Şimdi Ara

Turkcell Sınırsız 1GB internet 19.90 TL sonrası 96 kpbs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
55 Misafir - 55 Masaüstü
5 sn
1.022
Cevap
12
Favori
97.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kota aşımında 96 yerine en az 256 kbps hız uygulansaydı fiyatına göre en uygun internet paketi olurdu ve o fiyatı hak ederdi.

• hız vodafon özentisi olmuş.apaçık belli.

• paket beni ne fiyat bakımından memmun etti nede hız bakımından. Bari fiyatı süresiz ve en fazla 15 lira olsaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

paket beni ne fiyat bakımından memmun etti nede hız bakımından. Bari fiyatı süresiz ve en fazla 15 lira olsaydı.

vodafone 3ay sonra 500mb 19tl bu 1gb

• quote:

kota aşımında 96 yerine en az 256 kbps hız uygulansaydı fiyatına göre en uygun internet paketi olurdu ve o fiyatı hak ederdi.

Mevcut turkcell tarifelerinde bundan daha iyisini buldunuzda 256 kbps arıyorsunuz:) 256 verse neden 512 değil tartışması olur eminim, yorumunuzdan turkcelli olmadığınızı yada olsanizda mobil internetle pek aranızın olmadığını anlıyorum. 1 gb 19 tl yerine 1 lira daha ver işini görecek kadar kullan diyor adam versin 256 yı millet adsli kapatsın bütün yük binsin şebekeye...

• Turkcell kullananlar için bulunmaz bir nimet bence. Şu ana dakar türkcellde bundan daha iyisini görmedim...
  • Arkadaşlar turkcell isterse daha ucuz tarifelerde çıkartabilir rekabet kurulu izin vermiyor dusunsenize turkcell diger operatorlerden daha ucuz olsa bu kaliteyle baska operator kullanirmiydi ? insanlar

turkcell kullanip kaliteye alisanlar icin super bi tarife en azindan 1 sene sonra 32 tl olcak 7 tl verilip 4 gb almak bnce o zaman daha mantikli olur ama kimbilir bir yila neler degiscek biz simdiki zamana bakalim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Sözde kaliteli ve pahalı. Neden o zaman 96 kbps ? O fiyata en az 128 olması gerekirdi. 1 GB a kadar 3G olması güzel ama o hız yakışmamış aklınca rakip operatöre karşılık veriyorlar.
    1 sene az diyenler. Bakalım siz bunu 1 sene kullanın da Turkcell iptal etmeden.. 1 yıla ne kampanyalar çıkar zaten.

alt yapı dayanmıyor hocam abone yükü ağır

Tamam hocam ben ona bir şey demiyorum zaten internet operatörü değil bu iletişim operatörü kaldırmayabilir sonuçta ama benim kızdığım nokta bu şirketin fiyat ve kampanya politikaları. Ne yapıp edip pahalı paketleri satabiliyorlar ya helal olsun valla ne diyeyim. özellile kotanın 1 gb olmasını isteyenler için cazip bir kampanya olacaktır.

Galiba 3Gde bi aboneye 30gb den fazla internet veremiyorlar...

vodafone la kiyasladigimizda cok kotu bir paket bi degil.
    zaten birakin 1seneyi 6ay sonra daha iyi paketler cikar.

• 22 mayıs itibariyle Avea ve Vodafone 130 000 ve 178 000 abone kazanırken Turkcell yaklasık 300 000 abone kaybettı bu yıl içinde. Turkcell'in daha fazla kan kaybına tahammülü yok anladığım kadarıyla. Dediğiniz gibi biraz kıpırdanma var ama yeterli değil. Nabza göre şerbet verecekler onlar da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Echo54

22 mayıs itibariyle Avea ve Vodafone 130 000 ve 178 000 abone kazanırken Turkcell yaklasık 300 000 abone kaybettı bu yıl içinde. Turkcell'in daha fazla kan kaybına tahammülü yok anladığım kadarıyla. Dediğiniz gibi biraz kıpırdanma var ama yeterli değil. Nabza göre şerbet verecekler onlar da.

verdiginiz rakamlar 22 mayis itibariyle degil, ilk ceyrek sonuclari onlar.

• Bence gayet iyi sonunda güzel bişey yapmış Turkcell vodafone cepnetini tekrar gözden geçirir mi ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Sözde kaliteli ve pahalı. Neden o zaman 96 kbps ? O fiyata en az 128 olması gerekirdi. 1 GB a kadar 3G olması güzel ama o hız yakışmamış aklınca rakip operatöre karşılık veriyorlar.
    1 sene az diyenler. Bakalım siz bunu 1 sene kullanın da Turkcell iptal etmeden.. 1 yıla ne kampanyalar çıkar zaten.

alt yapı dayanmıyor hocam abone yükü ağır

Tamam hocam ben ona bir şey demiyorum zaten internet operatörü değil bu iletişim operatörü kaldırmayabilir sonuçta ama benim kızdığım nokta bu şirketin fiyat ve kampanya politikaları. Ne yapıp edip pahalı paketleri satabiliyorlar ya helal olsun valla ne diyeyim. özellile kotanın 1 gb olmasını isteyenler için cazip bir kampanya olacaktır.

Galiba 3Gde bi aboneye 30gb den fazla internet veremiyorlar...

vodafone la kiyasladigimizda cok kotu bir paket bi degil.
    zaten birakin 1seneyi 6ay sonra daha iyi paketler cikar.

Inşallah ya. Artık çıkmalı şöyle ekonomik paketler.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackboy021671

quote:

kota aşımında 96 yerine en az 256 kbps hız uygulansaydı fiyatına göre en uygun internet paketi olurdu ve o fiyatı hak ederdi.

Mevcut turkcell tarifelerinde bundan daha iyisini buldunuzda 256 kbps arıyorsunuz:) 256 verse neden 512 değil tartışması olur eminim, yorumunuzdan turkcelli olmadığınızı yada olsanizda mobil internetle pek aranızın olmadığını anlıyorum. 1 gb 19 tl yerine 1 lira daha ver işini görecek kadar kullan diyor adam versin 256 yı millet adsli kapatsın bütün yük binsin şebekeye...

256 konusunda aynen katılıyorum. O hızda sınırsız internet verirse mobil operatörler, şu anki mevcut mobil internet kullanıcı sayısı en az iki kat artar.

• Pek iyi sayılmaz.

Geçişlerde Avea'nın tarife çok daha iyi. 30 liraya 500dk, 500sms, sınırsız İnternet. Ki 2gb 3g muazzam

• bunu bile beğenmeyenler var forumda..turkcell 29 liraya satıyordu sadece 1 gb interneti,haberiniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrkilic

Arkadaşlar turkcell isterse daha ucuz tarifelerde çıkartabilir rekabet kurulu izin vermiyor dusunsenize turkcell diger operatorlerden daha ucuz olsa bu kaliteyle baska operator kullanirmiydi ? insanlar

turkcell kullanip kaliteye alisanlar icin super bi tarife en azindan 1 sene sonra 32 tl olcak 7 tl verilip 4 gb almak bnce o zaman daha mantikli olur ama kimbilir bir yila neler degiscek biz simdiki zamana bakalim :)

:D gülüyorum şöyle yorumlara yok rekabet kurulu izin vermiyormuş da... Devam edin böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

quote:

Orijinalden alıntı: cnrkilic

Arkadaşlar turkcell isterse daha ucuz tarifelerde çıkartabilir rekabet kurulu izin vermiyor dusunsenize turkcell diger operatorlerden daha ucuz olsa bu kaliteyle baska operator kullanirmiydi ? insanlar

:D gülüyorum şöyle yorumlara yok rekabet kurulu izin vermiyormuş da... Devam edin böyle

arkadaşım devam et gulmeye bunlar gercekler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer iki operatöründe bittiğinin anıdır bu :)
  • Gayet iyi olmuş; özellikle Vodafone'un son saçma cepnet tarifelerinden sonra...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.