Şimdi Ara

Turkcell Superbox 3 Haziran itibariyle yeni fiyatlandırma (15 Mbps Limitsiz 599 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
6.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi forumlar herkese, 3 Haziran 2021 itibariyle Superbox fiyatlarında değişikliğe gidilecekmiş. Yeni fiyatlandırma Turkcell çalışanlarına mail ile önceden iletilmiş. İstihbahrat ve kaynak @Jurgen Klopp ve @Philipp_Plein 'dir.

NOT : Eski müşterilerde yeni fiyattan devam edecektir.

Yeni fiyatlandırma:

100 GB kotalı 4.5G hızında Superbox 169 TL.

150 GB kotalı paket satışa kapanıyor.

200 GB kotalı 4.5G hızında Superbox 229 TL.

300 GB kotalı 4.5G hızında Superbox 279 TL.

500 GB kotalı paket satışa kapanıyor.

15 Mbps Limitsiz Superbox 599 TL.

Her yere taşıma devri bitti, götürmek istediğiniz adrese 10 TL isteniyor.

Yeni fiyatlandırma hakkında neler düşünüyorsunuz?

Şahsi görüşüm şebekeleri rahatlatmak için bu fiyatı yapmışlar çok iyi fakat altyapısı olmayanlarıda düşünmek lazım. İyi forumlar diliyorum.

Alacaklar erken alırsa kendi açılarından iyi olur.

Güncelleme : An itibariyle 3 Haziran saat 00:00 ile fiyatlar güncellendi.
    Turkcell Superbox 3 Haziran itibariyle yeni fiyatlandırma (15 Mbps Limitsiz 599 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 4 Haziran 2021; 15:53:37 >

• Bu fiyatlara iyi demek.. Bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun vodafone bok atanlar vf kullanmak zorunda kalicaklar :) insallah vodafonda 500 lira yapar. Bu millete hersey mustehak. Bir mobil internetin 600 lira olmasini kimse sorgulamiyosa denetimi yapilmiyosa 5000 lira olsun 15 mbit internet sonuna kadar destekliyorum.

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Hocam benim canımı sıkan altyapı sorunu. Diyelim yarın öbür gün taşındım altyapı yok, ayda 500 GB kullanan adamım internetsiz kaldım yani kısaca..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 14 Haziran 2021; 13:9:26 >
    Vodafone de yapar 500 lira merak etmeyin hepsi aynı zaten biri gazlarsa diğeri yanlar öyle diyiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 31 Mayıs 2021; 14:57:14 >
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İptal zamanı geldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turkcell'e mecbursanız geçmiş olsun.

hiç altyapı olmasa, turkcell'den başka hat çekmeyen bir yerde olsam, superbox yerine data hattı mobil wifi 200gb alırım 200 TL. ses hattımı da en ucuz rahat tarifesi yaparım. 200GB normal kullanımıma yeter, ekstra durumlar ortaya çıkarsa atıyorum bir oyun aldım ve 100 150 gb indirmem gerekiyorsa ses hattımdan 10 TL verir hadi üçlük 3 saat sınırsız internet alır onunla indiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 1 Haziran 2021; 10:59:59 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Aylık 500 GB yakın kullanıyorum, 350 GB youtube geri kalanı chrome, instagram vb uygulamalar. En mantıklısı şu yol

Telefona TT Selfy Yeni Sosyal (ytb,twitter,face sınırsız)

200 Gb'da data hatlı internet :) sizinki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 1 Haziran 2021; 10:2:49 >
  • ama senaryomuz sadece turkcellin çektiği bir senaryoydu Turkcell Superbox 3 Haziran itibariyle yeni fiyatlandırma (15 Mbps Limitsiz 599 TL) 

telekom varsa telekomun sosyal medya sınırsız paketi + indirmeler için rahat hat güzel kombo olur.

Mükemmel, hediyeler fatihi hocam

Hadi Üçlük paketini yalnızca Lifecell paketlerinde bulunan aboneler alamıyor muydu hocam?

• hayır, artık sadece rahat alabiliyor. lifecell de alamıyor. adı da rahat hadi üçlük oldu.

https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/turkcell-rahatek-paket/rahat-hadi-ucluk-paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 1 Haziran 2021; 12:50:20 >

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocamTurkcell Superbox 3 Haziran itibariyle yeni fiyatlandırma (15 Mbps Limitsiz 599 TL) 

• Eski müşteri aynı fiyattan mı devam edecek

• Türk halkının en kötü huyu partizanlık ve fanatiklik. Siyasetinden spora, günlük yaşama kadar dibine kadar partizan bir milletiz. Herif forumda bile Turkcell'i babasının kurumu gibi ölesiye savunuyor, ağzımız açık kalıyor savunma tarzına. Gerçi babasının kurumu olsa eminim bu kadar fanatikçe savunmaz. Eh işte, sen ölesiye savunursan, "Turkcell kalitelidir, tabii ki pahalı olacaktır" dersen adam sana 15 Mbps hızı 600TL'ye kitler. Halbuki bir "0" eksik haliyle 60 TL olması gereken fiyatı 600 TL yapmayı kendine meşru görür.

Müstahak!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ama 3 saatlik pakete de o fiya verilmez ki, 5 lira olsa neyse.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlara baş kaldırmadığımızdan böyle, herkes greve girse nasılda 100 liraya satıyorlar superboxu görün.

• sınırsız internetin yoksa veriliyor. 200gb kotan varsa bunun 150sini bir anda tüketeceğine 10 lira veriyor indiriyorsun. tabi evindeki hıza da bağlı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.