turkcell superonline’dan duvarları ortadan kaldıran, ışık hızında fiber internet kampanyası Turkcell Superonline’dan duvarları ortadan kaldıran, ışık hızında fiber internet kampanyası https://medya.turkcell.com.tr/bulletins/turkcell-superonlinedan-duvarlari-ortadan-kaldiran-isik-hizinda-fiber-internet-kampanyasi/ |
Turkcell Superonline’dan duvarları ortadan kaldıran, ışık hızında fiber internet kampanyası(sektörel
-
-
Zaten 100mbps ve ustune extra ücret istemeden wifi6 veriyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf683 -- 6 Şubat 2022; 19:23:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Wifi 6 konusunda şu an ciddi bir reklam çalışması yapıyorlar hocam. Zannedersem bu teknolojiden faydalanan müşteri gruplarını genişletecekler.
-
Verdikleri wifi-6 modem tamamen çöp.
wifi-6 (AX) cihazınız yoksa normal kullanıcı için hiçbir fark yok.
100mbit 160-TL demişler, peki akşamları netflix youtube sansürü, yüksek ping lerden bahsetmişler mi okumadım bir yerden sonra...
-
Bana beleş dediler, ek 6 lira kesiyor lar. Wifi6 dan.
Taahhüt yenilenmesi yapılması gerek dediler sorduğumda. Ama pakete güzel zam gelmiş yenilenince daha pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bölgenizdeki uyanık teknik ekip ilk kurulumda wifi5 verdi daha sonar gelip wifi6 yaptılarsa mlsf 6tl kitliyorlar.
-
WiFİ 4 ten WiFİ 5'e geçerken çok büyük fark vardı çünkü 2.4Ghz frekans bandındaki rezillikten kurtulup 5Ghz gibi yepyeni bir dünya ile karşılaşıyorduk. Düşük hız sorunu, ping sorunu, her türlü sorunumuz bir anda çözülmüştü.
Ama WiFi 5 ile WiFi 6 arasında bu farkı anlamazsınız, çünkü aynı şekilde 5Ghz frekansını kullanıyor. Wifi 5ten pek farkı yok. Zaten Wifi 5 ile 700-800 mbit gibi hızlar görebiliyoruz bu yüzden Wifi 6 sadece 1Gbit gibi hızlar için işe yarayan bir şey.
Önce WiFi 4 olan cihazlarımızı WiFi5 yapsalardı keşke
Not: WiFi 6 için 6Ghz frekansı kullanıma girmedi
-
6Ghz bandı kullanıma girdi, WiFi 6E olarak pazarlanıyor.
-
Tamam ama aldığımız cihazlar WiFi 6E değil sadece WiFi 6. O yüzden superonline'ın verdiği modem ile 6Ghz bağlanamazsınız.
-
superonline da 6ghz frekansı yok hocam
-
Superonline kullanıyorum. Geçen yıl bağlattım. Wifi 4 modem verdiler...
işte bu durumdan bahsediyorum, önce insanları Wifi 4 rezilliğinden kurtarmak lazım, wiif 4 ile genelde 40mbit, bazen şanslı olduğumuzda 60-70 mbit hızı anca görebiliyoruz.
-
Kesinlikle. Evdeki telefonlarımız wifi 6 desteklemese de wifi 5 destekliyor zaten. Wifi 5 destekleyen telefona wifi 4 modem tuhaf.
Wifi 6E olarak 6ghz var. Ancak üretimi ve yaygınlaşması ghz spektrum düzenlemeleri derken yavaşlıyor.
Ama yinede kafayı kırıp kullanmak isteyenler için böyle yüksek fiyatta cihazlar var.
https://www.amazon.com/ASUS-Rapture-Gaming-Router-GT-AXE11000/dp/B08RWBPBBR
WiFi 6E saçmalık, çünkü geri dönük uyumluğu yok. Normalde WiFi 6 modeme 15 senelik telefon bile bağlanır. ama WiFi 6E cihazlar Wifi3-4 ile uyumlu değil. Gene milletin kafasını karıştırıyorlar.
-
Birde wifi 7 geliyor. 6E millete ulaşmadan 7 gelebilir deniyor.
Geriye uyumlu gözüküyor.
6E ilaç gibi gelecek.
geriye tabiki uyumlu, tri band cihazlar zaten 2 tane 5 1 tane 2.4 ile geliyordu. şimdi 2.4, 5, 6 olacak.
wifi6 da 5mhz 160mhz kullanmak eziyet, açılışta 10dk radar tarar, yakından uçak geçse bantları kapatır kitlenir sapıtır. 6Mhz bu sorunlar yok. wifi 6 hakkıyla kullanmayan 6e faydasını bilemez.
-
Kanal 36 160mhz kullanıyorum, sorun yok. Radar kanallarına denk gelmiyor.
Wifi 5te çok fazla kanal var, DFS olan kanalları kullanırsanız öyle olur. Ben 157. kanalı kullanıyorum mesela bu frekansta ne uçak var ne radar, 2 senedir hiç sorun yaşamıyorum, hatta bu frekansta başka hiçbir cihaz olmadığı için çok uzaklardan bile çekiyor, çünkü hiç parazit yok
Benzer içerikler
- güvenli internet hangi siteleri engelliyor
- superonline vpn engeli kaldırma
- en hızlı dns
- superbox modemi başka hat ile kullanabilir miyim
- superonline altyapı başvurusu
- modem kurulumu
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
- türk telekom internet çekmiyor
- internet hızlandırıcı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X