Şimdi Ara

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
43
Favori
53.330
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bulunduğun konuma göre çekim gücü değişir kendi adıma konuşuyorum ben türkcell in çekmediği yeri daha görmedim asansörde dahi kesintisiz konuşuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell e geçiş için başvurmuştum 195 tl lik pakete,bugün simkart geldi fakat bugün öylesine vodafone u aradım 96 tl ye 22 gb internet+iletişim+sosyal paket teklif ettiler.bende kabul ettim.
    Turkcell den gelen simkartı aktifleştirmezsem sorun yaşar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruf -- 18 Kasım 2023; 15:23:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • migros çeki kampanyası kalkmış :(

• beyler online işlemler ile Turkcelle geçiş başvurusu yaptım. Simkart 20 sinden sonra gelirse sorun olur mu ?

• ruf kullanıcısına yanıt

önceden vodafone kullanmadıysanız internetinin çok yavaş olduğu uyarısını yapayım. O kadar yavaş ki bazı insanlar Turkcellde internetin çok hızlı bittiğini , Vodafone da daha çok gittiğini sanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtax -- 18 Kasım 2023; 16:14:53 >
  • Geçiş başvurusu yapmıştım sim kart daha gelmedi bugün 15 GB+1000DK+1000 SMS 104 TL teklif verdi TTELEKOM arafta kaldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mtax kullanıcısına yanıt
    Yok şu an vodafone kullanıyorum zaten.
    Bulunduğum bölgelerde fazla bir sıkıntı yaşamadım.96 tl yerine turkcell e geçip 195 tl vermek mantıklı olmayacak benim için.
    Turkcell simkartı geldiği halde aktive etmezsem,numara taşınmaz diye düşünüyorum,yanlış mı biliyorum?

Taşınmaz hocam. Yani sorun olmaz. Geçiş başvurusu yaptığınızı zaten kullandığınız operatörün bilgisi olduğu için size böyle teklifler geliyor :)

• serdarrrrr kullanıcısına yanıt

16sında başvurmuştum, ne oldu ne bitti diye buraya bakayım dedim.

2 dakika sonra bana da mail geldi az önce turkcell pasajdan 0,01 TL'lik fatura.

biran önce gelse de çatır çatır reels izlesem :)

11 aydır vodafone 18 GB 74 lira veriyordum. Bana sunduğu teklifler yine 18 GB için 242 lira falandı. 40 GB paketler 430 lira diyordu Vodafone.

20+20 GB 195 TL olan paketi seçtim. Migros hediye çekiyle 186 liraya geliyor diyebiliriz.

• Hat taşırken direk e-sim olarak taşınmıyor mu hiç beklemeye felan gerek olmasa ?

• Vodafone da taahhüdüm var. Cayma bedeli olarak 318 tl çıkıyor. Vodafone arayıp öncelikle faturasıza mı geçmeliyim yoksa kampanyaya başvuru mu yapmalıyım öncelikle faturasıza geçmem gerekiyor mu ? 195 tl lik tarife güzel duruyor.

• Vodafone faturalı kullanıyorum, faturasız hat kullanan Babam bu 3 tarife arasında kullanmak istediği gibi yükleyip kullanıyor. Bu kampanyayı pas geçip Vodafone faturasız hatta geçip bu tarifelerimi kullansan acaba 🤔

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün!

• 8+8 tahütsüz 16 gb zaten 140 tl bu kampanyanın anlamı yokki geçiş istiyo bide

Taktik varmı hocam? Ben faturasız vodafone kullanıyorum. Aradım faturalıya geçmek istiyorum, turkcell kampanyasına geçmeden önce sizden de bi bilgi almak istiyorum dedim. Uygulamada ki teklifleri okumaya başladı birden. 20 çikotayt 205 tl diyo

• Contra07 kullanıcısına yanıt

Bunları kullanıyodum bende, dün medium aldıktan sonra teklif silindi. Sonuna geldik artık heralde bilemedim

• spiderman_ kullanıcısına yanıt
    Bende aktif olarak hala gözüküyor 🤔

• Contra07 kullanıcısına yanıt
    Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün!

İşte ben medium satın aldım anında silindi teklif buradan. Sende de aldıktan sonra silineceğini düşünüyorum. Ama inşallah silinmez de bu nimetten yararlanmaya devam edebilirsin.

Vodafone algoritması kişiye ve kullanıcıya göre tarife çıkarıyor‼️

• isterse bedava versin asla kullanmayacagim

542 yi arayıp sesli yanıt sisteminden faturasıza geçmek istiyorum dedim hocam.
    Çağrı merkezine bağlandı,oraya da yüksek tarife önerisi yüzünden faturasıza geçmek istediğimi söyledim.önce 16 gb 270 lira dedi.
    Turkcell e geçeceğim için rahatça hayır faturasıza geçirin dedim.bunun üzerine 22 gb+iletişim+sosyal 96 tl önerebilirim size dedi,bende kabul ettim.
    Benim için daha avantajlı oldu. Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.