Şimdi Ara

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
43
Favori
53.298
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana bayiye gittim, valla bu sefer durumumdan hiiç bahsetmedim 5 dakikada işlemlerimi yaptı bir sorun çıkmadı gibi.. bakalım 3 gün sonra belli olacak umarım başarılı olur 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sosyal medyada neleri kapsıyor bulamadım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online başvuruda yeni sim ne kadar sürede gelir acaba? Online başvuruda ilk ay 20gb sonraki 4 ay 2 gb hediye var o yüzden Online seçtim ama kaç gün beklerim sim kartı bilemedim.

• Yaklaşık 20 gün önce Turkcell e geçtim 152tl olan pakete.acaba bunlardan daha yüksek fiyatlı olan birine geçebilir miyim b

• Yeni hat fiyatı nedir acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam türktelekomda 3 aylık paketlerden tanımladık daha yeni, hat taşımada paket tamamen yanıyor mu yoksa kullandığımız güne oranla kalanı hesaba/hatta iade oluyor mu?

• designr kullanıcısına yanıt

vodafone yanımda uygulamasını indirip giriş yapın orda tarifem kısmında taahhüt bölümü var. orda cayma ücreti çıkar

• telekoma geçmiştim 20 gün önce cayma bedeli öder miyim süresi kaç gün arkadaşlar bilginiz var mı ?

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Buldum hocam ya sağol. 540lira diyor ödeyip çıkasım var

• ccandan kullanıcısına yanıt

teslim alırken imza vs var mı hocam. benim bi hattım annemde onu geçirsem direk anneme gelse sıkıntı olur mu çözmeye çalışıyorum

• designr kullanıcısına yanıt

bana da 490 diyor ödeyip çıkıcam hocam ben de bu kampanya gelmez bir daha

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Kampanya yani sıra bizim işyerinde vodaofone hiç çekmiyor 15 senedir falan vodefoneluyum, geçen sene 1 sene Telekoma gectim is yerinde ne güzel çekiyordu ama çok fiyat çektiler yine geri döndüm dönmez olaydım. Vodafone pişmanlıktir

• cıngıllı C kullanıcısına yanıt

Numara taşıyınca paketteki bütün hakların gider tkü borcun varsa da numara taşıdığın operatöre aktarılır

• E-Devlet ile aktivasyon seçeneğinde 100 TL Migros çeki verildiği yazıyordu, onu seçtik bakalım. Umarım hızlı gönderirler sim kartı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Taahhütün ilk ve son ayında cayma bedeli çıkmaması lazın en iyisi müşteri hizmetlerini ara direkt sor ben türkcell e geçeceğim benim cayma bedelim çıkar mı diye sorun

• Vestelcell 40 gün kaldi acaba mantikli seçenek olurmu

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

öyle yapalım hocam, telekom 20 gb 123 TL olan pakete geçmiştim ama turkcell daha iyidir her zaman.

• Basvuruyu yaptik peki sim card teslim sureci nasil isliyor? Yani eve geldiklerinde iste olacagim acaba posta kutusuna birakirlar mi?

• By The Elder Gods kullanıcısına yanıt

facebook, instagram, twitter ve youtube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 15 Kasım 2023; 20:53:1 >
  • sosyal medya aktif kullanıyorsanız kesinlikle kaçırmayın

ben 20+20 250 tl ödüyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.