Pazar günü başvurdum. Bugün şöyle bir sms geldi: "Turkcell.com.tr den yaptiginiz hat basvurusu teslimatinda kampanya yogunlugu nedeniyle gecikmeler yasanabilir. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz. Kuryelerimiz en kisa zamanda teslimatinizi gerceklestirmek uzere sizinle iletisime gececektir." İşin kötüsü işlemleri takip edecek bir sistem veya sayfa da yok. Çok dağınık bir iş akışı var. Beğenmedim bunu. |
Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Resim yükleyemiyorum ama
Ben pazar günü geçtim.
372 TL fatura gösteriyor.
Kaçmaz fırsat 20 gb
20 kasım-20 aralık
Tutar sizde ne gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu pakete Turkcell yapboz faturalı tarifeden geçiş olur mu acaba
bende 2 hattım için şimdi başvuru yaptım. ocak 15 te doluyordu ama olsun belki dahada zamlanır. vodafona 450 tl cayma ödeyeceğim. kullandığım paket red 25 için yeni teklif 303TL. hemde interneti çok iyi değildi..iyi oldu bu. haber verene teşekkürler.
-
Yanlış tarifeye geçmişsin sürpriz ekstra 20 GB paketine geçecektin
Ben arayıp teyit edip bir de ses kaydına aldım vodafone myi. Aynen orda yazan rakam çıkacak dedi hatta tobiyle yazıştım o da aynı rakamı söyledi. Bakalım fatura gelince göreceğim
Çok teşekkürler ben de telefon açarak geçiş yaptım faturasızdan bu tarifeye. 12 ay aşım ücreti yok dedi hadi bakalım. Bu gece sonmuş bu arada.
-
Bir ay kalmış tahhaut için geçiş olur mu
Ben de merak ediyorum açıkçası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarabdi -- 21 Kasım 2023; 22:28:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sabah geçtim bende 250 tl olan tarifeye umarım yeterli olur 70 gb Türkcell’de ek paketler çok pahalı çünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya gittim bayiden geçiş yaptım bide.
Aradım şimdi mh yi.
Bayinin azizliğine uğradım.
Şikayet kaydı vs oluşturdum bayi hakkında.
Mh yapılacak bi şey yok dedi.
Dakka bir gol bir
Bende 70 GB olan pakete geçmeyi düşünüyorum İnterneti çok hızlı bitiyor diyorlar doğru mu birde sosyal medya uygulamaları(yt insta vb) kullanmama rağmen normal İnternetden yiyor diyenler var bunları yaşıyanlar varmı bilgi verirlerse sevinirim
Sağol dostum bunu öğrendiğim iyi oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
32 gb 170 tl ödüyom 850 tl cayma var. 70 lik tarifeye geçmeğe değer mi bilemedim yaaaa
Merhabalar ben geçiş işlemini tamamlamak üzereyim sürpriz ekstra 10 gb fakat e-devlet ile aktivasyon çıkmıyor sadece kurye ile adrese teslim çıktı kaldırdılar mi acaba hediye çeki mevzusundan dolayı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olabilir doğrudan dışarıdan bir bayi bulup geçiniz
850₺ cok yani hadi 300/400 olsa feda edilir de hocam bu soruyu kimse bilemez size bağlı.
15inde edevlet kampanyasıyla başvurdum
18inde sim kart teslim edildi.
aynı gün edevletten aktivasyon yaptım
23 kasım sabah sim kartı telefona takın diye sms geldi dün.
izmirdeyim. soranlar oluyordu. durum bu şekilde arkadaşlar.
-
Merhaba migros hediye çeki geldi mi?
Bende 500 küsür çıktı, ben geçiş yapıyorum.
En çok da şu lanet Vodafone'un, telefonumda dns.adguardı çalıştırmaması yüzünden geçeceğim.
-
Arkadaşlar, online başvuruyu bugün yaptığımız sürece bu fiyatlardan yararlanabiliyoruz değil mi?
Yani teknik olarak geçişin son gün olan bugünden sonra olacak olması fark etmiyor. Değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fa1c0N -- 22 Kasım 2023; 13:3:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X