Hocama katlamali yapmasinlar eminmisin 90 tl olacagindan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocama katlamali yapmasinlar eminmisin 90 tl olacagindan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50gb internet 2000dk 1000 sms 380 tl ödüyorum Turkcell |
Online başvurdum hemen gittim mağazadan aktivasyon yaptırdım. Anında sim kartı verdiler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kabul ediliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesin bilgi demi hocam, yoksa böyle bir toplam vergi görmedim hiç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi tarife bizde geçebiliyormuyuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben migros çekli olan teslimatı seçmiştim. dün sipariş faturası geldi sim kart adı altında 0,01 tllik. az önce de yurtiçi kargoda sms geldi turkcelden kargonuzu teslim aldık diye. iki hat için başvurdum ikisinde de aynı anda süreç bu şekilde 3 gün önce başvurdum. izmir. |
Bu arada türktelekomda 4 diş çeken konumda turkcell 2 diş çekiyor şaşırdım açıkcası umarım sorun çıkmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Numara taşıma ücretsiz zaten para isteyen bayiden uzak dur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |