Şimdi Ara

Turkcell Superbox 3 Haziran itibariyle yeni fiyatlandırma (15 Mbps Limitsiz 599 TL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
6.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei b618s 22d kule tipi modemini aldım. Cihaz sorunsuz çalışıyor. Cihaza elimde data hattı(superbox data hattı değil) olmadığından kendi sim kartımı taktım denemek amaçlı. Veri akışı oluyor fakat kullanmak istediğim cihazda internet erişimi kısıtlı olarak kalıyor ve haliyle herhangi bir işlem yapılamıyor. Kendi sim kartımı kullandığımdan böyle bir durum olduğuna yordum durumu fakat Kontratsız Wifi Fırsat Paketleri ile (normal data hattı) kullanım yaptığımda bir sorun yaratacak mı muallakta kaldım. Bu ürün sadece Superbox sim ile mi kullanılabilir ? İmei üzerinden kısıtlamamı atıyor bu cihazlara Turkcell. Bu durumu nasıl ekarte edebilirim. Bilgisi olan var ise aydınlatırsa sevinirim.

• Koyun değilseniz iptal edersiniz. 600 liraya internetmi olur btk ne işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlerimi Ovuşturdum baktım Fiyat değişmedi. Elimi yüzümü yıkadım Yine Aynı Fiyat. Dedim Liste Fiyatı dır.
    Yok Aga ne yapsam Doğru görüyorum. Doğru anlıyorum..
    Şaşırmış bunlar.. Bu fiyatlandırmayı yapan Şahıs ile konuşmak istiyorum. Hatta çocukluğuna İnmek istiyorum. O derece yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • belirlenemeyen kullanıcısına yanıt

Sınırsız paket 179 TL diyor da detay kısmında modem kullanım ücreti dahil 230 TL diyor.

• Bu bir gerçek ayda millet 600 liraya mutfak masrafını karşılıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nikolaos N kullanıcısına yanıt
    Hocam sakin olun, ban yersiniz..

• 600 liraya 1 aylık mutfak ihtiyaçlarını alanı ayakta alkışlarım. Zar zor 2 hafta anca gider.

Ha gıdım gıdım yiyeyim dersen evet 600 lira olur..

1kg et 65 lira, ötesi yok.

• Harbi ayıptır bu fiyat bu insafsızlık değilde ne!
    Artık insanların cebindeki son kuruşa kadar soymak istiyorlar.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    600 liraya adam et alamıyo et et

Gidip kıçı kırık bir internete mi verecek

• İnadına alıcaksın 15 mbps 599 tl, aldiktan sonra 7/24 şebekeyi rahat bırakmayacaksın, ayda en az 2 tb veri kullanacaksın o zaman ey mi yaman bey mi yaman

• 100 mbps fibere 100 lira ödüyoruz,600 liraya net mi olur evet kan emici bu tarz firmalar olursa olur...

• ilk sene vergiler haric 99 TL ikinci sene vergiler haric 139 TL ( normalde 169 TL idi hatalı bilgi sebebiyle 12 * 30 TL indirim aldığımdan ) 599TL den bir kuruş inmeyince hattı TurkTelekom taşıdım faturasıza.

Vodafone'dan 180 TL'ye Vodafone REDBOX'a 15Mbit/s limitsize geçtim 2 sene sonra modem de benim olacak ( huawei B535-232 )..

Turkcell kullandığım modemi ( Huawei B525s ) iade istedi..

bu gece itibari ile raspberry Pi de kurulu speedtest ile her 30 dakikada bir bir test yapıyor - ( 05:30-07:00 arasında ADguard Home kaynaklı sorun olmuş. 00-02 arası Apple TV üzerinden film seyredildiğinden hız düşük )

Turkcell Superbox 3 Haziran itibariyle yeni fiyatlandırma (15 Mbps Limitsiz 599 TL)

edit: düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 7 Temmuz 2021; 19:12:46 >

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, vodafone 4.5G de en kötüsü ama yine de bazı yerlere sağlam hızlar verebiliyor.

• Zamları savunmuyorum ancak, superbox kullanıcılarının oluşturduğu trafige nazaran maliyeti çok yükseldiğinden maliyeti karşılamak için bu kadar yüksek zam olduğunu düşünüyorum. Mobil kullanıcılarının trafiğine olan etkisi düşünüldüğünde bu fiyatlar ile superbox kullanımı azalıp mobil kullanıcıların trafiği lehine olacaktır. Yoksa Turkcell mutlaka müşterisini kaçırmamak için uğraşırdı.

Bu hesabın nasıl yapıldığını ve superbox ürününün nasıl yüksek fiyatına rağmen, karlı olmadığını Turkcell'de çalışan bir üyemiz varsa açıklamasını çok isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikbasm -- 7 Temmuz 2021; 18:57:54 >
  • Evet arkadaşlar turkcell hepimize s.tiri çekmiş bulunuyor. Superbox tarzı alabileceğimiz sınırsız başka ne seçekler var?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Altyapıyı çökertme noktasına getirmişti zaten bu internet. Allah bunların eline düşürmesin az kullanıcıdan en çok parayı almayı hedeflemişler.

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta aynı şekilde aboneliğimi başlattım. Fakat kafama takılan nokta müşteri hizmetleri modemin bize ait olmadığını kiralama bedeli adı altında ücretlendirildiğini belirtti. 24 ay sonunda modemi iade edecekmişiz. Acaba yanlış bilgimi verdiler kafama takıldı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.