Şimdi Ara

Turkcell Superonlinenin fahiş cayma bedeli!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 13.10.2017 tarihinde Turkcell faturalı hattım üzerinden evime Superonline internet bağladım.Bu bağlamda 40 lira telefon faturası(4 GB İNTERNET/500 DK HER YÖNE DK/1000 SMS) ve 85 TL ev interneti (24 Mbps hızında limitsiz internet) olmak üzere toplamda 125 TL fatura ödüyorum..Bu cep faturamı çıkalım arkadaşlar onu unutalım yani konumuzla ilgisi yok.İşin özü ben yaklaşık 5 aydır 85 TL'ye 24 Mbps hızında limitsiz internet kullanıyorum..İçinde tv mv hiç birşey yok..

Geçtiğimiz günlerdede başka bi internet hizmeti sunan firmanın 64.90 TL'ye 100 Mbps hızında limitsiz internet hizmetini gördüm ve dedimki Superonline'yi iptal edip bu firmadan alayım.Hem 85 TL değil 65 TL arada 20 TL fark var.Hem 24 Mbps değil 100 Mbps daha hızlı dedim doğal olarak Turkcell superonline'yi aradım...

Üyeliğimi iptal etmek istediğimi ve bu bağlamda ne kadar cayma bedeli ödiyceğimi sordum.Sıkı durun arkadaşlar tamı tamına 1100 TÜRK LİRASI cayma bedeli ödemem gerekiyormuş...

Bu nasıl oluyo peki 1100 lira ne alaka diye sordum..

Bu zamana kadar kullanmış olduğunuz indirimli internet hizmetini geri alıyoruz dediler.İyi tamam eyvallah dedim baktığınız zaman bu hizmeti 5 aydır kullanıyorum 1100/5= 220 TL..Yani benim 85 TL'ye kullandığım internet hizmetini aslında ben 220 lira indirimle kullanıyormuşum..Yani normalde ödemem gereken miktar 85 TL+220 TL= 305 TL olması gerekiyormuş...

Ya arkadaşlar bir yanda 24 Mbps hızında internet 305 TL

Öbür yanda 100 Mbps hızında internet 65 TL......

Resmen sözleşme bitene kadar bir yere gitmememiz için bize fahiş fiyat çıkartıyorlar..Yazıklar olsun bu sisteme ya.

Aynısını telefondaki hanımada söyledim bu arada arkadaşlar ama oda haklısınız falan filan lafı geveledi durdu..Zorla mecbur bizi kendilerine bağlı tutuyorlar yazıklar olsun şu kontratım bi bitsin bir daha asla ama asla Turkcell kullanmıycam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İptal ederken cep telefonunu da iptal ediyorsunuz muhtemelen paket olarak aldığınız için 2side gidiyor ayrıca bahsettiğiniz firma vodafone muhtemelen 500 tl cayma bedelini karşılıyorlar diye biliyorum
  • İmzaladığını sözleşmeyi imzalamadan önce iyice okusaydın 1100 lira için az bile derdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen ay kurtuldum Turkcell den

Insallah sizde kurtulursunuz ilk uyelerdenim 5 yil kullandim.Ilkte iyidi bu yil 89 a 25 mbps dediler hadi gule gule dedim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Gecen ay kurtuldum Turkcell den

Insallah sizde kurtulursunuz ilk uyelerdenim 5 yil kullandim.Ilkte iyidi bu yil 89 a 25 mbps dediler hadi gule gule dedim..

Bende de aynı durum geçerli. Taahhüt biter bitmez taahhütsüz bir firmaya geçiş yapacağım. Artık bu saçma sapan ücretler ile tehtit edilmek istemiyorum.
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Cep telefonu hattını iptal etmek istemiyorum dedim.Cep telefonunuda iptal ederdeniz eğer 93 liramı ne onunda bi cayma bedeli varmış..Ama cep telefonu hattımı iptal etmek istemiyorum ben dedim sadece interneti kapatmak istiyorum dedim 1196 lira küsür cayma bedeli söylediler..Neymiş efendim? Üyelikte bulunduğunuz bu 5 ay içerisinde internet hizmetini indirimli kullandınız,taahütü iptal ettiğiniz için bu 5 aylık indirimleri geri istiyorlarmış..Oda 1100 küsür lira..Yani 1100 lira bölü 5 ay eşittir aylık 220 lira...Yani benim 85 lira verip kullandığım 24 Mbps hızındaki internet aslında 305 liraymış..Yuhki ne yuh!!!!

Turkcell superonlinede 24 Mbps sınırsız interbet 305 TL

X firma 100 Mbps sınırsız interbet 65 TL...

Farka bakarmısınız????

• bu cayma bedelleri iptal etmemen için tehdit adamlar resmen sıkıyosa kapat diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET CAYMA BEDELİ ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmaladığınız taahhütname'de taahhütsüz fiyat ne olarak yazılmış? Bence bunu bir kontrol edin.
  • @mcrew haklı imza atmadan önce keşke okusaydınız ama şimdi bakın ona göre hesaplarsınız

Türkcell in fiyatlarının yüksek olmasının sebebi vodafone bence altyapı sağlayıcı firma daha ucuza verirse vodafone nasıl satış türk telekom da olduğu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Prerogativee

Cep telefonu hattını iptal etmek istemiyorum dedim.Cep telefonunuda iptal ederdeniz eğer 93 liramı ne onunda bi cayma bedeli varmış..Ama cep telefonu hattımı iptal etmek istemiyorum ben dedim sadece interneti kapatmak istiyorum dedim 1196 lira küsür cayma bedeli söylediler..Neymiş efendim? Üyelikte bulunduğunuz bu 5 ay içerisinde internet hizmetini indirimli kullandınız,taahütü iptal ettiğiniz için bu 5 aylık indirimleri geri istiyorlarmış..Oda 1100 küsür lira..Yani 1100 lira bölü 5 ay eşittir aylık 220 lira...Yani benim 85 lira verip kullandığım 24 Mbps hızındaki internet aslında 305 liraymış..Yuhki ne yuh!!!!

Turkcell superonlinede 24 Mbps sınırsız interbet 305 TL

X firma 100 Mbps sınırsız interbet 65 TL...

Farka bakarmısınız????

Gerçekten taahhüt olayını iyi okumak gerek, yoksa böyle durumla karşı karşıya kalıyoruz. Eee adamlar biliyor tüm issler 500'e kadar karşılıyor. Yapıyor 700 -1000 çık çıkabilirsen diyor.

Geçen tv+'lı fiber kampanyasına bakarken denk gelmiştim.

Kullandığınız fiyatın yarısı kadar indirim yansıtıyorlar örnek tarife fiyatı indirimsiz 124 TL ise verdiğiniz ücret 69,90 TL oluyor. 54 TL indirim gibi.

• Bana 24 Mbps hızındaki interneti 85 liraya veriyolardı iptal etmek istedim 5 aylık indirim ücretini geri talep ettiler 1100 lira...Yani 24 Mbps hızındaki sınırsız internetim 85 lira değilde 305 TL'ymiş..

24 Mbps internete 85 TL bile çokken bunlar 305 lira diyorlar..

Başka firmalarda 100 Mbps hızında sınırsız internet 65 TL

Arada hem 75 Mbps hız farkı hemde 240 TL fiyat farkı var..

Bu resmen sizinde dediğiniz gibi çık çıkabilirsen demektir..Hani kapına mafya kabadayı koymuyorlar ama fahiş fiyat koyup seni zorla tutuyorlar...Şu kontratım bitsin hattıda iptal edicem internetide birdaha asla Turkcell kullanmıycam..

• o fiyatın içinde kurulum bedeli, aktivasyon bedeli vs vs alınmayan ücretler var, onlarıda alıyorlar ptal edileceği için, yoksa sizin hesapladığınız gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prerogativee

Bana 24 Mbps hızındaki interneti 85 liraya veriyolardı iptal etmek istedim 5 aylık indirim ücretini geri talep ettiler 1100 lira...Yani 24 Mbps hızındaki sınırsız internetim 85 lira değilde 305 TL'ymiş..

24 Mbps internete 85 TL bile çokken bunlar 305 lira diyorlar..

Başka firmalarda 100 Mbps hızında sınırsız internet 65 TL

Arada hem 75 Mbps hız farkı hemde 240 TL fiyat farkı var..

Bu resmen sizinde dediğiniz gibi çık çıkabilirsen demektir..Hani kapına mafya kabadayı koymuyorlar ama fahiş fiyat koyup seni zorla tutuyorlar...Şu kontratım bitsin hattıda iptal edicem internetide birdaha asla Turkcell kullanmıycam..

Ben kontrol etmiştim sizin kullandığınız paketi, 229 TL falan olması lazım aldığınız hizmetin güya indirimsiz fiyatı.

O bedele kurulum vs. modem kullanım, aktivasyon bilmem ne hepsi dahil fiyatı o yüzden öyle.

Devir artık böyle, mafya yerine daha kurumsal görünme çabasıyla cayma bedeli. Yasal mafyalık şu cayma bedelleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

o fiyatın içinde kurulum bedeli, aktivasyon bedeli vs vs alınmayan ücretler var, onlarıda alıyorlar ptal edileceği için, yoksa sizin hesapladığınız gibi değil

Aynen katılıyorum hocama, yukarıda yazdığım gibi 220-230 civarı bir rakam indirimsiz fiyat diğerleri bu tarz işlemlerin ücretleri.
  • 65tl ye 100mbit interneti kim veriyor hocam?
  • STND kullanıcısına yanıt
    Sınırsız dan kasıt akk ise vodafone

• 50mbit 200gb akn taahhütsüz 65tl ye netspeed formu dolduruyorum. vodafone 50gb akn dır kesin. 2senede taahhüt ister. :)
  • STND kullanıcısına yanıt
    Netspeed 75 mbps e kadar verebiliyor o paketi

Vodafone un verdiği paket bu vodafone 5 mbps upload veriyor 50gb akk ile

Turkcell Superonlinenin fahiş cayma bedeli!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.