Şimdi Ara

TURKCELL SÜPER LİG (Aljazeera Sports) Kanallarında!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar duydum ki süper lig aljazeera sport kanallarında yayınlanacakmış??? acaba bu kanalları hangi uydulardan bulabilirim!!!
    bilen var sa lütfen yarım! birde bu kanallar fta mı? yok sa şifrelimi??? şifreliyse nasıl.....????????????? teşekkürler yardımlarınızı bekliorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantürk -- 28 Ekim 2008; 20:26:42 >

• arkadaşlar sitelerde aşırı yoğunluk var ve bu bilgeye sahip olamıyorum ama önemli benim için lig tv yok ev bari s.ligi veren kanal bulalım!!! yardımmm!!!
  • aljazeera sport kanalları Hotbird (13 derece) uydusunda bulunur. Şifreli yayın yapar. Normal şifre çözme programları ile çözülmez. Sadece , kart paylaşımı ile çözülür.
  • peki başka kanallar veriomu süper lig. yada aljazeera sport ' u başka uyduda çözebilirmiyiz!
  • bende dreambox var , yurtdisi paylasimim var onun sayesinde bende acik
  • Cok yardımcı oldun
  • kardeşim bu forumda yardım sever kişi kalmadımı yaw!!! ben 2005 buraya üye olmuştum o zamnlar daha iyidi kişiler birbirlerine yardımcı olurdu şimdi ise...

bu arada ben buldum isteyen arkadaşlar nilesat 7.0 W uydusundan emü yazılımı ile ırdeto 2 açabilirse:) art platformu spor kanallarından s.ligi izleyebilir!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cantürk

bu arada ben buldum isteyen arkadaşlar nilesat 7.0 W uydusundan emü yazılımı ile ırdeto 2 açabilirse:) art platformu spor kanallarından s.ligi izleyebilir!!!

peki bu işi tam nasıl yapacağız açıkçası fazla bişey anlamadım daha açık bi şekilde anlatabilirmisin...
  • kardeş
    nilesat bul!!!! ok? sonra cihazına son ver. at! ırdeto 2 desteklesin!!! auto! sonrası gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cantürk

kardeşim bu forumda yardım sever kişi kalmadımı yaw!!! ben 2005 buraya üye olmuştum o zamnlar daha iyidi kişiler birbirlerine yardımcı olurdu şimdi ise...

Zaman mı değişti dersin, yoksa insanlar mı?
  • yardımcı olunabilecek bir durum yok da ondan cevaplar az olsa gerek. irdeto2 emu ile çözülmez gömülü irdetolu uydu varsa da bilmiyorum. Ancak kartve modülle çözülebilir. ayrıca bu aljazeera sport kanalının ligtv yi verecek iddiası da ne derece doğru tartışılır. 1 kere 1 maç vermişler hepsi bu.
  • al jazeera 1 kere maç vermedi...hemen hemen her hafta birer maç verdi ve vermeyede devam ediyor...liveonsat.com sitesinden takip edebilirsin...
  • Aman digiturk duymasın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.