Şimdi Ara

TURKCELL SMS SORUNSALI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell hizmetin iyi şu iyi bu iyi diye seni kullanıyoruz senin yaptığın işe bak..

Geçen ay almış olduğum ve 9 şubatta bitecek sms paketimin son gününde (yani dün) "sms paketinizin günü dolmuştur devam etmek için şuraya yollayın" tarzındaki mesajla karşılaştım.. DEVAM 3000 yazıp yolladım.. Saygıdeğer turkcell "üzgünüz bir ay içinde yalnızca 1 kere paket satın alabilirsiniz" diye acımasızca karşılık verdi 10 saniye içinde.. Yav turkcell yapma etme dedim işte bugün bitiyor sms.. Sen bana demedin mi bitti sms süren yeniden almak için mesaj at diye.. Hadi dedim gece 12 yi geçmesini bekleyeyim.. Gece 12 oldu.. (Gün 10 Şubat) Kız arkadaşıma bi mesaj yolladım bi baktım 2 kontörüm uçtu gitti (100 kontör yüklememiştim bu ay) Hiç fırsatını kaçırmıyorsun turkcell dedim içimden.. SMS 3000 yazıp yollanması gereken yere yolladım.. Muhterem turkcell yine üzgün olduklarını belirtti bana.. Tabi benim duygu halim kızgın olarak değişmişti bu sırada.. Böylelikle 10 kontörümü sms için harcadım (Günde 5 sms ten sonrası bedava olayından) Bugün müşteri hizmetlerini aradım.. (Zaten sorun olduğunu anlıyorlar mı ne yine bayan çıkardılar karşıma sanırım bu turkcell in bi politikası ee tabi bayana kızılmıyor bağırılmıyor ) Dedim işte böyle böyle.. Kadın bekletti etti.. Kusura bakmayın efendim.. Bu günlerde bu türlü şikayetler alıyoruz bugün içerisinde ilerleyen saatlerde ararsanız arkadaşlarımız size yardımcı olacak.. Sms paketimizle ilgili sorunlar var dedi.. Bende dedim benim 10 kontöre ne olacak.. Siz ilerleyen saatlerde arayın mağduriyetiniz giderilecek dedi.. Teşekkür ettim kibarlıktan kapattım..

Her gün ıvır zıvır kampanya yapacağım diye uğraşacağına eskiden doğru düzgün yaptığın şeyleri bozma be turkcell.. Ben kampanyadan falan vazgeçtim yani..

• Aynı sıkıntı bende de var.Sürem dolduğu halde sms alamıyorum.
  • kontorlu hatlarda sms paketımı var
    o sms paketlerı faturalı ıcın değil mi?
  • Arkadaşlar şu anki durumdan bahsetmek istiyorum..

Az önce yeniden aradım müşteri hizmetlerini.. Daha anlayışlı bir bayan çıktı karşıma.. Anlattım sorunu yine.. Dinledi.. Sonra inceledi falan.. Aslında bir çözüm bulamadım.. Normal koşullarda 10 şubatta bitmesi gerektiği gözüküyormuş sms paketinin.. Bende söyledim işte 9 şubatta bittiğini.. Bitmesine rağmen neden alamıyorum sms dedim.. Hatta buraya konu açtığımdan falan bahsettim

Sonuç olarak form oluşturuldu.. Ve de 10 kontör sms e 4 kontör de sizi aramak için harcadım dediğim için 14 kontörü de attıma geri iade ettiler Bir nebze olsun beni yumuşattılar

Müşteri memnuniyetini sağlama konusunda turkcell yine de bir numara buradan bunu çıkarıyorum ben.. Ve inşallah yarın alabilirim sms paketini..

• quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

Arkadaşlar şu anki durumdan bahsetmek istiyorum..

Az önce yeniden aradım müşteri hizmetlerini.. Daha anlayışlı bir bayan çıktı karşıma.. Anlattım sorunu yine.. Dinledi.. Sonra inceledi falan.. Aslında bir çözüm bulamadım.. Normal koşullarda 10 şubatta bitmesi gerektiği gözüküyormuş sms paketinin.. Bende söyledim işte 9 şubatta bittiğini.. Bitmesine rağmen neden alamıyorum sms dedim.. Hatta buraya konu açtığımdan falan bahsettim

Sonuç olarak form oluşturuldu.. Ve de 10 kontör sms e 4 kontör de sizi aramak için harcadım dediğim için 14 kontörü de attıma geri iade ettiler Bir nebze olsun beni yumuşattılar

Müşteri memnuniyetini sağlama konusunda turkcell yine de bir numara buradan bunu çıkarıyorum ben.. Ve inşallah yarın alabilirim sms paketini..

hocam silinen miktarın neydi.

• hocam silinen derken sms olarak mı.. sms paketim de yaklaşık 1400 mesaj kalmıştı işte.. ama tabi yeniden alamadığım için tarih oldu..
  • aynı durum 6 şubatta benim başıma geldi . mesaj atmışlar ben de devam 300 yazıp gönderdim . üzgünüz ayda birkez kullanabilirsiniz diye cevap gelmişti . kalan smslerimin süresini uzatamadım . ertesi gün de smsler silinmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMS olayı nedir
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 60 kontre 3300 sms olayını durdurmak için başka yolları yoktu malesef :)
  • aradan 48 saat geçsin ondan sonra SMS 3000 yazıp 2380 e yolla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan96

aradan 48 saat geçsin ondan sonra SMS 3000 yazıp 2380 e yolla.

silinmeden önce üzerine 300 alıp devam etmek istiyordu ama bu mümkün olmadı. en son ayın 4 ünde bu şekilde almıştım.
    ayın 6 sından bu yana alabilen olmamış.
    ayda 300 her yöne yetmiyor.
    3000 sadece turkcell içi olduğu için dezavantaj.

60 kontöre 3300 her yöne istiyoruz.
  • ne güzel sürenin son gününde uzatıyoduk smslerin tarihini
  • Turkcell sistem açıklarını bir bir kapatıyor ( tabi işine gelenleri )
  • Şimdi de SMS 300 Yazıp yolluyorum.Hiç bir cvp gelmiyor.Ne oldu bu turkcelle iyi iyi dedik nazarmı değdi :D
  • Ben dün 3000 sms aldım valla. Topu topu 1 dk anca sürmüştür..
  • SMS PAKETİ ALAMIYORUM !!!

Aradım müşteri hizmetlerini sms paketiyle ilgili çalışmalarımız sürüyor.. 2 gün içerisinde tekrar deneyin diyor.. Bu 2 günde sms için harcayacağım kontör ne olacak diyorum birşey demiyor

İlginç bir nokta daha söylüyem.. Bugün gece 12 den sonra 5 ücretli mesaj yollayarak gün boyu turkcelllilerle bedava mesaj hakkını kazanmıştım.. Yalnız bugün sabah yeniden 5 ücretli mesaj atmamı istedi.. Ve de tekrardan kontörlerim gitti.. Müşteri temsilcisine bunu da söyledim.. Ekranımda kontör düşümü gözükmüyor dedi.. E ben şimdi sinir olmayayım da ne olayım

• aynı paket sorunu bende de yaşanmakta. henüz müşteri hizmetlerini aramadım ama çok can sıkıcı bir durum. sırf beni sinir ettiği için avea kontörlü hattıma mesaj paketi alacağım. çıktığı ilk günden beri mesaj paketi alım sistemi konusunda aveada hiç bir sorun olmadı.
  • geçenlerde sorun var diyorlardı ben bugün aldım 30 saniyede oldu da bitti maşallah
  • dun benimde 140 mesajım silindi aradım hatunları once inkar ettiler daha paketin bitmedi falan ama ben ısrar edince
    form olusturdular bakalım 48 saat sonra 140 mesaj +4 kontor mus hiz masrafı bide sms siz kaldıgım için maneviyat davası acarım belki bi kac kontor koparırım
  • Sorunsal ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirt -- 16 Şubat 2009; 23:02:19 >
  • aynı şey benimde başıma gelmiş durumda kampanya sürem dün bitti ve kendileri bana mesaj kampanyasından 1 ay daha faydalanmak istiyorsan devam 300 yaz 2380 yolla dedi. bende devam 300yazıp 2380 e yooladım ve aynı cevap geldi "üzgünüz bir ay içinde yalnızca 1 kere paket satın alabilirsiniz" .

ne yapalım bekleyeceğiz 1 2 gün daha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.