Şimdi Ara

Turkcell Superonline 1000Mbps hızı, Koç Üniversitesi öğrencileri tarafından test edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALAK_

4 dakika sonra AKK'yi aşan gençlerin araştırması yarım kaldı.

antalyaya fiber geldide pahalı olduğu için kullanmıyorum
  • quote:

Yalnız Superonline'ın sitesinde 1000mbit'e AKK yok şeklinde gözüküyor.

Bu arada Google Fiber ayda 70 Dolara 1Gbit internet veriyor
  • quote:

1 gigabitte akk yok dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Biliyorum İbocum ufak bir gönderme yapayım dedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Biliyorum İbocum ufak bir gönderme yapayım dedim

baya iyiydi .
  • Hız çok iyi fakat maalesef siteler upload kısıtlaması yapıyor. Youtube'den full hd video izliyemiyorum saçmalığa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byabsnn -- 12 Ekim 2012; 16:43:34 >
  • Çıkıp da bir koçlu bir hız testi koymaz ki şuraya. :)
    Bunlar da internetten habersiz birkaç öğrenciye göstermişlerdir kablonun ucunu, reklam yapıyorlardır. :D
  • hani pahalı diyorlar da nedenini kimse sormuyor.koskoca ülkede fiber altyapı sağlayan mı var doğru düzgün ? adamlar tek kendileri başlattı(şimdi ttnet in de var galiba tam bilmiyorum) o yüzden istediği fiyata satar.Rekabet yok ki.En azından kazık fiyata da olsa bir şeyler yapıyor turkcell.Turkcell de olmasa emin olun ttnet de uzun süre fiber getirmezdi.

• Rekabet olsa ne, kurumsalda 30 bin'e sattıkları hizmeti 30 TL'ye mi satsınlar. :D
  • Bu hızlar varda biz neden görmüyoruz birde her paketin kotası var pardon adil kullanım bedeli,müşteri temsilcileriyle görüştüğümde kotasız en fazla evlere verebileceğimiz 20mb var diyorlar ve download da 10mb kullanabilirsiniz diyorlar asıl bomba aylık 199tl bu ne işyerimi işleteceğiz sanki arkadaş süperonline malesef kotolara takılıp kalmış durumda o yüzden tavsiye etmiyorum ve diğer ülkelere bakıp gercek hızları görsünler ttnet derken al birini vur ötekine çıktı ortaya verdiğimiz paraları gercekten haketmiyorlar umarım yetkili arkadaşlarkda kayda alıp daha iyi hızlara ulaşırız artık masallarınıda kendilerine saklasınlar..

• Adamlar devasa yatırımlar yapıyor, istedikleri fiyata da satarlar rekabet olmadıkça. TTnet'te AKK'siz bir 20 Mbit eşdeğeri paketin fiyatı ne kadar? Anca apartmanında DSLAM kabini olup da 8 Mbit kullanıp hızı 24 Mbit'e güncellenmişler için olabilir bu seçenek ki o bile şüpheli. Öbür türlü TTnet'te 16 Mbit kotasız bile yok.

SOL'ün hatası, elindeki kurumsal veri merkezi gibi müşterileri Turk Telekom'a kaptırdı. O şekilde 30 bin TL alabildiği paketin benzerini şimdi ev kullancısına bin TL fiyata satmaya çalışır böyle. :) 20 Gbit hatlı bir veri merkezini kaybetmek de basit değil, birkaç şehre fiber döşemesi lazım o parayı geri kazanabilmesi için. :D
  • akk yani bildiğimiz adil kulanımına takılmışlarmı arkadaşlar bilmek isteriz dogrusu bide testleri ıdm falan koyarsanız seviniriz yok akk takılmışlarsa uzun sürer testler

• Koç test ediyor yine, ulan kıskandım valla. Ama bu şirketler hep gösteriyor elletmiyor. Hala 8 mbiti en yüksek hız zannetmek zorunda kalıyorum çünkü fiber alt yapı yok oturduğum yerde.
  • Bizim bölümde PC bile yok adamlar 1000 mbit net kullanmışlar.Keşke özele gitseydim.
  • quote:

• quote:

• quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

Bizim bölümde PC bile yok adamlar 1000 mbit net kullanmışlar.Keşke özele gitseydim.

okul somalidemi
  • güzel haberler. yakında hızlarımız çok yükselecek fiber sayesinde
  • Fiberin yayılmasına evet daha var. Her yerde hizmet verilmiyor. Ama sıfırdan fiber omurga kurmak da kolay değil. Üstelik Turkcell Superonline sırtını Türk Telekom'a dayayıp kolaya kaçmıyor. Kendi altyapısını kuruyor ki bu da ciddi rekabete yol açar. Ayrıca yerel yönetimler sağolsun fiber döşemek için kazı yapılması konusunda çok sıkıntı yaratıyor diye biliyorum. Elini taşın altına koyuyor Turkcell Superonline. Takdir etmek gerek. 1000 mbit şu an sadece Türkiye için değil pek çok ülke için yüksek bir hız. Bu hızın da fahiş fiyatlara satılması şu an normal bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.