< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (14. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
migros hediye ceki cikmiyor neden bilgisi olan var mi 152tl lik paketi sectim:
-
Aboooo okadar uzun sürüyormu gerçekten ya. Naneyi yedik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3-4 gündür sipariş alındı diyordu mh arayip iptal ettirdim, gidip bayiden tekrar islem yaptırdım..
-
Eğer bayiden yaptırdıysanız buna benzer bir tarife varmış yanlışlıkla bazılarını ona geçiriyorlarmış. Önceki yorumlar bi arkadaşın daha başına gelmiş gitmiş düzelttirmiş bayiden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bayiden yaptırdım hocam ancak şu an aynı yerde fatura ücreti 136.5 tl yazıyor , tam anlayamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de çıkmadı. 40 gb tarifede
Babamın hattını 20gb lığa geçirmiştik, onda da 106tl görünüyor. Fatura kesim tarihi de 10 Aralık aynı sizin gibi. Ödemek isteyince bir şey çıkmıyor. Gün üzerinden gidersek 10 Aralık faturasının 106 tl+9.83tl vergi ile gelmesi gerekiyor. Sıkıntısı görmedim kısaca öyle yazıyor olmasından?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet yapılabiliyor, ben yaptırdım
-
E-devlet aktivasyonunu kaldırmışlar :/ Migros çeki SMS olarak mı geliyordu geçiş yapan arkadaşlar? Bir de çekin alt limiti var mı acaba?
-
Sosyal medyanın Youtube'u kapsadığına emin miyiz? Bu bilgiye nereden ulaşabiliyoruz bilen var mıdır?
-
Başvururken esim seçeneği çıkmıyor mu
Abone alımına kapalı bir tarife de iken faturalı hat taahhüt biterse ücretlendirme nasılsın olur arkadaşlar. Hiç bir yeni taahhüt vermesem nasıl devam eder.Turkcell de.
Yaron gece saat 23.59 da son
Vodafoneden 3 aylık paket almasam kacirmazdim :(
Bunun durma özelliği var mı acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam şu an doğru gibi çünkü paket ismi doğru, içeriği de doğru. Fatura şu an 136 tl görünüyor. 20 günlük bu fiyat yapıyor zaten. 205 tlnin 3/2 si fatura'da yazıyor olması gerektiği gibi diye düşünüyorum.
Fatura paylaştığınız fotoğraftaki tutar değilse 136tlye düştüyse doğrudur, paket ismi ve içeriği aynı olan tarife varmış beni ona geçirmiş yanlışlıkla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X