlerini kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
    21 Aralık 2004 tarihinden itibaren Yapı Kredi Bankası ile Mobil Bankacılık işlemleri başlamıştır. 31 Mart 2005 tarihine kadar ücretsiz olarak sunulacak bu servisten faydalanmak içinhttp://www.teleweb.com.tr/webclubapp/index.jsp adresinden telewebclub'a üye olarak şifrenizi oluşturup SIMPlus64 Kartınız'dan bankacılık işlemlerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

SHUBUO SERVİSLERİ menüsünde yer alan Bilgi, Eğlence, Chat, Futbol, Oyunlar, MaxiMesaj menüleri sayesinde renkli, eğlenceli ve bilgi dolu bir dünyaya merhaba diyebilirsiniz.
    Eğlence menüsünde fal, flört, rüya yorumları, Matrak Mesaj, Hazır Mesaj gibi keyifli bilgilerden yararlanabilirsiniz.
    Bilgi menüsünden haber, hava durumu, finans, loto-milli piyango-ganyan sonuçları ve şehir rehberine ulaşabilirsiniz.
    SHUBUO RESİMMELODİ menüsünde cep telefonunuzu farklılaştırmanız, kendinize özel hale getirmeniz için çeşitli polifonik melodiler, Türkçe, yabancı, fantezi müzik ve popüler melodiler, ekranınızı süsleyecek resimler ve arkadaşlarınıza göndereceğiniz resimli mesajlar bulabilirsiniz.
    Futbol menüsünden futbolseverler için özel olarak hazırlanan futbol servisleri ile maç sonuçlarına, oyuncu istatistiklerine, soyunma odaları dedikodularına, taraftarı olduğunuz takımla ilgili en güncel haberlere ve çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz.
    Oyunlar menüsünden, java destekli telefonunuza indirip oynayabileceğiniz birbirinden eğlenceli, heyecanlı ve renkli oyunların bulunduğu Oyun Parkı?na girebilirsiniz.
    SHUBUO ABONELİKLER menüsünden Shubuo'nun Haber, Flört Finans, Tribün, Ganyan, GezEğlen, Fal gibi abonelik paketlerine ulaşıp istediğinize kolayca abone olabilirsiniz.
    TURKCELL HİZMETLERİ menüsünde fatura, tarife bilgilerinizi kolayca öğrenebilir, KontörTransfer, SekreterCell gibi servisleri numaralarını ezberlemenize ve kullanım detaylarını bilmenize gerek kalmadan menüden kullanabilirsiniz. Ayrıca size özel hazırlanmış yeni kampanyalardan anında haberdar olup fırsatlardan faydalanabilirsiniz.
    Son yeniliklerden haberdar olmak isterseniz Menü Güncelleme'yi kullanabilirsiniz. Sık kullandığınız ve yeni çıkan servisleri favorilerinize ekleyebilir veya var olan servisleri silebilirsiniz
    * Mobil Bankacılık işlemleri çok yakında Yapı Kredi Bankası ile başlayacak ve müşterilerimize duyurulacaktır.

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,92674,00.html

• quote:

Alıntıları Göster
    turkcell bedava günahını vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

turkcell bedava günahını vermez

Alıntıları Göster
    bunların hepsi hatta daha fazlası bedavaya yapılabiliyor zaten Turkcell in shubuo macerası tamamen bir fiyasko bence... SIM hafızasını kullanmayı bırakalı yıllar oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eliot

bunların hepsi hatta daha fazlası bedavaya yapılabiliyor zaten Turkcell in shubuo macerası tamamen bir fiyasko bence... SIM hafızasını kullanmayı bırakalı yıllar oldu

Alıntıları Göster
    NAsıl her aboneye özel değil anlamadım şimdi ???
  • quote:

Alıntıları Göster
    Peki kime özel ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    kısaca söle anlatayım benim dükkanım var
    sen benden alış veriş yapıyosun kamyon kamyon
    ben sana mı daha hizmet sunarım yoksa senede bi koli alan adama mı?

• quote:

kısaca söle anlatayım benim dükkanım var
    sen benden alış veriş yapıyosun kamyon kamyon
    ben sana mı daha hizmet sunarım yoksa senede bi koli alan adama mı?

Alıntıları Göster
    Yani Turkcell Bayi lerinin özel müşterilerine vermiş olduğu bir jestmi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.