E devletten sözleşme onay işlem sırası nasıl olacak bir türlü sözleşmelere ulaşamıyorum e-kayıt onay ekranında.Önce banka hesabına girip oradan e-devlete mi yönlendricek yoksa e devlete giriş ekranında giriş türü internet bankacılığı mı seçilip e-kayıt menüsüne gidilecek.Her iki durumda da e-kyıttan sözleşme onaya ulaşamıyorum |
Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (22. sayfa)
-
-
geri türk telekoma geçiş yapın o zaman. ama mutlaka bulunduğunuz noktalarda türk telekom ile internet görüşmü testi yapın.
-
20+20 gb pakete bugün geçtim ama gelen sms de hepsi bir arada tarifesinden faydalanmaktasınız yazıyor. Uygulamaya baktığımda Süpriz Ekstra 40 GB yazıyor paket adında. 20+20 gb paketine geçen varsa uygulamada gözüken paket adı ne yazıyor bakabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 23 Kasım 2023; 13:37:15 > -
bende de öyle sorun yok devam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
uygulamada paket adı ne yazıyor ?
-
bu kesin mi? Akşam deneyeceğim.
-
Vay arkadaş geç gördüm kaçırdık desene bende vestelcell'den geçecek yer arıyordum.
-
ben de bu pakete geçtim ama tam geçince telekomun yeni kampanyası çıkmış. Sence telekomun yeni paketleri mi bu mu hocam ?
-
Turkcelldeki hattım cmt günü açılıyor sözleşmeyi falan imzaladım çıkmak in cayma bedeli istemezler mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turk Telekom 40 GB 2000dk sosyal medya sınırsız 205 tl şubeye sorun devam ediyorsa geçin
Benim tavsiyem hangi operatör olursa olsun geçiş yapmadan önce hangisine geçecekseniz o operatörü kullananlardan rica ederek internet hızını, görüşme ses kalitesini, çekim kalitesini test edip öyle geçiş işlemi başlatmanız. Benim asıl kullandığım hattımla telekomun 205 tl ye sınırsız sosyal medya ve 40 gb idi sanırım o pakete geçtim ama internet hızı berbattı gerçekten tekrar turkcelle geri döndüm.
Buna göre karar verin hangisi avantajlı ise ona geçersiniz.
-
TurkcellyoutubeTurkcell uygulaması üzerinden hat aktifleştirmehttps://www.youtube.com/watch?si=Bt3i5Ljs5d67wv4j&v=n2tdE3kbPec&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendiminkini yaptım sorun yok bir başka arkadaşınki olmuyor malesef .Onu çözmeye çalışıyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: tamgambar
https://www.youtube.com/watch?si=Bt3i5Ljs5d67wv4j&v=n2tdE3kbPec&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir ay sonra taahhütüm bitiyor. Şu an Turkcell faturalıdayım. Bu kampanya bitti mi?
hattım aktif oldu. uygulamada aktif olan hizmetlere göz atıyordum da tarifen yurtdışında geçerli aktif görünüyor. ek bir ücret ödüyor gibi de görünmüyorum. onu kaldırmalı mıyım kararsız kaldım biri yardımcı olursa sevinirim. bir de turkcell fatura takip aktif 6,99 lira görünüyor. onu kaldırmanızı öneririm yoksa boşuna ek masraf olacak.
22 Kasım'da bitti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O hizmet 3 ay bedava sanırım.
fatura aktif mi yurtdışı mı ücretsiz olan?
-
Başka mantıklı bir kampanya var mı tavsiye edebileceğiniz?
Türkteekom ve Vodafone da var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X