Şimdi Ara

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
43
Favori
53.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam 136.5 tlye düşmüş, sizin de hallolmuştur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajorWindows -- 19 Kasım 2023; 18:20:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • spiderman_ kullanıcısına yanıt

O kadar sürmüyor max 2 gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat taşımaya online başvuruda, sipariş alındı diyor. Hat kargoya verildiğinde, kargoya verildi çıkıyor mu sorgulayınca?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkonya -- 19 Kasım 2023; 19:3:29 >
  • beko64 kullanıcısına yanıt

İzmir - Konak'taki ofisime istedim.

O saatte ofiste olmadığım için resepsiyon teslim almış.

Hangi kargo firması olduğunu bilmiyorum ama bence kargo firması değil de yakın bir Turkcell şubesinin çalışanı teslim etmiştir.

• bu paket fıyatlarının dışında başka ek para cıkıyor mu faturada ????

• mevcut turkcelliler icin iyi bir kampanya varmi

• E devlet ile hat aktifleştiren var mı sıkıntı oluyor mu bazıları çok zorlandığını ifade etmiş de

• kemalkonya K kullanıcısına yanıt
    tekirdağ iline yurtiçi kargo ile yoka çıktı

• Sıfır hat için Bugün başvuru yapsak da bu paketlerden yararlanabiliyor muyuz

• Bende başvurdum Vodafone'dan geçiyorum. Ayın 16'sında başvurdum 17'sinde Yurtiçi Kargoya verdiler sim kartı. 18'inde elime ulaştı akşamına e devlet ile aktifleştirdim yaklaşık 5-6 dakikalık bir işlem hiç bir sıkıntı çıkadı sözleşme onaylıyorsunuz o kadar zaten. 21'inde geçiş sağlanacak mesajıda geldi bugün.

• 17'sinde bayiden yaptığım başvuru ile 20'si sabah geçiş gerçekleşti. Benim gibi kolay kolay operatör değiştirmeyenler dikkat etsinler, ben yarım saatlik bir iştir diye düşünüyordum. Diğer paketim de bitmişti, inat edip yenilemedim ama dakikaları saydım resmen geçiş tamamlansın diye Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! İşim gereği arama, İnternet sürekli aktif olmak zorunda, bir şekilde idare ettim ama bir daha asla böyle bir şey yapmam.

Yine geçiş tamamlandığında şehir dışındaydım. Bir ara sim pin kodunu bulamadım. Kartı aldığınızda kazıyıp bir kenara not alın en kötü ya da yanınızda olduğundan emin olun. Bayağı soğuk terler döktüm ama neyse ki cüzdanın derinliklerinde duruyormuş.

Uygulamayı açtığımda 166.6 lira fatura görünüyor iletişim ücretleriniz açıklamasıyla Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! 

Eski sevgiliden de mesaj var Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! 

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün!

Geceleri içip içip aramasa bari Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 20 Kasım 2023; 7:32:40 >

• robot216 kullanıcısına yanıt

Tkü çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 20 Kasım 2023; 8:0:34 >
  • souledge S kullanıcısına yanıt

Eskiye yok paso yeniye çalışıyorlar

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Bak bu i.nelik işte meslela vodafona tek fiyat veriyor içinde her sey var turkcell çakalTurkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! 

• E devlet aktivasyonunu İnternet bankacılığı sifremmile tamamladım sonrasında herhangi bir şey gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 20 Kasım 2023; 10:36:26 >
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt

2 evrağıda onayladıysanız size gelecek sms sonrası hattınızın ne zaman taşınacağını bildiriyor vakit gelince simkart değişimini yapın kullanmaya başlayın.

• souledge S kullanıcısına yanıt

Bol star 20 gb a geçmiştim ben geçen ay hemen hemen aynı buradaki paketle . 10gb sosyal medya 10gb normal toplam 20 gb

• 16sında başvurdum ama halen ses yok.

turkcell pasajdan 0,01 TL'lik fatura kesildi ama kargo bilgisi gelmedi.

böyle şeylerde hep sorun yaşarım zaten. bir keresinde Ankara içinde 45 günde kargom gelmişti şaka gibi

• E devlette hangi menude onay yapiliyor?

• 16 sında 3 adet başvurum var. 1 tanesi kurye ile teslim edildi. Diğer 2 taneden ses yok. Turkcell ile konustum yurtiçi kargoya verildigi söylendi. Yurt içi kargo max 2 günde getirirdi. Peki bu kargo nerede ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.