50 TL ye 20 gb 1000 dk ve sinirsiz whatsapp kampanyasinda sinirsiz goruntulu gorusme yapilabiliyor mu? Internette goruntulu gorusme datalarinin internet paketinden yiyenlerin oldugunu ve fatura asim ucreti odediklerini yaziyorlar. Deneyimleyen var mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone sınırsız whatsapp gerçek mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bahsettiğiniz paket ilk 3 ay 53 lira sonraki 12 ay 62 liradan devam ediyor bilginiz olsun. (Vergi dahil fiyatlar)
-
quote:
Orijinalden alıntı: REDMODBahsettiğiniz paket ilk 3 ay 53 lira sonraki 12 ay 62 liradan devam ediyor bilginiz olsun. (Vergi dahil fiyatlar)
biliyorum derdim fiyati degil sinirsiz goruntulu gorusme benim icin onemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Freezone tanimlamasini yapinca goruntulu sesli ne var ne yok limitsiz oluyor diye biliyorum hocam. Normal paket olarakta olabilir belki ama garanti olsun freezone tanimlatmani öneririm.
Geçen sene köy'e gittiğimde Vodafone Faturasız kullanıyordum Freezone bir paket almıştım, içinde sınırsız WhatsApp'ta var idi çok işime yaramıştı
-
-
Eski Redli 20 Plus ya da Redli 15Plus gibi tarifelerde görüntülü ve sesli konuşma dahil değildi ancak yeni paketlerin hepsinde dahil diye biliyorum. Ben Red35 kullanırken öyleydi en azından.
-
Bilgim yok -
Gerçek de, bazen sistemleri saçmalıyorlar, ücret yansıyor faturaya, MH arasan ‘sistemsel sorun var’ diye çamura yatıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pass paketiyle gelen wp sınırsız olan dahildi sanırım.
Ben kullanırken wpde bırak görüntülü arama yapmayı sesli arama bile yapamiyordun. Çok olmadı 7-8 ay önce. -
-
-
Bir yerde duymuştum vodafone sınırsız whatsapp sesli görüşme yokmus -
kendi halimizde cayır cayır kullanıyoruz diyelim
-
Sesli görüşme dahil değil diye tahmin ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X