< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (569. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bant değiştirirsin, istediğini seçersin ama 10MHz ya da 20MHz genişlik seçebilirmisin orasını bilemem. TDD-FDD olayı var belki o farkettirir 10-20MHz. Ama 20MHzden şaşma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerek özelden gerekse buraya yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
-
-
10mbit sınırsız ve sozlesmesize 300 oduyordum.
300gb paketi 250 e verdiler kabul ettim 12 ay sozlesme ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vermeyebilir, modemleri en düşük önceliğe alıyorlar.
-
Tahmini kaç Mbps alırım?
-
100 gb kota var zaten 1000 mbit alsan ne fark edecek,bence en kotu o aldigin hizi verir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar son zamlardan sonra fatura artısı olan oldumu kontratsız kullanıp hala 400 mü ?
-
Arkadaşlar Superbox ile data hattını kıyaslar isek yan yana 2 cihaz da hız testi yaptığımız zaman hangisi daha yüksek hız veriyor?
Şu anda süperbox kullanıyorum 50/50 hız alıyorum. Yarın taahhütüm bitiyor da yenilemem lazım.
Ya devam edeceğim superboxa ya da data hattı alıp kullanacağım. Benim için önemli olan hız?
-
Selamlar. karavanım için süperbox düşünüyorum. Bunun sanırım taahhütsüz satışı yok turkcell de.. ikinci el sitelerinden bi tane sueprbox modem alsam ve bi data hattı alsam iyi hız alabilir miyim. Muğla Datça da. Ayrıca sınrısız data hattı varmı veya bilginiz var mı? acıkcası karavan için internet konusunda nasıl bi çözüm üretebilirim.
-
Hocam selamlar, fiyat performans hangi cihazı önerirsiniz? Yani biraz daha performans odaklı ama gidipte 2500 tl olup extreme kaçmasın gibi :)
-
Arkadaşlar elimde superbox 2 ay kullanılmış cihaz mevcut.Almak isteyenler pm. İzmir içi elden teslim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yazlık için 2. Cihazı aldım superboxtan .. sınırsız dondurma hakkımız var dendi. Ama MH yi aradığımda ücretli olduğunu söyledi.. taahhüt ü bugün imzaladım. Haklarım neler iptal İçin başvurabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese selamlar.
Arkadaşlar vurmak üzereyim kendimi sinirden. 1 ay önce superbox bağlattım. İlk günden beri günde belkide 15-20 defa internet gidiyor. 2 dakika sonra tekrar bağlanıyor. Modemi garantiye göndermemi istiyorlar ama hiç alakası yok yani kutudan çıktığından beride böyle. Sizlerin başına geldi mi böyle bir sorun? Garantisini delmek istemediğim için modem yazılımını değiştirmek istemedim. Modem markam zte mf286r.
-
Bu modemler de kronik sorun hocam. Bende kullanıyordum hep kopma sorunu yaşıyordum. Serin ve voltajın güzel olduğu prize takın cihazı. Arka kapağı da açın belki düzelir.
hocam cevap için teşekkürler. Voltaj olayını dikkate alacağım başka bir fişte deneyeceğim. Cevap için teşekkürler
-
Rica ederim. Modem değiştirebilirseniz çok iyi olur, zte çok leş bir marka.
bunu bayiiye teklif ettim ama olumsuz cevap verdiler. İkinci el bir huawei modem almayı düşünmüştüm.
-
Hangisi daha temizse onu alın ve bütçeniz yeterse dikey b535 olan model çok iyi. İçinde cat.12 modem barındırıyor. Şebekeye katkısı oldukça iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X