Şimdi Ara

Turkcell Superonline 1000Mbps hızı, Koç Üniversitesi öğrencileri tarafından test edildi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 senedir apartmanlara hat çekmelerini bekliyoruz lan artık çekin be biz de 100m görelim bir okulda görüyorum o da arada sırada.
  • Hayır. 20, 50 ve 100 Mbit fiber paketlerinde upload hızı 5 mbit. 1 Gbit olan pakette ise 25 Mbit ilk hizmete sunulduğunda 1 Gbit'e bile "Hız Alanı" adı altında 4 TB kota uygulamışlardı ;) Sonra buda kaldırıldı. 999 TL gibi bir fiyata alınan hizmet dört dörtlükte olsa bu ülkede iletişim bu şekilde gelişemez.

• BIzim eve gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten vaat edilen hız varsa 1000 lira çok diil.
    20 daireli bir apartmana güzel bir dağıtımla aylık daire başı
    50 liraya 50 mbit sınırsız net olur.
    Hatta çoğu zaman herkez son sürat takılmayacağı için çok güzel hızlar alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

4 dakika sonra AKK'yi aşan gençlerin araştırması yarım kaldı.

1 gigabitte akk yok dostum.

Sen ironi nedir bilir misin ?
  • 20 mbit fiber kullanıyorum, hiç eksikliğini çekmedim.
  • fiyat yüksek ama en azından böyle bir seçenek olması, ttkom a rakip çıkması bile güzel. yaygınlaştırabileceklermi bakalım. bayrampaşa da oturuyorum adsl ve 3g den başka alternetif yok.
  • arkadaşlar bende 20mb superonline fiber kullanıyorum. gayet hızlı ve memnunum. kurulum aşamasında gelen arkadaşlara 1000mb nedir nasıl olur diye sorduğumda; herhangi bir kota/hız alanı(akk) olmadığını, teorik olarak 100mb/sn yakın bir hız alındığını, ve fiber kablonun direk santralden eve çekildiğini söyledi. yani bina içerisinden dağıtım değil bizzat ana dolaptan eve ayrı kablo çekildiğini söyledi. benzetme yaparsak trafoya fiş takmak gibi bişey:))

şimdilik fiyatından dolayı hayal olarak bekliyor ama şu iddaa dan parayı bulursam ilk işim bu hızı evime getirmek olacak. tabi yıllık sözleşme yapıldığından toplam 10500TL yi verecek kadar kazanmam lazım:))
  • çekmeköy'de oturuyorum. en yüksek hız 2 mb
    bunlar neden bahsediyor acaba
  • Bazıları fiyat yüksek demiş. 16mbit(50gb akk) TTNET telefon parasıyla birlikle 90TL'ye geliyordu ve gördüğüm max hız 1.4mb. Simdi 20mbit(100GB AKK) fiber kullanıyorum ve sadece 70TL ödüyorum ve gördüğüm max hız 2.4mb. Evet pahallı ama rakiplerine oranla değil, dünyaya oranla pahallı. Eğer evinizde fiber internet bağlantısı varsa 1 dakka düşünmeyin.

Ayrıca TTNET gibi değil bu fiber. İstediğiniz kadar download açsanızda ne oyunlarda pingleriniz yükseliyor nede web sayfası gezmelerinde bir yavaşlık hissediyorsunuz. Yani internet kullanmak için downloadı kesmek zorunda değilsiniz.
  • Pahalı, bin TL'lik fiyatı için deniyor zaten ama rekabet olmayan bir alanda ve sınırlı altyapısı düşünülünce normal bir fiyat. O fiyatlandırmaya göre ADSL hizmeti alsam ayda 8 TL ödemem gerekir ki, süper olur. Şu an 12 GB kota için 12 TL ödüyorum 8 Mbit'e...
  • Akli olan superonlinedan uzak durur sakin sakin ha telefon numranizi bile kaptirmayin derim kaza ile falan bulastiysaniz gecmis olsun gidin bence tanik koruma programina dahil olup tum gecmisinizi sildirin derim

Bu kadar yapiskan ve saygisiz satis elemanlari bu kadar umursamaz ve ukala musteri hizmetleri ile Turkiyenin en rezil calisanlarinin oldugu firma yarismasinda rakipsiz birinci olur

Bu dediklerimi yabana atmayin hiz miz kalitesine bisey demem ama sinirlerinizi bozmak istemiyorsaniz paranizla rezil olmak istemiyorsaniz cevirmeli baglanti kullanin ama superonlimedan uzak durun

• 20 mbit olup da torrentde 800-900 çekenler var bunda durum ne acaba

• 1000Mbps interneti kullandıktan , 10-20 gün sonra ne yapacaksın?
  • Bunu 1 ay kullananların psikolojisi ne oluyor acaba ._o

• Akk sız mış doğru mu? Öyleyse alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Çıkıp da bir koçlu bir hız testi koymaz ki şuraya. :)
    Bunlar da internetten habersiz birkaç öğrenciye göstermişlerdir kablonun ucunu, reklam yapıyorlardır. :D

Bağlatsa bağlatsa onlar bağlatır.Adamlar okula senelik 40-50 bin lira para ödüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

gerçekten vaat edilen hız varsa 1000 lira çok diil.
    20 daireli bir apartmana güzel bir dağıtımla aylık daire başı
    50 liraya 50 mbit sınırsız net olur.
    Hatta çoğu zaman herkez son sürat takılmayacağı için çok güzel hızlar alınır.

Upload hızı da aynı oranda olsa aslı dediğiniz gibi iyi bir ticarete dönüştürülür bu.Tabi bir de ip adresi sıkıntıları var.Çoklu internet her zaman sorundur.
  • Yine goz boyuyolar hahah 😂 istanbul sislide 1 mbit hiz verip 16mbit parasi alan adamlar 1000mbit hiz yapmis. Bize faydasi ne bunun acaba. Evim hilton otelin karsisinda hizim 0.70 mbit. Taahhut var iptal etmiolar. Bunlarin hepsi masal. Geçiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.