Şimdi Ara

Turkcell Sınırsız 1GB internet 19.90 TL sonrası 96 kpbs (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.022
Cevap
12
Favori
97.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enginem

demek istediğim Edge nin maximum hızı 33 kbps ise 96 nında altında bağlanmış olurum..

Ben corby'de de 10 kbs yle indirme yapiyordum htc wildfire s 3 g deyken de . Cepnetteyken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

demek istediğim Edge nin maximum hızı 33 kbps ise 96 nında altında bağlanmış olurum..

eski cepnetciyim 100mb adil kullanım kotası dolmadan 3g ile 5mbps civarı edge ile 400kbps civarı hız var. 100 mb bittiğinde hızım düştüğünde 3g ile 96kbps edge ile 62kbps civarı hızım. sanırım sorunuzun cevabı bu. bende cok denedim..
  • Arkadaşlar telefonda internet olayında cahilim.Şimdi bu tarifede kota 1 Gb ise hız kaç oluyo.1 Gb kotaysa sınırsız ne demek :)
  • Cep telefonu ile tanisikligim 10 seneyi askindir devam ediyor.Aycell ciktiginda turkcele veda ettim ve birkac ay oncesine kadar hic turkcell kullanmadim bu sure zarfinda.Cunku gereksiz pahali diyordum.2 ay once numarami degistirdim turkcell hat aldim 3 ay bekleme suresini doldurup aveaya kacacaktim(sinirsiz internet tarifesine) bu bekleme suresinde musteri hizmetlerine isim dustu birkac kez ve muazzam kalitede bir hizmet aldim.hepsi birarada 300 tarifesindeydim 21 tl lik tarifeye gectim ustune 20 liralik 1 gb sinirsiz aldim.Totalde cebimden 500 dk. ve sinirsiz net icin cebimden 41 lira cikacak.Belki aveadan pahali olacak ama musteri hizmetlerine bayildim ve bulundugum yerdeki cekim kalitesi aradaki fiyat farkini karsiliyor.Bu arada hepsi biarada tarifesinden 21 liralik tarifeye geciste kullandigim indirimi taahhudu bozdugum icin faturama yansitmayacaklar acaba aveada veya vodafone da tutumlari ne olurdu boyle bir durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vikvik0

Arkadaşlar telefonda internet olayında cahilim.Şimdi bu tarifede kota 1 Gb ise hız kaç oluyo.1 Gb kotaysa sınırsız ne demek :)

1GB bitene kadar UÇACAKSIN hız olarak,

bu kota dolunca cebinden EKSTRA para çıkmayacak onun yerine hızın düşecek yine internette gezinebielcek kadar bağlantın olacak.

Burada ki amaç 1 gb sonrası sana ek yük para yazmaması.

• Aylık 59 Tl Veriyorum ben turkcelle Full paket Fazla veriyorsamda bağşiş vermiş sayıyorum. Hizmet aldın mı vericen bahşişi
  • 96kpbs GPRS hızında mı? Tam bilgim yokta ona göre geçeceğim pakete
  • quote:

Orijinalden alıntı: barikat

96kpbs GPRS hızında mı? Tam bilgim yokta ona göre geçeceğim pakete

gprs, 3g hiç karıştırmadan söyleyeyim

evde kullandığımız "1 megabit internet bağlantısının 10'da biri hızı"na denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

Aylık 59 Tl Veriyorum ben turkcelle Full paket Fazla veriyorsamda bağşiş vermiş sayıyorum. Hizmet aldın mı vericen bahşişi

• bu paketin kampanyasız olanı var 32 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakerim1976

Avea'nın yanından geçemiyor. İnsanlar bu kampanyayı neden cazip bulur anlamadım.

Çünkü adamların verebileceği en iyi ve en kaliteli hizmet bu. Daha fazlası çok ilgi çeker ve altyapı kaldırmaz. Avea için sorun yok çünkü;

2012 yılı birinci üç aylık dönem itibariyle abone sayısına göre Turkcell’in %52,50, Vodafone’un %27,83, Avea’nın ise %19,67’lik paya sahip olduğu görülmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

quote:

Orijinalden alıntı: sakerim1976

Avea'nın yanından geçemiyor. İnsanlar bu kampanyayı neden cazip bulur anlamadım.

Çünkü adamların verebileceği en iyi ve en kaliteli hizmet bu. Daha fazlası çok ilgi çeker ve altyapı kaldırmaz. Avea için sorun yok çünkü;

2012 yılı birinci üç aylık dönem itibariyle abone sayısına göre Turkcell’in %52,50, Vodafone’un %27,83, Avea’nın ise %19,67’lik paya sahip olduğu görülmektedir.

eğer tcell şebekesi, kullanıcı sayısı 34 milyon olsa da, 96 kbps den fazlasını kaldıramayacaksa şirketi kapatıp gitsinler. Siz gerçekten verebilecekleri en iyi ve kaliteli nin bu olabileceğine inanıyor musunuz? Avea için niye sorun yok peki? Avea nın şebekesi yetersiz güya? Turkcell 4 çeker güya? Niye veremesin daha iyisini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 30 Mayıs 2012; 17:58:49 >

• Türkcell 96 kpbs hızı 128 kbps çıkaramıyorsa alt yapısı bu hızla çökecekse varsın kapatıp gitsin.
  • çok para yaa uğraşılır mı bununla şaka gibi
    avea çekse bir dk durmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: çılgıncocuq

quote:

Orijinalden alıntı: TarıkYıldız

Aylık 59 Tl Veriyorum ben turkcelle Full paket Fazla veriyorsamda bağşiş vermiş sayıyorum. Hizmet aldın mı vericen bahşişi

Turkcell den daha fakir, bağışa muhtaç bir şirket yok siz de haklısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

quote:

eski cepnetciyim 100mb adil kullanım kotası dolmadan 3g ile 5mbps civarı edge ile 400kbps civarı hız var. 100 mb bittiğinde hızım düştüğünde 3g ile 96kbps edge ile 62kbps civarı hızım. sanırım sorunuzun cevabı bu. bende cok denedim..

Yani AKK dolduktan sonra bile 3G yi açık tutmak lazım?
  • quote:

quote:

quote:

sizin yerinizde olsam deneme yapardım akk dolduktan sonra 3g açık vede kapalı olarak internette gezinin indirme vs yapın arada fark yoksa 3g yi kapatın biliyorsunuz şarja etkisi var 3g nin

• quote:

Orijinalden alıntı: brownness

quote:

quote:

quote:

sizin yerinizde olsam deneme yapardım akk dolduktan sonra 3g açık vede kapalı olarak internette gezinin indirme vs yapın arada fark yoksa 3g yi kapatın biliyorsunuz şarja etkisi var 3g nin

AKK dolduktan sonra speedtest.net yaparım aynı ortamda,aynı şartlarda..

• Fırsat S-Ü-P-E-R (Turkcell için, diğer operatörler ile kıyaslamayınız)

bende kısmetse ay sonunda abone olacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 1 Haziran 2012; 23:02:42 >
  • ben 2 haziranda 32 tl ye aldım. Bulunduğum yerde internet olmadığından pc'ye bağladım telefonu bu gün 1 gb kota doldu diye mesaj geldi ve hızı 96 kb ya düşürdüler. Tabi bu bize 10 da 1i olarak geldiğinden 9 ile 10 kb arasında siteler yükleniyor. Telefon için uygun ama benim gibi pc de kullanacak olan arkadaşlar varsa uzak dursun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.