Şimdi Ara

Turkcell Superonline’dan duvarları ortadan kaldıran, ışık hızında fiber internet kampanyası(sektörel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yanlış anlaşılma oldu sanırım, 6Ghz bandı commercial olarak kullanıma açık ama ISP tarafında sunan yok. Türk Telekom, BTK'dan 6E standardını denemek için izin aldı, 31.12.2021'de sona erdi.

@miskindvd

• nofearl N kullanıcısına yanıt
    Turkcell Superonline’dan duvarları ortadan kaldıran, ışık hızında fiber internet kampanyası(sektörel
    Turkcell Superonline’dan duvarları ortadan kaldıran, ışık hızında fiber internet kampanyası(sektörel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 157 turkiyede yasak oldugu icin boştur.... çoğu cihazda ya görmez ya o opsiyonu sunmaz. tr de 100-128 arasi 160Mhz kullanilabiliyor, onlarda radar duyarlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 7 Şubat 2022; 21:56:26 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Superonline kullanmadıgım için kullanıcı deneyimlerini bilmiyorum hocam, siz kullanan üyelerin yorumlarını okuyarak bilgilenmeye çalışıyorum.

• Verdikleri wifi-6 modemde sürekli 2.4-5ghz çakışması oluyor, bağlanan cihazlar hattan düşüyor vs vs.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

hangi modem var sizde superonline 3 çeşit wifi6 modem kullanıyor.

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

huawei vardı, bu hafta iptal ettirdim sol'dan kurtuldum.

Aslında 4 çeşit. ONT'siz Huawei (lg8245) Ont'lisi( hg8245) nokia ve zte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi 6’ı modemi sadece wifi 6 uyumlu cihazlarlar mı kullanabiliyoruz çağrı merkezinden böyle söylediler mesela benim telefonum xs max wifi 6 modeme bağlanamıyor muyum?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crank444 kullanıcısına yanıt
    Bağlanırsiniz sadece o wifi6 teknolojisinden yararlanamazsiniz. Her telefon baglanir normal sekilde kullanabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Teşekkür ederim

• Wifi 6 için, çağrı merkezine hangi marka modem takıyorsunuz zte mi huawei mi dedim bölgenizdeki servisin stok durumuna göre belli oluyor oraya sorun dedi. Servise sordum öyle birşey yok çağrı merkezini arayın talebinizi iletin ona göre taksınlar dedi. Kimin dediği doğru? Ben zte istiyorum huawei takacaklarsa wifi 6’ya geçmeyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.