Şimdi Ara

Turkcell Superbox 3 Haziran itibariyle yeni fiyatlandırma (15 Mbps Limitsiz 599 TL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
6.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

"altyapısı yoksa internet kullanmasın" mış. sen kullanma, niye kullanmayan çile çeken hep ben oluyorum?

almışlar altyapıları 100mbit fiber 100 TL veriyor terabaytlarca veri kullanıyor ben altyapısızım antenle internet veren osuruktan isp'ye 75 TL veriyorum akşam 2mbit hız alıyorum. size konuşması kolay.

aldım limitsiz redli'yi. şebeke ne hali varsa görsün. azcık da biz insan gibi internet kullanalım.

Kullanma.

Ekmek mi bu. Benim altyapimda var kullanmıyorum. İnternet falan. Sadece mobile.

Biz niye mobilde çilesini çekelim. Bugün aldığım İnternet hızı 0.8mbit hiç bir yere bağlanmıyor. Önceden 100den aşağı almıyordum. Bu zimbirti geldiğinden beri çok ciddi düşüş var. Gidin Vodafone alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim gözümde
    Turkcell Superbox 3 Haziran itibariyle yeni fiyatlandırma (15 Mbps Limitsiz 599 TL)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alem adamsın hocam Turkcell Superbox 3 Haziran itibariyle yeni fiyatlandırma (15 Mbps Limitsiz 599 TL) 

• Turkcell'in bana attığı 500 lira kazığı, aklıma geldikçe kanım çekiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 6 Haziran 2021; 20:14:14 >
  • Türk Telekom, operatörlerin sefiridir. Biat edin!

• ben zaten Vodafone kullanıyorum. superbox değil. senin internetini kullanan ben değilim. ama kullanabilirdim de, altyapısı yoksa kullanmasın demek senin haddine değil. turkcelle söyle altyapısını güçlendirsin. kimin ne kullanıp kullanmayacağı hakkında yorum yapma hakkınız yok. herkesin ihtiyaçları bir değil.

• İnternet öyle kolay alınmayacak birşey değil ki, ekmek gibi sigara gibi meret bırakamıyosun. Dersler internetten, işler internetten, bla bla kısaca internetsiz kalmayı düşünemiyorum...

Turkcell burda bir yandan iyi, bir yandan kötü yapmış.

İyi yanı şebeke rahatlayacak

Kötü yanı altyapısı olmayan limitsize ekmek banacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 6 Haziran 2021; 20:20:32 >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Altyapısı güçlü ya da değil bilemem.

Ama 10milyon kişi superbox kullanırsa bırak altyapıyı üstyapi bile çöker.

Altyapısı olduğu halde superbox alanlar bile var. Niye gereksiz sebekeyi sisiriyor.

Bir de mobilde limitsiz kotasız İnternet bekleyen var. Altyapı daha superboxi kaldırmıyor.

• Tipik Turkcell halleri. Önce insanları kendine alıştır sonra zammi yapıştır

• Nede olsa kaliteli reklam yapıp milletin gözünü boyuyorlar senelerdir.

Superbox kullanıyorlar diye ilgilenmiyorlar müşteriler le. Bide

Bizim burada senelerdir öyle kullansalarda kullanmasalarda.

Çileli süründürüyor.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    2 mbps üstü hızı normal görüyor turkcell, 2 mbps altını düşük görüyor superbox da

• Turkcell bu kaliteye onu bile beceremiyor ki Turkcell Superbox 3 Haziran itibariyle yeni fiyatlandırma (15 Mbps Limitsiz 599 TL) 

Hocam ben kayıt açıyordum superboxa adama diyorum hız 1 mbps internete girmiyor adam da pişkin pişkin o hızla zaten internete girmez diyor be kardeşim (şimdi küfür etmeyeyim) biliyoruz zaten o hızla girmeyeceğini sen çözüm üret, efendim modemi aç kapa onları geçeceksiniz dedim modemi 50 bin kez açsam yine aynı sonunda da iptal edin dedi ve kapattım telefonu.

İptal için bayiye gittik, modemi felan verdik bitti..

Başta 10 değil 20 geliyordu o ilk ay 500 gb olayından sonra 2.ay düştü hız 10 dan 1e 2 ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 6 Haziran 2021; 21:19:42 >
  • Sorunlu şebekesi kapasiteyi kaldırmayınca çözümü yatırım yapmak yerine müşterinin hızını kısıtlamaya gittiler. Btk koyduğu limite dayıyorlar hızı gerisi önemli değil onlar için nasılsa kanan çok insan var koşa koşa geliyorlar diyorlar

Superbox'u alacak olanlar

*Altyapısızlıktan alirlar
    *Yayıncılar alır upload için
    *Çok seyahat yapıp yüksek kotali internete ihtiyaç duyanlar
    *Altyapısı kötü olanlar

onun dışında alacaklar macera aramak için almıştır, 10 mb adsli superbox'a tercih ederim.

Ama medet ummayın superboxtan..

• Bizim karşı binada 15 20 tane superbox kullanıcısı var altyapı olmadığı için kullanıyorlar, ama türksat geldi altyapı getirdi 2 hafta sürede

belki onlar yüzünden 1 mb alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 6 Haziran 2021; 21:52:45 >
  • Bence Superbox kapatılmalı ya da tek tarife olmalı kapanmasa da.

O tarife de 50 GB 129 TL olsun. Yoksa çok uğraşırız bu 4G hızıyla..

• O kadar para verilmez zaten Turkcell e yazık parası çok olanlar ayrı tabi De

Bizde de altyapısı olmayanlar vardı ama kullanamadılar zamanında yüz küsür lira bile çoktu bu firma için

• Starlink 100 dolar. Ama dolar uçtu. Yinede starlink superboxı ezer. Jiç bir gelişme yok. Daha starlink yerel şirkette kurmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna 500 TL verene kadar starlink alır cayır cayır kullanırsın da nasıl bu kadar pahalı oluyor anlaşılır gibi değil, zaten mecburiyetten kullanılan birşey

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.