Şimdi Ara

Turkcell Superonline Fiber Getirtme Uğraşları (FİBER GELDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Borular döşenmiş , menholden kablolar binalara kadar çekilecek , ardından abonelik alacak kişilerin dairelerine fiber kablolar çekilecek sonra bir görevli gelip uygunluk onayı verecek. Son olarak iş Genel merkeze kalıyor. Genel merkez aktivasyonu yapıp sinyali veriyor. Bunun için net bir süre vermiyorlar. 3 günde olabilir 3 ay da diyorlar. Ama ben şanslıydım 2 günde sinyal verildi. Takibini Superonline fiber nerede'den yapabilirsin. Site adın eklendiyse başvuru yapabilirsin.
  • Halen fiber kablosunu çekmediler 2 haftadır bir hareketlilik yok, umarım iptal gibi bir şey olmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 25 Aralık 2019; 9:0:2 >
  • Bask konulmuş borular döşenmiş bu saatten sonra iptal olacağını zannetmem :) Bağlı bulunduğun bölge müdürlüğüne bir ulaş sor derim :)
  • Meturas kullanıcısına yanıt
    Altyapı ekiplerinden halen kimse gelmedi, müdürlüğe ulaştım hiç bir şey bilmediklerini söylediler bana. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım
  • Twitter'dan superonline'a yaz birde o zaman :)
  • Meturas kullanıcısına yanıt
    Bugün fiber kablolarını apartmanlara çekmeye başladılar sonunda, şuan sadece tek bir aşama kaldı oda aktivasyon umarım en yakın zamanda aktivasyon yapılır

Turkcell Superonline Fiber Getirtme Uğraşları (FİBER GELDİ)
  • Bugün aktivasyon verildi.
  • Bizim apartmanda kablonet altyapısı var sadece. O nedenle 100/5 kablonet kullanıyorum. Daha hızlı bir pakete geçmek istediğimden 1000/20 fiber superonline düşünüyorum. Ama altyapı yok işte. Aynı sitede üstteki 4 binada var ama. Ben böyle yüksek bir pakete geçmek istediğimi söylesem altyapı çalışması sağlarlar mı acaba?
  • Facebook adreslerinden veya Twitter adreslerinden talep oluştur, çevrendeki herkesin altyapıyı istediğini söyle ellerinden geleni yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.