Bildirim
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (14. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
2 sa. önce paylaşıldı
3'lü Boxer Seti Baskılı Beli Lastikli : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C89KHL61
7 sa. önce paylaşıldı
Kitchen Life 12 li Kendinden Yapışkanlı Kapaklı Kaşıklı Standlı Baharatlık Takımı Baharatlık Seti Kulplu Etiketli Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/kitchen-life-12-li-kendinden-yapiskanli-kapakli-kasikli-standli-baharatlik-takimi-baharatlik-seti-kulplu-etiketli-65175619
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun hocam direk bayiden alabiliyormuyuz yoksa illa keşif için yollamalarımı lazım ? -
modem arayüzüne girip smsleri okuyamıyorum bugün full sınırsız bağlattım 50 down 40 mbps upload alıyorum benim için çok iyi ancak şifre hata veriyor. admin superonline olmuyor. -
Sağolun hocam internetten başvurdum.Superonline telefonla aradılar.Adres ve TC bilgilerimi verdim.Ertesi gün Superonline'nın elemanları gelip.Sözleşme imzalattılar ve modemi kurup hız testi yapıp gittiler.Şuan akıcı bir şekilde video izlediğime inanamıyorum.Mağara karanlıktı tabi...quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Hayırlı olsun hocam direk bayiden alabiliyormuyuz yoksa illa keşif için yollamalarımı lazım ? -
Teşekkür ederim hocam cevabınız için -
Hocam oyunlardaki ping durumunuz nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salı akşamı başvurdum hala aramadılar normal mi ? ;/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende aynı şekilde modem arayüzüne bağlanamıyorum. Bende de hata veriyor k.adı ve şifrequote:
Orijinalden alıntı: DGrayMan
modem arayüzüne girip smsleri okuyamıyorum bugün full sınırsız bağlattım 50 down 40 mbps upload alıyorum benim için çok iyi ancak şifre hata veriyor. admin superonline olmuyor. -
Gelen adamlara sormadınız mı ?
Hayır -
Modemin altında reset tuşu var.Modeme reset attıktan sonra kullanıcı adıyla şifre manuele dönüyor.Ben denedim öyle girdim.quote:
Orijinalden alıntı: PVH
Bende aynı şekilde modem arayüzüne bağlanamıyorum. Bende de hata veriyor k.adı ve şifre
Alıntıları Göster -
Hocam Salı akşamı başvurdum hala aramadılar normal mi ? ;/
Bence Normal değil.. Sosyal medyadan Devamlı yaz.quote:
Orijinalden alıntı: erenberkaydinc
Hocam Salı akşamı başvurdum hala aramadılar normal mi ? ;/
Hatta Ara kayıt Bırak.Üstüne düş yani.. Millet Bir günde halletti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşüyorum sürekli yazıyorum sadece hızlandırdıklarını söylüyorlar aradım da ;(
O zaman Bekleyeceksiniz. Büyük ihtimal yoğunluk var.. Bugün yarın kurulum olur..quote:
Orijinalden alıntı: erenberkaydinc
Düşüyorum sürekli yazıyorum sadece hızlandırdıklarını söylüyorlar aradım da ;(
evet hocam dediğiniz şekilde yaptım oldu farkedemedim o reseti :)quote:
Orijinalden alıntı: Xaerk
Modemin altında reset tuşu var.Modeme reset attıktan sonra kullanıcı adıyla şifre manuele dönüyor.Ben denedim öyle girdim.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGrayMan -- 13 Aralık 2018; 16:56:12 > -
Hocam özelden yazıcam bi bakar mısınız isteğime
Özelden Kabul etmiyorum. Buyurun Burdan yazın..
Nedir sorun?
Apartman da 6 daireyiz kimse de net yok altyapı olmadıgı için herkesin ihtiyacı var
1 veya 2 tane superbox 4.5 limitsiz alsak anlaşılır mı veya bu yasal mı sinyal arttırıcılar ile vs ??
Böyle bir şey mümkün mü ?
Valla bilemedim. Kusura bakmayın.. Yanlış yönlendirmek istemem. Konuya hakim Arkadaşlar olursa zaten yazarlar..
Ha ben bir sorun olacağını sanmıyorum. Kişisel görüşüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X