Şimdi Ara

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
43
Favori
53.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittim direk timden geçiş yaptirdim bedava gblari unuttum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ön başvurumu yaptım. Mail adresime sözleşme geldi. Dikkatimi çeken yer vergiler kısmı oldu. Bunu açıklayacak olan birisi var mı? Normalde her ay vergi 11 tl civarında oluyor. Bu sözleşmeye göre hepsini topladım 12 ye böldüm 40,52TL/Ay çıktı. Bu doğru mu??? Eğer böyle bir durum varsa, hat gelince aktivasyon yapmasak geçiş yapmamış oluyoruz değil mi nasıl oluyor? Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photoshopar60 -- 20 Kasım 2023; 23:56:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Photoshopar60 kullanıcısına yanıt

Hayır bilgilendirme amaçlıymış o sadece telsiz kullanım 9tl yansıyacak

• rushb R kullanıcısına yanıt
    Bu neyin bilgilendirmesiymiş adamı kalpten götürecekler 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşa teşekkür ediyorum, sayesinde ben de 70'lik pakete başvurdum, hattım geldi. Cayma mayma diğer ödemelere de bakacağım artık. 45 günüm kalmıştı.

• İnterest kullanıcısına yanıt

Öyle saçma cevap mı olur acaba? Hangi pakete başvurduysanız sözleşme ona göre hazırlanıp kart kargo ya da kuryeye verilir. Kart geldiğinde aktivasyon yapılıp hat açılır. Kampanya başvuru süresinde başvuru yaptıysanız çok problem olacağını zannetmiyorum. Kargo belki 2 hafta sonra gelecek, onu mu bekleyeceğim iptal olsun diye.

• careemm kullanıcısına yanıt

son gün başvuran adamlar ne yapıcak ozaman ? Başvuru tarihi esas alınıyor zaten. Arkadaşa yanlış cevap vermişler.

• CMB34 C kullanıcısına yanıt

Son gün başvurana da hatta son dakikada başvurana da başvurduğu tarife/paket neyse o uygulanır. Zaten sözleşme detayları mail olarak geliyor. Gider sözleşmeyi gösterir yine geçersiniz.

Yo sitesinde de öyle diyor sayaca göre daha 1 gün 14 saat var bu kampanyaya katılmak için.

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün!

• Öncelikle haber verdiğiniz için teşekkür ederim.

Bende dün itibariyle 30+40 pakete geçiş yaptım.

Daha önce türkcell platinium üyesiydim ancak aynı paketim 480tl olunca farklı arayışlara geçmiştim.

Direkt türk telekoma başvuru yaptım hattın taşınması başarılı olunca direkt bayiiden türkcell'e geri taşınmasını sağladım.

Not : Cihazım yurtdışı cihazı ve imei kaydı yapılmıştı. Geçiş bittiğinde hattım açılmayıcna btk çağrı merkezini arayıp durumu anlattım. Geçiş direkt sağlanmış oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: geant

Öncelikle haber verdiğiniz için teşekkür ederim.

Bende dün itibariyle 30+40 pakete geçiş yaptım.

Daha önce türkcell platinium üyesiydim ancak aynı paketim 480tl olunca farklı arayışlara geçmiştim.

Direkt türk telekoma başvuru yaptım hattın taşınması başarılı olunca direkt bayiiden türkcell'e geri taşınmasını sağladım.

Not : Cihazım yurtdışı cihazı ve imei kaydı yapılmıştı. Geçiş bittiğinde hattım açılmayıcna btk çağrı merkezini arayıp durumu anlattım. Geçiş direkt sağlanmış oldu.

Hocam kaç gün sürdü bu süreç tam olarak.Bende duruma göre Türk Telekom’a geçip geri Turkcell’e geçmeyi düşünüyorum.Bir de benim telefonum da yurtdışı iki seferde de mi aradınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Chesterfield -- 21 Kasım 2023; 9:24:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 40 gb lık paketin 20 gb'ı sosyal medya diyor ne var içinde tiktok youtube instagram var mı ? video izliyorum bu paltformlardan bunlar 40gb'a dahil mi ?

• Gelir melir dedik de benim hala başvurunuz alındı diye bekliyor. Bir an evvel gelsin de şu vodafonedan kurtulayım diye bekliyorum

• CMB34 C kullanıcısına yanıt

Sosyal medya paketi, YouTube, Facebook, Instagram, X ve TikTok'ta geçerlidir

Başvuru girişi önemlidir, iptal olmadıkça sim kart geç teslim alsanızda sorun yok

https://www.turkiye.gov.tr/btk-e-kayit-basvurusu-onay-islemleri-gercek-kisi

Haberleşme--- Turkcell seçiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 21 Kasım 2023; 11:39:38 >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Türkcell > türk telekoma geçiş : perşembe öğlen başvuru, cumartesi sabah geçiş
    Türk telekom > türkcell geçiş : cumartesi öğlen başvuru, pazartesi öğlen geçiş.
    Evet ikisinde de aradım. Eğer aramazsınız 24 saat içinde açılacağını söylüyor btk ama aradıktan 1 saat sonra kapatıp açtım direkt açıldı

• geant G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.300 lira cayma bedeli var ama 70 gb için verilir her türlü.

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Benimde ihtiyacım 70 gb değildi aslında ama enflasyonu düşününce mantıklı geldi. Umarım geçebilirsiniz

• Bende turktelekomdayım taahhüt bitmesine 6 ay var ve cayma bedelini sordum 285 TL dediler.. Her türlü öderim o cayma bedelini.. 6 ay sonra telekomun bana kitleyeceği tarifeleri düşününce dün gece son yarım saat kala ön talep oluşturdum. Sonra yine uzatmışlar..

Yeni hat mı aldınız. Yen hat alımında faturalı hatta 400 küsur lira taksitle alınıyor diye duymuştum.

• az kalsın eski tarifem olan 200 lira ödediğim vodafoneun 30gb+ yt instagramlı tarifesine zamlanmış 350 lira haliyle girecektim ki alternatif arayışıyla google üzerinden turkcell tarife diye arattığımda bu başlık ortaya çıktı. 250 lira olan sürpriz ekstra 70 gb tarifesine direkt giriştim. başlık sahibine teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.