Bildirim
TURKCELL T40 CWM Recovery/Root/Stock Rom/Radyo (Aradığınız herşey burada!) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ne demek yardımcı olabildiysk ne mutlu bize. -
arkadaşlar forumlarda pek bulunmuyorum iletişim için facebook adresimi vericemhttps://www.facebook.com/forever.GS2 burdan iletişime geçebilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: emrahoksak
ne demek yardımcı olabildiysk ne mutlu bize. -
Selamın aleyküm benim t40 ta sadece cwm de kaldı sizin dediğiniz yöntemi tam anlamadım 2.5 aydır telefonsuzum bi yardımcı olabilirseniz sevinirim :Dquote:
Orijinalden alıntı: emrahoksak
arkadaşlar forumlarda pek bulunmuyorum iletişim için facebook adresimi vericemhttps://www.facebook.com/forever.GS2 burdan iletişime geçebilirsiniz
Alıntıları Göster
-
Stock Rom, cwm'den install zip'i seçince yüklenebiliyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: sayo
Selamın aleyküm benim t40 ta sadece cwm de kaldı sizin dediğiniz yöntemi tam anlamadım 2.5 aydır telefonsuzum bi yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: trucks_one
Stock Rom, cwm'den install zip'i seçince yüklenebiliyor mu?
Arkadaşın paylaştığı updater-script'i update.zip'e yazarsan, yüklenebiliyor.
Diğer türlü hata verir, yüklemene izin vermez. -
quote:
Orijinalden alıntı: tatbkath
quote:
Diğer türlü hata verir, yüklemene izin vermez.
Update.zip dediğiniz dosya stock rom'un içinde mi? Pek anlayamadım.
Edit: Biraz önce Zte'nin sitesinden stock romu indirdim. .zip dosyası indi. İnen zipin içinde update.zip adı altında bir zip daha var.
Updater script'i, update.zip'in ana dizinine mi yazacağım?
Cwm'ye inen zipi mi yoksa update.zip'i mi göstereceğim?
Ve son olarak Cwm'den install zip'i mi yoksa update zip'i mi seçeceğim?
Şimdiden teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 17 Ekim 2014; 2:37:33 >
-
quote:
quote:
quote:
Edit: Biraz önce Zte'nin sitesinden stock romu indirdim. .zip dosyası indi. İnen zipin içinde update.zip adı altında bir zip daha var.
Şimdiden teşekkürler...
Stok romun içindeki update.zip'in içine updater script'i atacaksın.
Tam dizin yolu şöyle;
update.zip\META-INF\com\google\android
Ondan sonra bu değiştirilmiş update.zip dosyasını sd kartın ana dizinine atacaksın.
Ardından telefonu cwm recovery'de başlatıp install zip seçeneğinden bu update.zip klasörünü göstererek, yükleyeceksin.
Bekle, hiçbir şey yapma, bir süre sonra telefon kapanıp açılacak, stock roma dönmüş olacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 17 Ekim 2014; 5:05:46 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Şimdiden teşekkürler...
Tam dizin yolu şöyle;
Ondan sonra bu değiştirilmiş update.zip dosyasını sd kartın ana dizinine atacaksın.
Ardından telefonu cwm recovery'de başlatıp install zip seçeneğinden bu update.zip klasörünü göstererek, yükleyeceksin.
Bekle, hiçbir şey yapma, bir süre sonra telefon kapanıp açılacak, stock roma dönmüş olacaksın.
Tamam hocam hallettim, teşekkürler cevabınızı için.
Son olarak t40 için custom rom var mı? Siz de yukarıda yok demişsiniz ama o zamandan bu zamana çıkan bir rom oldu mu?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Şimdiden teşekkürler...
Tam dizin yolu şöyle;
Tamam hocam hallettim, teşekkürler cevabınızı için.
Son olarak t40 için custom rom var mı? Siz de yukarıda yok demişsiniz ama o zamandan bu zamana çıkan bir rom oldu mu?
Çıkan bir rom olmadı, olmaz da.
Bu tarz gsm branded telefonları almamak için çok güzel bir sebep işte.
Ben hayatta bir daha almam mesela, giderim herkesin kullandığı adam akıllı modellerden alırım.
-
mrb arkadaslar tele sizin solediginiz cwm ile rom denemeleri yaptım başarısız oldum stock rom a arkadaşın dediği şekilde döndüm fakat cwm gitmiyor bunu nasıl kaldırırım yada blade g orjinal recovery sini yüklesem stock rom kurarken sorun çıkartır mı -
bide blade g stock romu t40 ta çalışabilir ben bılamadım bu romu denemek isteyen varsa denesin zte blade g nin kernelini t40 a flash yaparsakta ta romların çalışma ihtimali yüksek -
quote:
Orijinalden alıntı: hurafe67
mrb arkadaslar tele sizin solediginiz cwm ile rom denemeleri yaptım başarısız oldum stock rom a arkadaşın dediği şekilde döndüm fakat cwm gitmiyor bunu nasıl kaldırırım yada blade g orjinal recovery sini yüklesem stock rom kurarken sorun çıkartır mı
Stock recovery'e girmesi için stock rom attıktan sonra ilk açılışta sorduğu sorulara "stock recovery yüklensin mi?" gibi bir şey olması lazım, evet demen gerekiyor. Yoksa olmuyor. -
tm dostum romu tekrar yükleyip dönerim stock a bide blade g stock romunu deneyeceğim bu telde nerden bulabirim :) -
sizler neden rom denemiyonuz ki cwm var stock recoverye donuyor ve tel brick olmuyor bence denersek veya kendi romunu editlersek başarırız. -
Beyler sonunda t40 rom kurdum ama zte blade g stock romu updater script e arkadasin attigi dosyayla degistirip burdaki romla degistirdim rom gayet stabil ve performansli fm radyoda var kendi radyosu ve sorunsuz turkce dil destegi var denemek isteyenler olursa detayli anlatimi yrn yaparim. :) sonunda basardik -
quote:
Beyler sonunda t40 rom kurdum ama zte blade g stock romu updater script e arkadasin attigi dosyayla degistirip burdaki romla degistirdim rom gayet stabil ve performansli fm radyoda var kendi radyosu ve sorunsuz turkce dil destegi var denemek isteyenler olursa detayli anlatimi yrn yaparim. :) sonunda basardik
Anlatırsan iyi olur, hangi romu kullandığını falan yaz, linkini ver. -
orjinal romun linkini yenilermisinizquote:
Orijinalden alıntı: tatbkathquote:
Beyler sonunda t40 rom kurdum ama zte blade g stock romu updater script e arkadasin attigi dosyayla degistirip burdaki romla degistirdim rom gayet stabil ve performansli fm radyoda var kendi radyosu ve sorunsuz turkce dil destegi var denemek isteyenler olursa detayli anlatimi yrn yaparim. :) sonunda basardik
Anlatırsan iyi olur, hangi romu kullandığını falan yaz, linkini ver.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: erayuzekl
orjinal romun linkini yenilermisiniz
Link yenilenmiştir.
Kolay gelsin. -
quote:
romu paylaşır mısınız?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X