Şimdi Ara

Turkcell sınırsız internet 9.90 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
7
Favori
13.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yazik ki Avea'nin internet hizi yapmis oldugu kampanyalar neticesinde kazandigi yeni abonelerle beraber dramatik olarak dustu.

Valla Turkcell pahali filan ama faturali hattimla ayni bolgede yapmis oldugum hiz testlerinde, Turkcell 3'e 4'e katliyor Avea'yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler ben her yöne dk + internet istiyorum ne önerirsiniz ?
  • Avea kullanıyorum gayette memunum.
    27 TL aylık. 1000DK, 1000SMS, 4GB internet.
    Buda Avea 3G de en son aldığım hız. Şehir merkezi felan değil. Tekirdağ'ın ilçesinde oturuyorum.

Turkcell sınırsız internet 9.90 tl
  • Avea her yone 500dk, 1gb internet, her yone 5000sms kullaniyorum ayrica faturali degil hazir kart. 28tl yukluyorum bir ay boyunca keyfime bakiyorum.
    Eskiden turkcelle sadece 1gb internet icin 20tl verirdim.
    Ayrica avea crkmiyor falan diyorlardi ama hicte oyle degil fazlasiyla memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonelle

Avea her yone 500dk, 1gb internet, her yone 5000sms kullaniyorum ayrica faturali degil hazir kart. 28tl yukluyorum bir ay boyunca keyfime bakiyorum.
    Eskiden turkcelle sadece 1gb internet icin 20tl verirdim.
    Ayrica avea crkmiyor falan diyorlardi ama hicte oyle degil fazlasiyla memnunum

Turkcell 500 dakika+7500sms+500 mb 33 lira

Gnctrkclli herkes yararlanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Yıl olmuş 2013 hala turkcelli kötüleyen var, ödediğim fatura 27tl kazandığım hediyeler 110tl, yorum sizin

vodafone da ödediğim fatura 23 tl, turkcellde olsam aynı paket için senelik 26*12 tl daha çok verecektim :) yani potansiyel karım 312 tl :) yorum senin :)

muhtemeen de hediye diye bahsettiğin şey geçen günkü sarı kutu olayı :) kaç senelik abonesin kaç kere aldın öyle bi hediye ? :)

paketini bilemem 500dk 500mb internete 27tl ödüyorum kazandıklarım çok daha fazla, hediye diye bahsettiğim geçen günki sarı kutu olayı değil ondanda 50tl kazandım ancak turkcell zaten ayda 1 yapıyor böyle büyük kampanyaları. Ayrıca her cuma günü cumacandır adlı bir kampanya yapıyor araştırırsan neler dağıttığını görürsün. Ayrıca ben turkcellden her ay 2 kahve kazanabiliyorum zamanı değerlendir adlı bir kampanya başlatmış, online işlemlerden iki üç tuşa basıyosun puan kazandırıyor. Beni gören 3 arkadaş bayramdan sonra turkcelle geçiceklerini söylüyor hem kalite hem avantaj bence hala 1 numara turkcell

500 mb nedir yahu sizde 27 tl az oduyorum diye seviniyorsunuz. 500 mb simdiki akilli telefonlara 2 hafta idare etmez hatta 1 gb bile yetmiyor.

500 dk heryone 2000sms heryone 2gb internet sonrasinda 128kbps sinirsiz a 17.5 tl veriyorum(avea)

Şu yaptigi tarifeyle birde 27 lira odeyerek turkcell in avantajli oldugunu soylemeyin lutfen.

• Malesef operatörler mobil internet konusunda çok cimriler. Avea hariç diğer operatörlerde en üst paket dışında cepten 4gb seçeneği yok. 1GB interneti 1 ay için dayatmaya çalışıyorlar. Oysa ki 1Gb 1 hafta bile gitmiyor. Birde sınırsız olayındada 96kbps 128 kbps insanı kanser eder o hızda internet anca whatsapp viber felan onlara yarar.
  • Arkadaşlar merhaba ben Vodafone kullanıyorum 500dk heryöne + 1000sms her yöne + 1GB internete 19 lira veriyorum. Faturasız hattım ve benden telsiz bilmemne ücreti de alınmıyor. Bu tarife 6 aylık idi sözde ancak ben 7-8 aydır kullanıyorum 19 lira yükledikçe yenileniyor inanılmaz memnunum ve çok ucuz.

Ayrıca Turkcell'e göre daha hızlı bağlanıyorum. Şöyle ki:

Eskişehir'de oturuyorum 3 farklı merkezi yerde hem Vodafone hem Turkcell ile test ettim (speedtest ile). 2 tanesinde Vodafone bariz üstün çıkarken birinde eşit çıktı. Ayrıca Eskişehir'in göbeği Bağlar mahallesinde apartmanda asansör ile çıkarken Turkcell'de servis yok derken Vodafone ile 3G ile bağlantım sürekli çalışıyor.

Bölgeye göre değişebilir belki başka illerde Turkcell ya da diğer operatörler önde olabilir ancak Eskişehir'de testlere verilere göre Vodafone bariz üstün.

• Ben de aynı şekilde Heryöne 1000 dk, heryöne 1000 sms, 4gb internet 27 tl ^^

Kamu mega tarifesi. Polis veya bir polis tanıdığınızın olması ve bu tarifeyi kullanması lazım. Mükemmel bir paket mükemmel bir fiyat.
  • Akşam 9 Sabah 9 ve Hafta sonları vodafone'nlulara bedeva + sınırsız İNTERNET + 12000 Sms her yöne = 22 Lira Vodafone 1 numara bana göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Avea kullanıyorum gayette memunum.
    27 TL aylık. 1000DK, 1000SMS, 4GB internet.
    Buda Avea 3G de en son aldığım hız. Şehir merkezi felan değil. Tekirdağ'ın ilçesinde oturuyorum.

Turkcell sınırsız internet 9.90 tl

İstanbul'un en merkezi yerlerinden
    birindeyim.internet download hızı 4mb.görünürde iyi ama internete girerken yavaş.benim hattım avea babamın turkcell.onunkide çok iyi değil.Jet hızlı süper hızlı internet gibi şeyleri telefonlarımda hiç görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Arkadaşlar merhaba ben Vodafone kullanıyorum 500dk heryöne + 1000sms her yöne + 1GB internete 19 lira veriyorum. Faturasız hattım ve benden telsiz bilmemne ücreti de alınmıyor. Bu tarife 6 aylık idi sözde ancak ben 7-8 aydır kullanıyorum 19 lira yükledikçe yenileniyor inanılmaz memnunum ve çok ucuz.

Ayrıca Turkcell'e göre daha hızlı bağlanıyorum. Şöyle ki:

Eskişehir'de oturuyorum 3 farklı merkezi yerde hem Vodafone hem Turkcell ile test ettim (speedtest ile). 2 tanesinde Vodafone bariz üstün çıkarken birinde eşit çıktı. Ayrıca Eskişehir'in göbeği Bağlar mahallesinde apartmanda asansör ile çıkarken Turkcell'de servis yok derken Vodafone ile 3G ile bağlantım sürekli çalışıyor.

Bölgeye göre değişebilir belki başka illerde Turkcell ya da diğer operatörler önde olabilir ancak Eskişehir'de testlere verilere göre Vodafone bariz üstün.

Hocam bu tarifenin adı ne??

• hepsi birbirinden beter.. hepsi batsin.. kurtulalim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

pttcell 200dk heryone +250 sms her yöne + sınırsız sms + pttcell ıcı 3500 dk : 14 tl (avea alt yapısı )

kısacası : çöp

Konunun amacı ınternet yazdıgın pakette ınternet yok ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ama '' ​​Son 90 gün içinde numarasını taşıyarak Turkcell’e geri gelip pakete başvuran müşterilerimiz '' diyor.
  • quote:

Yıl olmuş 2013 hala turkcelli kötüleyen var, ödediğim fatura 27tl kazandığım hediyeler 110tl, yorum sizin

başkasından alıp sana veriyor işte

turkcell gelsin ona internet satam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 dakilok, 1cigolay + 1 cigolayt adet sms veriyo 19TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

500 dakilok, 1cigolay + 1 cigolayt adet sms veriyo 19TL

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

GNCTCLL yim ve her ay ne internet ne konuşma nede sms göndermediğim halde 25 TL fatura ödüyorum. Faturalı hattım olduğu halde insanların telefonlarını çaldırıp aramalarını beklemekten sıkıldım. TCEll beni iyice asosyal yaptı.

hocam senin gibi birisi nasıl olurda bu kadar turcelle teslimolur anlamıyorum bizim intihar etmemmiz lazım :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.