Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eyvallah beyler 70 gb lık tarifeye geçtim, paylaşandan Allah razı olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hattım geldi ancak başvurum gözükmüyor E-devlette
Edit: konuyla ilgili müşteri hizmetlerini aradım. 17 dakikadır bekliyorum, pek iyi olmadı sanki :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolinkov -- 21 Kasım 2023; 17:17:42 > -
vodfonda 235 tl cayma bedeli var..25 ocakta bitecek sözleşmem..internetinden memnun değilim acaba geçsem mi karar veremedim.
-
dün gene 2 sim kart için edevlet aktivasyonu yaptım bir tanesi direkt onay ekranına geldi diğeri gelmedi. aradım mh.yi 5dk sonra o da düştü ikisini de onayladım. muhtemelen sizin de düşecektir görüştükten sonra.
-
Size nasıl bir dönüş yapmışlardı?
Sorunu talep olarak iletti, 72 saat içerisinde dönüş yapılacağı bilgisini verdi. Şimdi kontrol ettim, halen düşmemiş gözükmüyor.
edit: az önce onaylayabildim, şimdi onlar düşünsün :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolinkov -- 21 Kasım 2023; 17:53:53 > -
-
kayıt oluşturuyorum aciliyetinizi de bildiriyorum (aciliyet belirtmedim bu arada) dedi. kapattık telefonu sms geldi kayıt oluşturukdu diye sonra 5dk geçti baktım onaya düşmüş
-
bayiden mi yaptınız uygulamada bulamadım benim de faturasız
-
müşteri hizmetleri vasıtasyla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turkcell'e yeni mi geçiş yaptınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
16 sında yaptığım adrese teslim başvuruda 5 gündür siparişinizi aldık yazıyor ne zaman gönderilecek acaba
-
Bana 150 lira cayma bedeli gösterirken faturada 105 lira çıktı. Genelde daha düşük çıkıyor.
-
Bu tarife detaylarının linkini atarmısınız şu an telefondan Turkcell sitesine girdim detay kısmına tıklıyorum numara taşımaya yönlendiriyor bir türlü bu tarife detaylarına giremedim
m.turkcell.com.tr
Sürpriz Ekstra 40 GBhttps://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/surpriz-ekstra-plus-40-gb
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X