Şimdi Ara

Turkcell Superonline ile 100mbit fiber interneti konuştuk (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
0
Favori
41.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oceqn

buraya yazdığım yorumdan dolayı 3gün ban yememe sebep olan kadın.nse uzatmiyim adminlerin sağı solu tutmuyo.

reklam veren taşlanmaz

-------------------

haziranda siteye kurdular sitenin alt yapısı tamam
    ama bi türlü siteye veremediler 6-7 ay oldu
    2-3 sokak ötedeki sitede var bize bağlıyamadılar hemde 600 dairelik site
    siz düşünün ne kadar becerikliler..
    hava atmayı biliyorlarda faso fiso işte
    herkes konusmayı biliyo iş yapmaya gelince kimse yok .

şu an zaten yeni adsl tarifeler gündemde gelseler bile yeni adsl lerden haber çıkana kadar bağlatmıyacam.

ek : yandık bizim siteye döşeyemiyorlar dünyaya döşeyecekler
    http://www.cnnturk.com/2010/ekonomi/sirketler/12/16/dunya.nete.istanbuldan.baglanacak/599678.0/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 16 Aralık 2010; 21:47:38 >

• Kesilme yok! hız düşmesi yok! şişme yok :)
    Bölgesinde fiber olmayanların uyduruk şişme haberleri yok :)
    buyrun fiber kanıt!

• mesutum sordu soruyu pattis abla tıkandı "kota diyorum ne düşünüyonus hakkı pardon hakkaniye hanım"
    ablama hasta oldum eminim aklından şöle geçirdi "dur kıvıracvak bişiler bulmam lasıım bi ıkınam azda kaşınaam"
    du du düşündü düşündü ne didi şişko pattis "ayyy mesutçum aslında varyaaaa türkçe olduğu için size kötü bişimiş gibi geliyorff biz bunu size kaktırmak için fairly usage cota yapalım bakın bakın taaa güsel oldu dimi fairly usage cota yapalım kapatalım konuyu taaa da sormayın"
    kıııvvvııır kıvvıııır bir sağdan bir soldan
    yav arkadaş hiçbirşey demiyorum açıkça para için yaptık daha fazla kazanmak daha fazla kazıklamak için yaptık diyin dürüst olun insan olun ama sizin zihniyetiniz örümceklenmiş ne desek faydası yok kendiniz sınırlısınız bizi sınırlandırmışsınız çokmu eksik ezikler......

• Bu hanım Pazarlama Müdürü. Çıkıpta müdürlük yaptığı firmayı eleştirecek hali yok. Doğal olarak söyledikleri bazı şey doğruyu yansıtmıyor. Hatta yalan diyelim kısaca. Mesela kota ile ilgili her hangi bir tepki almadık diyor. Yuh el insaf yahu. Firmanı koru, kolla anladıkta bu kadarı da olmaz Ayrıca ne olduysa yüzde 5`lik dilim yüzünden oluyormuş. Koca fiber altyapıyı yediniz yüzde 5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exberk

Kesilme yok! hız düşmesi yok! şişme yok :)
    Bölgesinde fiber olmayanların uyduruk şişme haberleri yok :)
    buyrun fiber kanıt!

daha önce de yazmıştım. süperonline reklamında dikkatimi çeken ince bi ayrıntı var. reklamda aynen şöyle yazmışlar:

bu öylesine hızlı bir internettir ki şöyle düşünün; arkadaşınızın bilgisayarından bir film transfer edeceksiniz, dakikalar içerisinde bilgisayarınıza indirebilirsiniz

burda neden "internetten indirebilirsiniz" demiyo da "arkadaşınızdan indirebilirsiniz" diyo acaba? (sonuçta arkadaşın yurtiçinde olacak) benim düşüncem bunun nedeni berbat yurtdışı çıkışları. bu benim tahminim tabiki ama ben bu pazarlamacıları tanıyosam burdaki "arkadaşınızdan indirebilirsiniz" sözünün arkasında bi durum vardır.

• bizim siteyede getirdiler ama mersinde ne zaman aktif olacak bilmiyorum

alirsam artik size gozlemlerimi yazarim
  • bu fiber optik 100mb da.
    140 kişilk öğrenci yurdunda kullanılsa sıkıntı yaratır mı?
    malum torrent vb. programlar kullanılıyor.hız yeterli olur mu yoksa yinede bir sınırlama getirmek gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungate

bu fiber optik 100mb da.
    malum torrent vb. programlar kullanılıyor.hız yeterli olur mu yoksa yinede bir sınırlama getirmek gerekir mi?

hocam hızı salla zaten yasal olarak böyle bişeyi yapma hakkın yok diye biliyorum, bu tür toplu mekanlar ayrı ücretlendirmeye tabi tutuluyo olmalı
  • quote:

bu fiber optik 100mb da.

o kadar kişiye nasıl dağatacaksınız bir sürü hub lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

bu fiber optik 100mb da.

hocam hızı salla zaten yasal olarak böyle bişeyi yapma hakkın yok diye biliyorum, bu tür toplu mekanlar ayrı ücretlendirmeye tabi tutuluyo olmalı

ne zeki bir insansın sen öyle.Ben farklı ücretlendirme olduğunu bilmiyorum öylesine soruyorum işte.Konuya vakıf değilsen yorum yapma bari.Böyle bir sistem yurtda kullanılsa yinede bağlantı hızında sorun yaşanır mı diye soruyorum.Malum yurtda torrent vb. uygulamalar kullanıldığı için internet kullanılmaz hale geliyor.

• quote:

bu fiber optik 100mb da.

Superonline öğrenci yurtlarına geldiği zaman, paylaşımı kesmek amacıyla 10mbit'den fazla vermiyor (O da bir tek Sabancı da var) Yoksa 1 tane 100mbit alıp 140 kişinin kullanması, şirketi zarara sokar.

Ben torrent usenet rapidshare ile ben 1 hızlı bir bilgisayar ile 139 kişinin internetini kitlerim, elbette sınırlama getirmek gerekirdi, eğer 100mbit i verselerdi, ama asla 100mbit vermezler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101
    quote:

bu fiber optik 100mb da.

ne zeki bir insansın sen öyle.Ben farklı ücretlendirme olduğunu bilmiyorum öylesine soruyorum işte.Konuya vakıf değilsen yorum yapma bari.Böyle bir sistem yurtda kullanılsa yinede bağlantı hızında sorun yaşanır mı diye soruyorum.Malum yurtda torrent vb. uygulamalar kullanıldığı için internet kullanılmaz hale geliyor.

DH nin ne hale geldiğinin kanıtı

not: seviyesiz cevaplara devam edeceksen konuyu kirletme, pm at

• superonline yaygınlaşsın güçlesin ki TTnet şapkasını çıkarıp düşünsün ve rekabete girsinler, fiyatlar da aşağı çekilsin
  • @hakanuğur şimdi superonline çalışanı damgası yersin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanugur

superonline yaygınlaşsın güçlesin ki TTnet şapkasını çıkarıp düşünsün ve rekabete girsinler, fiyatlar da aşağı çekilsin

Uzun sürecek maalesef sol fiber in yaygınlaşması.
  • Alt yapısı sıfır olan bir marka şu anda bir sorun olduğunda bir türlü çözüm üretemeyen bir marka. Sürekli kullanıcı sayısı artırıp fakat bant genişliğini arttırmayan. Teknik destek ekipin sorduğu bir kaç soru var. DNS kullanıyormusunuz ? Virüs taraması yaptınız mı ? Kablolu kablosuz mu kullanıyorsunuz? Her sorunu kullanıcıya mal eden bir marka . Video da dedikleri gibi inanılmaz bir hız yok youtube gibi video paylaşım sitelerinden video izlemek istediğinizde yoğunluktan dolayı izleyemiyorsnuz bile. Marka olarak vasat hizmet sunmakta. Tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Alt yapısı sıfır olan bir marka şu anda bir sorun olduğunda bir türlü çözüm üretemeyen bir marka. Sürekli kullanıcı sayısı artırıp fakat bant genişliğini arttırmayan. Teknik destek ekipin sorduğu bir kaç soru var. DNS kullanıyormusunuz ? Virüs taraması yaptınız mı ? Kablolu kablosuz mu kullanıyorsunuz? Her sorunu kullanıcıya mal eden bir marka . Video da dedikleri gibi inanılmaz bir hız yok youtube gibi video paylaşım sitelerinden video izlemek istediğinizde yoğunluktan dolayı izleyemiyorsnuz bile. Marka olarak vasat hizmet sunmakta. Tavsiye etmiyorum.

3 yildir kullanıyorum dediklerinizle alakali birşey hiç yaşamadim. youtubede hd videolar izleme hızından hızlı doluyor. 10mbps internet torrentte 1.1mbps yani aşagı yukari 1150 1200 mbps ile download yapabiliyorum aylık 200 gb indirmeme ragmen hızım düşmüyor. turkiyede 2ms ping görüyorum avrupayada 100ms i geçmiyor çogunlukla. kusursuz degil ancak ttnetten 20 yil ilerde oldugu kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Alt yapısı sıfır olan bir marka şu anda bir sorun olduğunda bir türlü çözüm üretemeyen bir marka. Sürekli kullanıcı sayısı artırıp fakat bant genişliğini arttırmayan. Teknik destek ekipin sorduğu bir kaç soru var. DNS kullanıyormusunuz ? Virüs taraması yaptınız mı ? Kablolu kablosuz mu kullanıyorsunuz? Her sorunu kullanıcıya mal eden bir marka . Video da dedikleri gibi inanılmaz bir hız yok youtube gibi video paylaşım sitelerinden video izlemek istediğinizde yoğunluktan dolayı izleyemiyorsnuz bile. Marka olarak vasat hizmet sunmakta. Tavsiye etmiyorum.

bende 1 sene kadar kullandım... akşamları en yoğun olduğu saatte bile torrentten saniyede 1mb dosya indiriyordum...sabit telefon derdi yk istersen süperonline da telefon hizmeti veriyor ve ttnet ten daha ucuz...bu tip yorumlarla insanları yanlış yönlendirmeyin

• 100mbit ile övünüyorlar bide.Ülke olarak çok gerideyiz.
  • Başından sonuna kadar izledim. Gözlüklü bayan varya %95 yalan söylüyor. Kadın pazarlamacı abi harbiden kapıya gelse don satıyorum dese her eve satar o kadar dil var tabii ağzı alışmış yalana. Not: Superonline kullanıcı değilim. TTNet'e rakip olacak bir başka şirket arıyorum ama bu Superonline olmamalıymış bugün anladım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.