< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajorWindows -- 19 Kasım 2023; 18:20:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O kadar sürmüyor max 2 gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hat taşımaya online başvuruda, sipariş alındı diyor. Hat kargoya verildiğinde, kargoya verildi çıkıyor mu sorgulayınca?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkonya -- 19 Kasım 2023; 19:3:29 >
İzmir - Konak'taki ofisime istedim.
O saatte ofiste olmadığım için resepsiyon teslim almış.
Hangi kargo firması olduğunu bilmiyorum ama bence kargo firması değil de yakın bir Turkcell şubesinin çalışanı teslim etmiştir.
-
bu paket fıyatlarının dışında başka ek para cıkıyor mu faturada ????
-
mevcut turkcelliler icin iyi bir kampanya varmi
E devlet ile hat aktifleştiren var mı sıkıntı oluyor mu bazıları çok zorlandığını ifade etmiş de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tekirdağ iline yurtiçi kargo ile yoka çıktı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıfır hat için Bugün başvuru yapsak da bu paketlerden yararlanabiliyor muyuz
-
Bende başvurdum Vodafone'dan geçiyorum. Ayın 16'sında başvurdum 17'sinde Yurtiçi Kargoya verdiler sim kartı. 18'inde elime ulaştı akşamına e devlet ile aktifleştirdim yaklaşık 5-6 dakikalık bir işlem hiç bir sıkıntı çıkadı sözleşme onaylıyorsunuz o kadar zaten. 21'inde geçiş sağlanacak mesajıda geldi bugün.
-
-
Tkü çıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 20 Kasım 2023; 8:0:34 >
Eskiye yok paso yeniye çalışıyorlar
Bak bu i.nelik işte meslela vodafona tek fiyat veriyor içinde her sey var turkcell çakal
E devlet aktivasyonunu İnternet bankacılığı sifremmile tamamladım sonrasında herhangi bir şey gerekiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 20 Kasım 2023; 10:36:26 >
2 evrağıda onayladıysanız size gelecek sms sonrası hattınızın ne zaman taşınacağını bildiriyor vakit gelince simkart değişimini yapın kullanmaya başlayın.
-
Bol star 20 gb a geçmiştim ben geçen ay hemen hemen aynı buradaki paketle . 10gb sosyal medya 10gb normal toplam 20 gb
16sında başvurdum ama halen ses yok.
turkcell pasajdan 0,01 TL'lik fatura kesildi ama kargo bilgisi gelmedi.
böyle şeylerde hep sorun yaşarım zaten. bir keresinde Ankara içinde 45 günde kargom gelmişti şaka gibi
-
E devlette hangi menude onay yapiliyor?
16 sında 3 adet başvurum var. 1 tanesi kurye ile teslim edildi. Diğer 2 taneden ses yok. Turkcell ile konustum yurtiçi kargoya verildigi söylendi. Yurt içi kargo max 2 günde getirirdi. Peki bu kargo nerede ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X