Bildirim
Turkcell SimPlus64
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
numara belleği daha fazla ve turkcell in servisleri için özel bir menü sağlıyor -
bir de telefonu yavaşlatıyor :)quote:
Orijinalden alıntı: Vain
numara belleği daha fazla ve turkcell in servisleri için özel bir menü sağlıyor -
sadece hazır kart lılara mı?quote:
Orijinalden alıntı: surfer
bir de telefonu yavaşlatıyor :)
Alıntıları Göster -
teli mi yavaşlatıyo ilginç,sadece hazır kartlılara mı bilmiyomquote:
Orijinalden alıntı: deville
sadece hazır kart lılara mı?
Alıntıları Göster
ya kartı deiştireyim mi napayım simplus kartı olan yok mu hiç -
ya benim turkcell kartım zaten simplusda .. simplus64 ne iş?quote:
Orijinalden alıntı: SiRHoT
teli mi yavaşlatıyo ilginç,sadece hazır kartlılara mı bilmiyom
ya kartı deiştireyim mi napayım simplus kartı olan yok mu hiç
Alıntıları Göster -
64kilobytequote:
ya benim turkcell kartım zaten simplusda .. simplus64 ne iş?
Alıntıları Göster
32kilobyte şuan bendeki hafızası işte rehber -
yok anladımda bedavaya mı degistiriyor larmış? onu merak ettim*quote:
Orijinalden alıntı: Ahtapoth
64kilobyte
32kilobyte şuan bendeki hafızası işte rehber
Alıntıları Göster -
deville bana msj geldi yeniyıl hediyeniz diye 15 şubat a kadar en yakın turkcell extralardan ücret ödemeden kartı deiştirebilirsiniz diyequote:
yok anladımda bedavaya mı degistiriyor larmış? onu merak ettim*
Alıntıları Göster -
Hakikaten bilen birisi varsa aydınlatsın biziquote:
yok anladımda bedavaya mı degistiriyor larmış? onu merak ettim*
Alıntıları Göster -
Ben değiştirdim 15 gün önce. 12 mlyn + 2 mlyn işlem ücreti aldılar tcell extrada.quote:
deville bana msj geldi yeniyıl hediyeniz diye 15 şubat a kadar en yakın turkcell extralardan ücret ödemeden kartı deiştirebilirsiniz diye
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eerkek -- 6 Ocak 2005, 17:06:59 > -
quote:
deville bana msj geldi yeniyıl hediyeniz diye 15 şubat a kadar en yakın turkcell extralardan ücret ödemeden kartı deiştirebilirsiniz diye
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SiRHoT
Teşekkürler arkadaşım bende başvurayım bari
-
her aboneye beleş değil kardesler buquote:
Orijinalden alıntı: guidequote:
Orjinalden alıntı: SiRHoT
Teşekkürler arkadaşım bende başvurayım bari
Alıntıları Göster
-
Info:quote:
Orijinalden alıntı: InsideR
her aboneye beleş değil kardesler bu
Alıntıları Göster
SIMPlus64'le;
250 telefon numarasını kaydedebilir,
35 mesaj saklayabilir,
20'den fazla Turkcell servis ve hizmetine kolayca ulaşabilir,
150'den fazla Shubuo servisine erişebilir,
Cebinizi banka şubesine dönüştüren finansal hizmetlerden yararlanabilirsiniz.
SIMPlus64
SIMPlus64'teki Yenilikler
Yeni SIM Kartınızdaki FİNANSAL HİZMETLER menüsü sayesinde cebinizi banka şubesi gibi kullanabilir, Mobil Bankacılık* ile işlemlerinizi yapabilir, bakiye görüntüleme, kredi kartı ödeme, havale, EFT, Fon, döviz, hisse senedi alım/satımı gibi bankacılık işlemlerini kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
21 Aralık 2004 tarihinden itibaren Yapı Kredi Bankası ile Mobil Bankacılık işlemleri başlamıştır. 31 Mart 2005 tarihine kadar ücretsiz olarak sunulacak bu servisten faydalanmak içinhttp://www.teleweb.com.tr/webclubapp/index.jsp adresinden telewebclub'a üye olarak şifrenizi oluşturup SIMPlus64 Kartınız'dan bankacılık işlemlerinizi yapmaya başlayabilirsiniz.
SHUBUO SERVİSLERİ menüsünde yer alan Bilgi, Eğlence, Chat, Futbol, Oyunlar, MaxiMesaj menüleri sayesinde renkli, eğlenceli ve bilgi dolu bir dünyaya merhaba diyebilirsiniz.
Eğlence menüsünde fal, flört, rüya yorumları, Matrak Mesaj, Hazır Mesaj gibi keyifli bilgilerden yararlanabilirsiniz.
Bilgi menüsünden haber, hava durumu, finans, loto-milli piyango-ganyan sonuçları ve şehir rehberine ulaşabilirsiniz.
SHUBUO RESİMMELODİ menüsünde cep telefonunuzu farklılaştırmanız, kendinize özel hale getirmeniz için çeşitli polifonik melodiler, Türkçe, yabancı, fantezi müzik ve popüler melodiler, ekranınızı süsleyecek resimler ve arkadaşlarınıza göndereceğiniz resimli mesajlar bulabilirsiniz.
Futbol menüsünden futbolseverler için özel olarak hazırlanan futbol servisleri ile maç sonuçlarına, oyuncu istatistiklerine, soyunma odaları dedikodularına, taraftarı olduğunuz takımla ilgili en güncel haberlere ve çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz.
Oyunlar menüsünden, java destekli telefonunuza indirip oynayabileceğiniz birbirinden eğlenceli, heyecanlı ve renkli oyunların bulunduğu Oyun Parkı?na girebilirsiniz.
SHUBUO ABONELİKLER menüsünden Shubuo'nun Haber, Flört Finans, Tribün, Ganyan, GezEğlen, Fal gibi abonelik paketlerine ulaşıp istediğinize kolayca abone olabilirsiniz.
TURKCELL HİZMETLERİ menüsünde fatura, tarife bilgilerinizi kolayca öğrenebilir, KontörTransfer, SekreterCell gibi servisleri numaralarını ezberlemenize ve kullanım detaylarını bilmenize gerek kalmadan menüden kullanabilirsiniz. Ayrıca size özel hazırlanmış yeni kampanyalardan anında haberdar olup fırsatlardan faydalanabilirsiniz.
Son yeniliklerden haberdar olmak isterseniz Menü Güncelleme'yi kullanabilirsiniz. Sık kullandığınız ve yeni çıkan servisleri favorilerinize ekleyebilir veya var olan servisleri silebilirsiniz
* Mobil Bankacılık işlemleri çok yakında Yapı Kredi Bankası ile başlayacak ve müşterilerimize duyurulacaktır.
http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,92674,00.html
-
turkcell bedava günahını vermezquote:
her aboneye beleş değil kardesler bu
Alıntıları Göster -
bunların hepsi hatta daha fazlası bedavaya yapılabiliyor zaten Turkcell in shubuo macerası tamamen bir fiyasko bence... SIM hafızasını kullanmayı bırakalı yıllar olduquote:
Orijinalden alıntı: furkan_
turkcell bedava günahını vermez
Alıntıları Göster -
NAsıl her aboneye özel değil anlamadım şimdi ???quote:
Orijinalden alıntı: eliot
bunların hepsi hatta daha fazlası bedavaya yapılabiliyor zaten Turkcell in shubuo macerası tamamen bir fiyasko bence... SIM hafızasını kullanmayı bırakalı yıllar oldu
Alıntıları Göster -
Peki kime özel ?quote:
Orijinalden alıntı: guide
NAsıl her aboneye özel değil anlamadım şimdi ???
Alıntıları Göster -
kısaca söle anlatayım benim dükkanım varquote:
Orijinalden alıntı: guide
NAsıl her aboneye özel değil anlamadım şimdi ???
Alıntıları Göster
sen benden alış veriş yapıyosun kamyon kamyon
ben sana mı daha hizmet sunarım yoksa senede bi koli alan adama mı?
-
Yani Turkcell Bayi lerinin özel müşterilerine vermiş olduğu bir jestmi ?quote:
kısaca söle anlatayım benim dükkanım var
sen benden alış veriş yapıyosun kamyon kamyon
ben sana mı daha hizmet sunarım yoksa senede bi koli alan adama mı?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- sivas wap
- imei kimlik bilgileri değiştirildi mesajı
- telefonun kamerasına su kaçtı ne yapmalıyım
- ağınız dengesiz ne demek
- 0543 lü numara kime ait
- exynos 2400
- snapdragon 8 gen 5
- telefon hoparlör temizleme
- firmware nedir
- ithalatçı garantili ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X