Şimdi Ara

Turkcell superbox kullananlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hız olarak Turkcell en iyisi zaten ben neden Vodafone'unki daha iyi dediğinizi anlamadım. Bölgenizde öyle olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bulunduğum bölge superbox için uygun değilmiş başka bir adres istediler.superbox oraya gelecekmiş oradan alıp evde kullanacakmışız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEKNOPARK35 T kullanıcısına yanıt
    Hocam evimde Vodafone çekmiyor fakat Turkcell çekiyor.

Bence sen şakasın dostum.

Konu Türkcell konuşu ve hizmetten bahseden adama avukatlık yapma diyorsun. Yahu başlıktanda içerikten de belli olduğu gibi bariz superbox hizmeti isteniyor ve sen gelip vodafone'a ortaya karıştırıyorsun ama avukat olan applefoni oluyor.

Bıktım sizin gibilerden inanın bıktım. Ne kadar sığ muhabbetiniz var. Biri Türkcell için iyi birşey dese hemen avukat, yalaka, çalışan, fanboy diye hakaretleri yapıştırıyorsunuz ama dönüp aynaya bakmıyorsunuz.

Tabi sizde haklısınız Demek ki TT ve Vodafone o kadar kötü hizmet veriyor ki fanboy olunmaya layık değil.

Ayıp ayıp, şu lafları kullanmadan önce karşınızdakinin de sizin gibi sıradan bir müşteri olduğunu düşünün biraz utanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Eylül 2020; 12:20:28 >
    Ya arkadaşım mesaj atıp seninle ugrasamiycam adam cevap vermiş ,gereksiz konuşma yapmayı bırak ,eşek le ,atı aynı kulvara koymaya çalışıyorsun birde alakasız bir konuda .Kendini güldürttürme

Tamamen ezbere konuşuyorsun. Körü körüne savunmaktır buda.

Adam yukarıda belirtmiş ARKADAŞIMDA DENEDİM VODAFONE ÇEKMİYOR diye..

Hasbinallahh...

Sevdiğim VODAFONE dan bile nefret eğiteceksin yau.

Vodafone 4gsi cidden yogun yerlerde vs çok kötü durumda. Vodafone redbox üzer ne yazıkki.
  • 2 yıl turkcell superbox kullandım o zaman ki kampanya ile sınırsız aldım ve 280 tl ödedim her ay. Çok memnun kalmadım. Söyledikleri hızlara hiçbir zaman çıkamadım. Bulunduğunuz lokasyon çok önemli ama her yerde denedim hep yavaştı. Tek güzelliği upload hızı gerçekten iyiydi.

• superboxı koyacağın noktada turkcell ve vodafone hız testi yap hangisi yüksekse onu al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.