< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (2. sayfa)
-
-
Vodafone taahhüt 15 ocakta bitiyor,20 gb icin bana 280 lira kampanya yapmış vodafone efendi şimdi turkcelle geçsem cayma bedeli çıkıyor mu, ne kadar çıkar acaba?
Edit: 100 liraymış pehh, elveda vodafone
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 15 Kasım 2023; 11:22:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ağustos ayında vodafone'a geçmiştim, buna geçerken ceza vs öder miyim? daha önce hiç taahhüt süresi içinde operatör değiştirmedim o yüzden soruyorum.
-
yaklaşık 20 gün önce taahhütlü türktelekoma geçmiştim ama bulunduğum yerde türktelekom çekmiyor. türkcele tekrar geçsem 20 gün için cayma bedeli çıkar mı acaba?
-
arkadaşlar yeni numara taşıyıpta cayma bedeli çıkıp çıkmayacağını mh arayarak öğrenin, müşteri temsilcisi hariç ne dense yanlış olur.
Not: tarifenizin bitmesine 30 günden az kalmış ise cayma bedeli hiç bir oparatör için çıkmaz.
-
Online başvuru ne kadar sürede tamamlanıyor bilgisi olan varmı başvuru yaptım ama kurye gelecek diyor
Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Vodafonenun 280 liraya sunduğu tarifeyi 152 liraya hem de Turkcell'den aldık sayesinde. Elveda vodafone
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 15 Kasım 2023; 11:21:5 >
Aynen bro asgari ücretli 20-30 bin alandır aslında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konu dışı mesajdan ban yiyince anlarsın sebebini
-
Bayiden numara taşımak daha mı hızlı olur arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sosyal medya derken ne kastediliyor ?
-
129 pakedi aldım aynı gün getiriyorlar çok hızlılar
-
Faturasıza geç gel oluyor mu bi öğrenseydik
Benim taahhüdüm bitmek üzere 360 liradan yenileme yapıyor yeni üyelere 150 lira işe bak.
-
vodafone faturasıza geç,aktif olduktan sonra turkcell faturalıya bu paketlere geçiş yap.
-
Öyle oluyor mu hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X