< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sosyal medyada neleri kapsıyor bulamadım da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online başvuruda yeni sim ne kadar sürede gelir acaba? Online başvuruda ilk ay 20gb sonraki 4 ay 2 gb hediye var o yüzden Online seçtim ama kaç gün beklerim sim kartı bilemedim.
Yaklaşık 20 gün önce Turkcell e geçtim 152tl olan pakete.acaba bunlardan daha yüksek fiyatlı olan birine geçebilir miyim b
Yeni hat fiyatı nedir acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam türktelekomda 3 aylık paketlerden tanımladık daha yeni, hat taşımada paket tamamen yanıyor mu yoksa kullandığımız güne oranla kalanı hesaba/hatta iade oluyor mu?
vodafone yanımda uygulamasını indirip giriş yapın orda tarifem kısmında taahhüt bölümü var. orda cayma ücreti çıkar
-
telekoma geçmiştim 20 gün önce cayma bedeli öder miyim süresi kaç gün arkadaşlar bilginiz var mı ?
Buldum hocam ya sağol. 540lira diyor ödeyip çıkasım var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teslim alırken imza vs var mı hocam. benim bi hattım annemde onu geçirsem direk anneme gelse sıkıntı olur mu çözmeye çalışıyorum
-
bana da 490 diyor ödeyip çıkıcam hocam ben de bu kampanya gelmez bir daha
-
Kampanya yani sıra bizim işyerinde vodaofone hiç çekmiyor 15 senedir falan vodefoneluyum, geçen sene 1 sene Telekoma gectim is yerinde ne güzel çekiyordu ama çok fiyat çektiler yine geri döndüm dönmez olaydım. Vodafone pişmanlıktir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Numara taşıyınca paketteki bütün hakların gider tkü borcun varsa da numara taşıdığın operatöre aktarılır
E-Devlet ile aktivasyon seçeneğinde 100 TL Migros çeki verildiği yazıyordu, onu seçtik bakalım. Umarım hızlı gönderirler sim kartı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taahhütün ilk ve son ayında cayma bedeli çıkmaması lazın en iyisi müşteri hizmetlerini ara direkt sor ben türkcell e geçeceğim benim cayma bedelim çıkar mı diye sorun
Vestelcell 40 gün kaldi acaba mantikli seçenek olurmu
öyle yapalım hocam, telekom 20 gb 123 TL olan pakete geçmiştim ama turkcell daha iyidir her zaman.
Basvuruyu yaptik peki sim card teslim sureci nasil isliyor? Yani eve geldiklerinde iste olacagim acaba posta kutusuna birakirlar mi?
facebook, instagram, twitter ve youtube
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 15 Kasım 2023; 20:53:1 > -
sosyal medya aktif kullanıyorsanız kesinlikle kaçırmayın
ben 20+20 250 tl ödüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X