Şimdi Ara

Turkcell Superonline ve Tv+ ürünü Teknik servis ile yaşadığım problem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır(17-18 ay olmuştur) abonesi bulunduğum Superonline ve Tv+ ürünümle ilgili dün gece bir sikayet kaydı oluşturdum ve bana bugün teknik ekip yollandı, arkadaş yardımcı olmadığı gibi birde alttan ufak ufak tehdit etti...
    Olaylar sırasıyla şu şekilde gerçekleşti;
    Ürünümü ilk aldıgımda zaten çeşitli kanallarda(Nat geo , Discovery Ch. vb) geçiş esnasinda aşırı gecikme , kanallar tuşuna bastığımda aşırı gecikme, aletin direk donmasi , zirt pirt fiş takip cikartma zorunda kalmam gibi provlemlerim vardi...Kendilerini aradığımda bana sürekli kısa surekli cozumler ürettiler(alete uzaktan guncelleme vs yollandığı söylendi ) tekrar tekrar aradım ve en son aradigimda da şuna benzer bir cumle kuruldu " Huwai'nin bu aleti ile ilgili genel bir ariza var bir kac ay icerisinde bir guncelleme gelecek ve bu ariza giderilecektir." bende dolayisi ile kendilerine inandım ve sabır ederek aylarca aleti kullanmaya devam ettim. Tabi sure gelen bu problemler hic kesilmedi ve ben arada da olsa kendilerini aradım bana uzaktan yardım ettiler ve alet kısa sureliginede olsa duzelip aynı problemleri zaman içerisinde tekrarladi.Ancak insan alışınca problemleri normal görüyor ve peşine düşmüyor..
    Gecenlerde yeni evli bir arkadaşımın evine ziyarete gittiğimde evinde aynı ürün olduğunu ancak farkli bir kutu olduğunu gördüm. (yine huwai nin yeni bi urunuymus sanırım) Kumandayı elime alip test ettiğimde aletin yağ gibi aktığını gördüm. Dolayısı ile haklı olarak arayıp kendilerinden yeni aleti talep ettim( farklı sahisla ayni parayi verip neden daha kotu hizmet alayım ?).Ancak sikayet kaydı açmalari ve eve ekip yollanması icin önden uzaktan yardım yapılmasi gerkeliymiş ?(Önceden de belirttigim gibi bu yardım yapıldığında aletim gecicide olsa bi 10 gün iyileşebiliyor.)
    Telefondaki arkadaş aranıp randevu alındıktan sonra evime bir ekip gelecegi soylendi...Eve gelen ekip randevusuz bir biçimde çat kapı geldi(O an evde uygun da olmayabilirdim?)...Gelen arkadaş kumandayı eline alıp kullandığında( ki bu aletin birazda olsa duzelmis hali ancak yine gecikmeler var ) alette bir problem olmadigini iddaa etsede kendisine durumu izah ettim. Anlayış gosterirmiş gibi yapıp yardımcı olamayacagini , kutu değişiminde para alacagini soyledi. Bende haklı olarak kutuya para vermek istemedigimi belirttim...Biraz daha benimle inatlaştıktan sonra , bana lütuf eder gibi ücretli teknik yardımı iptal edip islem yapmadan evden gidebilecegini söyledi. Kendisine zaten bir islem yapmazsa para alamayacağını bunu bana lütuf eder gibi soylememesi gerektigini soyledigimde de ise " istersem problem musteri kaynaklidir derim ,hicbir islem yapmam ve evden giderim size de 75 tl ücret yansıtırım. " gibi saçma, komik ve susayım şükür edeyim diye tehditvari birşey soyledi...Sözde bu arkadaş bir de modemimle ilgili bi kayıdımı kontrol edecekti ancak modeme uzaktan göz bile atmadan evden ayrıldı...
    Turkcelli tekrar arayıp sikayetci oldum ve yeniden eve ekip yollayacaklarini soylediler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfmrt085 -- 8 Haziran 2018; 17:11:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı problemleri bende yaşıyordum. Bölge bayiisi firma iplemedi. Şikayetvar a yazdım. 24 saat geçmeden aradılar STB cihazı ve modemin değişeceğini söylediler. 255S modem ve yeni STB cihazı getirdiler. Esilerini aldılar. seri numaralarını yeniden aboneliğime işlediler bir daha sorun yaşamadım.
  • Hatayı en başında yapmışsın. Turkcellden tv hizmeti alarak.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Avantajlı oluyor diye bir de babam biraz yaşı geçtiği icin belgesel seyretmeyi seviyor o mutlu olsun diye aldim ama adam donmasindan takilmasindan sinir krizlerine girdi...Bi cahillik ettik arastirmadan aldik ..

• Siz ne gibi bi istekte bulundunuz ve değişim sağlandı acaba ?

• mstfmrt085 M kullanıcısına yanıt
    hem tweet attım hem şikayetvar a yazdım genel müdürlükten aradılar. tarafıma ayıplı ürün verildi, tüketici hakem heyetine basvuracağım dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.