Şimdi Ara

Turkcell Sınırsız Vınn Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
37.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem mobil hem sınırsız olması güzel tabii 15gb normal kullanıcıyı tatmin eder bence geçtikten sonra 128k çok hantalmıdır mesela video izlenir mi en basiti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdrive

hem mobil hem sınırsız olması güzel tabii 15gb normal kullanıcıyı tatmin eder bence geçtikten sonra 128k çok hantalmıdır mesela video izlenir mi en basiti?

128'i 2G olarak düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: xdrive

hem mobil hem sınırsız olması güzel tabii 15gb normal kullanıcıyı tatmin eder bence geçtikten sonra 128k çok hantalmıdır mesela video izlenir mi en basiti?

128'i 2G olarak düşün.

teşekkür ederim.
  • EDGE teknolojisi, standart GPRS bağlantısıyla aynı prensiplerle işliyor, ancak veri indirme hızları çok daha yüksek. 230 KBps doruk hızlarına kadar çıkabilen EDGE bağlantısı, şehir içinde kullanıcılara ortalam 128 KBps bağlantı olanağı sağlıyor. Bu hız, internet ortamından saniyede 15 KB dosya indirmeyi mümkün kılıyor. Örneğin, GPRS kullanılarak yaklaşık 10 dakikada cep telefonuna indirilen 4 MB büyüklüğünde bir MP3 dosyası, EDGE ile yaklaşık 3 dakikada bitiyor.

GPRS hızı 56-114 kbit / saniye olarak
  • sınırsız diyor ama 15gb'lık paket
    128kbps ile ben hangi siteye girecem, türkcelin kendi sitesine bile 2 saatte girersin
    yani türkcell sana yuh diyom
  • bence de hiz düstügünde 128 degil de en az 512 olmaliydi.
  • Vın ilk çıktığı zaman satın aldım ancak bu sınırsız vın paketine nasıl geçebilirim ? Turkcell bayisine yeniden dilekçe vermek gerekiyor mu ?
  • konu guncel..
  • bi sınırsız çıkarmadılar gitti !!
  • gsm sisteminin doğasından dolayı sınırsız çıkarmaları çok zor
  • Arkadaşların bahsettiği gibi, 3g fiyatları konusunda büyük ilerleme... Turkcell böyle bir adım attıysa bir şekilde diğer operatörler de benzer tarifelerle cevap verecek ve durum kullanıcıların işine yarayacaktır...

Şöyle düşünün: Bulunduğum yerde fiber var 20mbit/50gb kota:55TL Düşün ki fiber yok, dağın başı bir yerdesin, ya da bir bağlantı var ama 1mbit zor geliyor, geç turkcell'in 3g sınırsıza, keyfini çıkar, internetini de yanında taşı...

Avea kullanıcısıyım, fiyatları ve tarifeleri bana daha uygun diye ancak yine bir arkadaşın dediği gibi bu turkcell'in hizmet kalitesinde bir numara olduğu gerçeğini değiştirmez...
  • Arkadaşlar bu kampanya sadece kurumsal müşterilere mi özel acaba ?

Eğer değilse kesinlikle geçmeyi düşünüyorum . Superonline 20mbit'ten sonra devede kıl gibi kalsa da yetiyor Turkcell 3G .

Bir de bu sınırsız kampanyadan vınn olmadan yararlanabilir miyim ? Yani demek istediğim ; şimdi kullandığım hattıma internet paketi alır gibi alabiliyor muyum ? Ya da vınn'ın içindeki sim kartı çıkartıp taksam HTC telefonuma , 3G tethering ile Multivınn gibi kullanabilir miyim ?

Faturalı , faturasız farkediyor mu ? Faturasız olsa çok daha iyi olur . Sürpriz fatura derdine düşemem bir de .

İyi günler .
  • kampanya/tarife herkese açık.

faturalı

diğer hususları bilmiyorum
  • Up.Cevap bekliyorum .
  • 128 kbs. mi

DH ye sabah tıklar anca akşam girer

fiyatı her ne kadar cazip dursada

2 yıl boyunca ayın 15-20 gününü 128 kagnı hızında int. kim kabul ederki.

alanı pişman edecek bişiye benziyor.

• şimdi iyi güzel herşey 15 gb 59 lira diyosunuz ama ben türkcell t10 telimi 4 gb internet paketiyle kullandım adsl le performans aynı değilki 1mb kullanıyorum şu an doping ping süreleri düşük en azından ama mobil internette 1200 lere kadar ping çıkıyor ya böyle saçmalıkmı var anlamadım hız olarak güzel gibi fakat pingler iğrenç sayfaların açılmasını öldürüyor adeta mobil internet daha fazla gelişmeli adsl e rakip ucuz fiyatlar istiyoruz
  • Ben düşünüyorum açıkca ama 24ay bağlaması kötü,ttnet sınırsız kullanıyorum ocak ayından itibaren 59tl ye çıkacak zaten paket ücreti...
    Geçmelimiyim acaba vına
  • Arkadaşlar benm bi sorunum var.yazın şu 3 aylık vınndan aldık güzeldi hoştu ama şimdi şöyle bir sorun var.bize dediler ki kampanyalı açılış kapanış parası yok 3 ay sonra kendisi kapanacak.3 ay geçti kapanmadı gittik sorduk devam ediyo dediler bütün faturaları yatırmamıza ragmen 160 lira extradan fatura cıktı o ayın faturası haricinde sadece o ayı yatırdık.bugün bu ayın faturasının son günü zaten kestiler hattı.turkcellden aradılar ödemezseniz ceza gelecek diye fatura 200 lira oldu zaten.biz kontratı 3 aylık diye biliyoruz.ceza gelmesi için kontratının uzun olması gerekmiyor mu.ne yapabilirim.faturayı yatırma şansım şu anda yok
  • 24 ay çok fazla 12 ay olsa daha iyi. avea bence daha iyi 8GB 29TL. şu an en kazık operatör vodafone oldu,gittiler cepnetide kaldırdılar mal gibi.
  • valla avea ve turkcellde fatura süpriziyle karşılaşılabilir ama vodafone da fatura stop sayesinde 100 lirayı geçmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.