Şimdi Ara

Turkcell superbox kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın superbox için Superonline'a gidecem bir şey götürmek zorundayım ve ne zaman kutuyu alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence sen şakasın dostum.

Konu Türkcell konuşu ve hizmetten bahseden adama avukatlık yapma diyorsun. Yahu başlıktanda içerikten de belli olduğu gibi bariz superbox hizmeti isteniyor ve sen gelip vodafone'a ortaya karıştırıyorsun ama avukat olan applefoni oluyor.

Bıktım sizin gibilerden inanın bıktım. Ne kadar sığ muhabbetiniz var. Biri Türkcell için iyi birşey dese hemen avukat, yalaka, çalışan, fanboy diye hakaretleri yapıştırıyorsunuz ama dönüp aynaya bakmıyorsunuz.

Tabi sizde haklısınız Demek ki TT ve Vodafone o kadar kötü hizmet veriyor ki fanboy olunmaya layık değil.

Ayıp ayıp, şu lafları kullanmadan önce karşınızdakinin de sizin gibi sıradan bir müşteri olduğunu düşünün biraz utanın.
  • Redbox vodafon oneririm hatti telefondada kullanabilirsiniz lokasyon sınırida olmaz

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Hocam vodafonedan emin değilim internet hızı vs. nasıl olur bilemiyorum

• Monster v1 M kullanıcısına yanıt
    Turkcellin superbox undan 10 kat iyi olduğuna eminim

• astanca111 A kullanıcısına yanıt
    Hocam oturduğum yerde vodafone olan arkadaşımın telefonu çekmiyordu tam o yüzden endişeliyim.

Ben 1 yıl 3 aydır superbox kullanıyorum kardeşim ,Vodafone felan alma pişman olursun ,zira telefon konuşmaları bile çekmiyor ,internetini saymıyorum .Superbox alabilirsin ,fiyatları yeni gelen abonelere fazla ama seni pişman etmez kimsenin sözüne inanma evine gelip test yapsınlar iyiyse kullanırsın .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam dediğim gibi Superonline'a gidip kayıt olalım mı nasıl oluyor kayıt işlemleri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    https://m.superonline.net/

Burdan başvurunu yapabilirsin ,şuan pandemi var ,evemi gelip kuruyorlar ,yoksa senmi gidip alıyorsun bilmiyorum ,ben başvurumu siteden yapmıştım ,ertesi gün aramışlardı.

• Herkes evinde hangi operatör iyi ise ona göre iyi kötüyü belirliyor;
    Benimde bir hattım turkcell 5-10 mbit 2 diş zor görüyorum,vodafone iyi gene 30dan aşşağı düşmuyor hız ama gel gelelim bizim milletimiz hangisini kullanıyosa onun dışındakileri kötüdür bunu demeye bayılırlar.

• TEKNOPARK35 T kullanıcısına yanıt
    Vodafonenin en kotu ,operatör olduğunu ben değil ,herkes söylüyor bunu kullanıp bende tecrübe edindim ,siz dalgamı geçiyorsunuz ?

Sen sakamisin dostum ,mesajım da evine getirtir denettir yazdım ilk başta ,Vodafone almak istemiyor zaten adam herşey ortada redbox nerde superbox nerde ,çok başı ağrır alırsa arkadaşım aldı çekmiyor ,ben Vodafone red kullandım ,telefonla arayan ulasamiyordu bile ,adam superbox kullananlar diye konu açmış sen adama gelmissin çöplükten bahsediyorsun ,ben bir kullanıcı olarak adama anlatıyorum

Oğlum adam superbox kullananlar diye konu açmış sen tecrube edinmedigin birsey hakkında superboxta 10 kat daha iyi yazmışsın ben adama doğruyu söylüyorum Vodafone turkcellden nasıl 10 kat daha iyi olabiliyor neyin kafasını yaşıyorsunuz 1.5 yıldır kullanıyorum ,vodafoneyide kullandim başka şehirlerde çekmiyor .

Reis şuanda Vodafone ve Turkcell'in kapsaması en iyileri. Türk Telekom şehir merkezi sadece.

Vodafone kapsaması iyi her yerde konuşturur ama ne kadar kapsaması iyi olsada full ceksede 5mbit alınan yerler çok.

Evet Turkcell'dede vardır ama Vodafone için bir gerçek bu. Turkcell 10 yerin 1'inde aliyorsa, Vodafone 10 yerin 2-3'unde alır 5mbit.

Ha şunu demeliyim şehirler arası yolda en iyisi Turkcell, en kötüsü Türk Telekom.

Superbox > Redbox > Magnet diye sıralanabilir

Kesin öyledir tecrübe edinmissindir kurmussundur ,10 kat daha iyiymiş ,en kotu bantlara sahip bir operatör nasıl 10 kat daha iyi olabiliyor anlamıyorum ben tucrube edindiğim birşeyleri anlatıyorum ,Turkcell'de bir skntin oldumu muhtap bulursun ,Vodafone seni süründürür .Esas avukat sensin superbox için yardım istenen bir konuya ,redbox onerrim 10 kat daha iyi çekiyor diye yazarsan adamlar sana biyerleriyle gülerler .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.