Soyle 1mbps olacak sinirsiz limit olcak 15tl olucak herkea kullansin
cepnete devam..
Aynn dostum
zamanla yeni kampanyalar çıkar. internet kullanimi mesajlasmayi gecmis diye bir haber vardi yakin zamanda...
quote:
Orijinalden alıntı: nesteremre
Arkadaşlar benm bi sorunum var.yazın şu 3 aylık vınndan aldık güzeldi hoştu ama şimdi şöyle bir sorun var.bize dediler ki kampanyalı açılış kapanış parası yok 3 ay sonra kendisi kapanacak.3 ay geçti kapanmadı gittik sorduk devam ediyo dediler bütün faturaları yatırmamıza ragmen 160 lira extradan fatura cıktı o ayın faturası haricinde sadece o ayı yatırdık.bugün bu ayın faturasının son günü zaten kestiler hattı.turkcellden aradılar ödemezseniz ceza gelecek diye fatura 200 lira oldu zaten.biz kontratı 3 aylık diye biliyoruz.ceza gelmesi için kontratının uzun olması gerekmiyor mu.ne yapabilirim.faturayı yatırma şansım şu anda yok
hocam ben de aynı vınn tarifesini kullanıyorum. Yalnız küçük bi sorun var 3 ay sonunda eğer kapatma talimatı verirseniz kapanıyor kapatma talimatı vermezseniz aynı ücretlendirme üzerinden devam ediyor. yani bi nevi 3 aylık taahhüt söz konusu.
bi de küçük bi bilgi vereyim, ilk başta 39 tlye ayda 4gblik paket kullanıyordum. hatta mesaj geldi 6 aylık taahhüt yaparsanız aylık 29 tl'ye düşecek diye. şimdi o şekilde kullanıyorum çok da memnunum. yalnız kota aşımı yapmamaya özen göstermek gerekiyor. 1gb aştığınızda 50tl ekstra geliyormuş, ama onda da max ücreti 99tl olarak ayarlıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: erdal.yardimci
quote:
Orijinalden alıntı: eexelanss
Şimdi bunun neresi limitsiz vınn biri bana açıklasın. Mantıklı bir cevap versin. 15gb adil kullanım kotası diye bir kota koyuyorsun ve 15 gb dolunca hızın 128kb düşüyor. Yani 128 kb demek 15 gb dan sonra interneti bir nevi istediğin kapasitede kullanamaman demek. Limitsiz kelimesinin manasını ya ben yanlış biliyorum ya turkcell yanlış biliyor. Benim limitsiz veya sınırsız internet gibi kelimelerden çıkardığım mana şu. Eğerki ben Limitsiz bir tarife kullanıyorsam bir ay boyunca kota sınırı olmadan hız sınırı olmadan internet erişimimi sağlayabilirim. Siz hem litsiz vın diye reklamlarda bağıra bağıra bu hizmeti lanse edin hemde turkcell bayilerinde 15gb sonra hızınız 128 kb düşecek deyin.. İnsanları çok güzel kandırıyorlar neymiş efendim sınırsız limitsiz vınnmış. Açık açık desenize kardeşim 15gb lık kotalı vınn ozaman anlarım.. Adil kullanım kotası dolduktan sonra şöyle 1mb te düşse felan hız anlayacağım yine bir nebze kullanabilirsin ama 128 kb nedir kardeşim.. Madem hızın 128kb düşüyor limitsiz vınn diye pazarlamayın bari. Ben 4 gb kamu vinn kullanıyorum 4 gb dolunca 5kb düşüyor hızım ve kullanamıyorum. Ozaman buda limitsiz vınn. Hız düştükten sonra r extra para talep etmeyeceğim kullanabiliyorsan kullan diyorr turkcell. Şimdi 15gb ve 4gb bir kenara bırakırsak bunun limitsiz diye pazarladıkları vınndan ne farkı var biri bana açıklasın hadi.. Sağmaya devam..
15 gb dan sonra hiz dusse de yaptigin kullanimlar ucretlendirilmiyor.
Evet 15gb dan sonra ücretlendirilmiyor onu biliyorum. Lakin hızın 128 kb te düşüyor. O hızla ücretlendirilmese bile kullanamıyorsun ki mesele orda zaten.. :) Ben 4 gb kamu vınn kullanıyorum ve Kota aşım ücreti yok güüyaaa.. 4gb dolunca hızım 5kb te düşüyor. Yani 4gb dolunca interneti kullanamıyorum kullanamadığım interneti nasıl ücretlendircek ki?
faturanızı zamanında ödemeyi, unutmayacaksanız fiyat/performans açısından hesaplı bir kampanya. kamu vınn kullanıyorum geçen ay ki faturayı ödemeyi unutmusum kesildikten hemen sonra ödedim.bu ay 6 tl hat acma ücreti almislar.29,90 yerine 35,90 olmuş fatura. http://imageshack.us/photo/my-images/651/vinn6.jpg/
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: erdal.yardimci
quote:
Şimdi bunun neresi limitsiz vınn biri bana açıklasın. Mantıklı bir cevap versin. 15gb adil kullanım kotası diye bir kota koyuyorsun ve 15 gb dolunca hızın 128kb düşüyor. Yani 128 kb demek 15 gb dan sonra interneti bir nevi istediğin kapasitede kullanamaman demek. Limitsiz kelimesinin manasını ya ben yanlış biliyorum ya turkcell yanlış biliyor. Benim limitsiz veya sınırsız internet gibi kelimelerden çıkardığım mana şu. Eğerki ben Limitsiz bir tarife kullanıyorsam bir ay boyunca kota sınırı olmadan hız sınırı olmadan internet erişimimi sağlayabilirim. Siz hem litsiz vın diye reklamlarda bağıra bağıra bu hizmeti lanse edin hemde turkcell bayilerinde 15gb sonra hızınız 128 kb düşecek deyin.. İnsanları çok güzel kandırıyorlar neymiş efendim sınırsız limitsiz vınnmış. Açık açık desenize kardeşim 15gb lık kotalı vınn ozaman anlarım.. Adil kullanım kotası dolduktan sonra şöyle 1mb te düşse felan hız anlayacağım yine bir nebze kullanabilirsin ama 128 kb nedir kardeşim.. Madem hızın 128kb düşüyor limitsiz vınn diye pazarlamayın bari. Ben 4 gb kamu vinn kullanıyorum 4 gb dolunca 5kb düşüyor hızım ve kullanamıyorum. Ozaman buda limitsiz vınn. Hız düştükten sonra r extra para talep etmeyeceğim kullanabiliyorsan kullan diyorr turkcell. Şimdi 15gb ve 4gb bir kenara bırakırsak bunun limitsiz diye pazarladıkları vınndan ne farkı var biri bana açıklasın hadi.. Sağmaya devam..
15 gb dan sonra hiz dusse de yaptigin kullanimlar ucretlendirilmiyor.
Evet 15gb dan sonra ücretlendirilmiyor onu biliyorum. Lakin hızın 128 kb te düşüyor. O hızla ücretlendirilmese bile kullanamıyorsun ki mesele orda zaten.. :) Ben 4 gb kamu vınn kullanıyorum ve Kota aşım ücreti yok güüyaaa.. 4gb dolunca hızım 5kb te düşüyor. Yani 4gb dolunca interneti kullanamıyorum kullanamadığım interneti nasıl ücretlendircek ki?
96 kbps cepnetle download yapanlar var. 128 kbps gayet ideal. kamu vinn icin haklisin 5 kbps ile baglanilmaz tabi.
arkadaslar bu 128kb internet 1gb'a eşit değil de mi? yani download hızı 15 gb'dan sonra 128kb' a düşüyorsa iyi bence.
quote:
Orijinalden alıntı: boolboxer
arkadaslar bu 128kb internet 1gb'a eşit değil de mi? yani download hızı 15 gb'dan sonra 128kb' a düşüyorsa iyi bence.
Bütün terimler yanlış.
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
quote:
Bütün terimler yanlış.
doğrusunu söyle zaten soruyorum.
quote:
quote:
quote:
Bütün terimler yanlış.
Anlaşılması zor yazmışsın onu diyorum.
128 Kilobyte değil 128 Kilobit/ps'den bahsediliyor. 1GB hiç anlaşılmıyor zaten.
Yani hızı net olarak söylemek gerekirse 16 KB/sn. hız söz konusu. 1 Mbps'in 8/1'e eşit.
quote:
quote:
quote:
quote:
Bütün terimler yanlış.
Anlaşılması zor yazmışsın onu diyorum.
128 Kilobyte değil 128 Kilobit/ps'den bahsediliyor. 1GB hiç anlaşılmıyor zaten.
Yani hızı net olarak söylemek gerekirse 16 KB/sn. hız söz konusu. 1 Mbps'in 8/1'e eşit.
pardon mb yazacağıma gb yazmışım bilgi için sağ ol.
Sınırsız vınn kalktı mı arkadaşlar bayinin bir tanesi rekabet kurumu kaldırdı demişti sitesine baktım siteden de kaldırmışlar..
aslinda mantikli geldi ama 128k cok dusuk. yoksa hemen alinabilir.
128 çok yetresiz 512 yapsınlar seve seve
31 Aralık itibariyle bu kampanya sona erdi zaten arkadaşlar... 2 Ocakta turkcelle gittim ve alamadım bu paketten... Bende gittim avea sınırsız aldım :))
quote:
Orijinalden alıntı: Tecniq
31 Aralık itibariyle bu kampanya sona erdi zaten arkadaşlar... 2 Ocakta turkcelle gittim ve alamadım bu paketten... Bende gittim avea sınırsız aldım :))
avea sınırsız ne kadar?
quote:
Orijinalden alıntı: sfzb67
quote:
Orijinalden alıntı: Tecniq
kamu 1200 dk da idim fiyatı 35 tl idi sonra 40 tl oldu 4 ay sonra 47 lira oldu konuşma 1000 dk +1000 sms oldu şimdi nasıl korkmayayım Basri Mutaf aynı kampanyadan kardeşimde de vardı kapattırmak için 30 tl extradan ödedi bunlar başımıza geldi ama ttnetinde kullanmadığım telefondan para alması daha zoruma gidiyor hangisine katlanacağım bilemiyorum
aynen, sözleşmeyi değiştirme hakkını saklı tutuyor nasıl olsa turkcell. nasıl bir sözleşme mantığı anlamadım.
SAKIN AMA SAKIN ALMAYIN, 8 MBIT DİYOR, 300 KB/S İ GEÇTİĞİ YOK VINN'IN. BİR DE ŞEHİR MERKEZİNDE OTURUYORUM.. TAMAMEN YALAN DOLAN BUNLARIN İŞİ! GİDİN TTNET YA DA UYDUNET'e ADAM GİBİ VALLAHİ!