Şimdi Ara

TURKCELL T40 CWM Recovery/Root/Stock Rom/Radyo (Aradığınız herşey burada!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
23.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefon t40 farklı bir rom yükledim telefon kapandı daha sonra kendi orjinal romunu yükledim cihaz açıldı fakat yüklediğim farklı rom kalıntılarından (öyle sanıyorum ) yükleme yaptığımda belirli bir yerde kalıp tekrar reset atıyor forumlarda meta-inf klasöründe google-android-updater scrip üzerine düzenleme yaparsam geçer diye yazan arkadaşlar gördüm fakat düzenlemeyi yapamadım yani rar uzantılı update klasörünü bozmadan içindeki meta-inf google-android-updater scripi nasıl düzenlerim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayathaber

arkadaşlar telefon t40 farklı bir rom yükledim telefon kapandı daha sonra kendi orjinal romunu yükledim cihaz açıldı fakat yüklediğim farklı rom kalıntılarından (öyle sanıyorum ) yükleme yaptığımda belirli bir yerde kalıp tekrar reset atıyor forumlarda meta-inf klasöründe google-android-updater scrip üzerine düzenleme yaparsam geçer diye yazan arkadaşlar gördüm fakat düzenlemeyi yapamadım yani rar uzantılı update klasörünü bozmadan içindeki meta-inf google-android-updater scripi nasıl düzenlerim teşekkürler

updater script'i Notepad++ ile düzenle.

Arşive 7zip kullanarak at.

Ben bu şekilde yapmıştım.

• aynen öyle yaptım yapmaz olaydım şimdi değişiklikleri yaptıktan sonra update klasörünü cw den tanıttım uptade klasörü biraz yükledikten sonra kapandı cihazı açtıktan sonra turkcell logosunda kaldı birdaha açılmadı ve ses açma kapama ve açma tuşundan hiçbir şekilde ftp veya cw olarak açılmıyor sadece logoda kalıyor 1-2 saaat bekledim tık yok bataryayı çıkarttıp bekledim sonra yeniden denedim tık yok yardım...
  • Selam arkadaşlar,

Hepiniz bu konuda oldukça bilgili gözüküyorsunuz. Yazdıklarınızı okudum ama pek birşey çıkartamadım.

Ben geçenlerde genpanın sitesinden B18 i indirdim, SD karta attım ama menüden yazılım güncelle diyince yapmadı. SD kartta dosya yok diyordu.

Yazılarınızda stock rom dan cwm den updater scriptten bahsediyorsunuz, ama bunlar biz basit kullanıcılara fazla.

Benim t40 yeni geldi genpa servisten, yazılım yükleyip pil değiştirmişler. Saolsunlar 1 günde halledip verdiler. Şuan sanki normale gönmüş gibi gözüküyor.
    Daha önce aşağıdaki linkte şikayetlerimi yazmıştım. http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101040822

Şimdi B18 yüklemelerimiyim sizce, bu türksel'in uygulamalarını istemiyorum ve kullanmıyorum. Bunlardan kurtulabilir miyim? Radyo dan bahsetmişsiniz başlıkta, bu cihazda donanımsal radyo var mı? varsa nasıl aktif edebilirim?

Size zahmet bunu salağa anlatır gibi bana anlatabilir misiniz? yoksa yapamıycam. Çok teşekkür ederim. Hatta yapabilirseniz yapmam gereken işlemleri madde madde bildirebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkür ederim.

• Bir mucize, bugün T40 a kendiliğinden güncelleme geldi, ve yazılım B18 oldu. Her nasılsa otomatik indirdiği dosya 2-3 mbyte dı ama yaptı. ZTE nin sitesinden ben halen B18 Pro yu indirmeye çalışıyorum. Çok yavaş geliyor.

Bu yazılım gerçekten B18 mi? 3 Mb yazılım mı olur yahu?

Radyo helen yok ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatcet

Bir mucize, bugün T40 a kendiliğinden güncelleme geldi, ve yazılım B18 oldu. Her nasılsa otomatik indirdiği dosya 2-3 mbyte dı ama yaptı. ZTE nin sitesinden ben halen B18 Pro yu indirmeye çalışıyorum. Çok yavaş geliyor.

Bu yazılım gerçekten B18 mi? 3 Mb yazılım mı olur yahu?

Radyo helen yok ama...

Zaten bu güncellemeler sistem yazılımının üzerine yamandığı için 3-5 mb oluyor.

Yani size gelen B18 güncellemesi doğrudur. Yazılım atmanıza gerek yoktur.

Radyo ise sistem yazılımı ile gelmez maalesef.

Bunun için radyo'nun apk'sını indirmeniz gerekmektedir;

FM Servis:http://yadi.sk/d/IujtIojzRiLkw

FM Radyo:http://yadi.sk/d/i8XRIGs-RiLnV

Yukarıdaki iki apk'yı da telefona kurup, kulaklığınızı takarak radyoyu kullanabilirsiniz.

• tatbkath kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaş, şuan telefon normal gözüküyor. Ayrıca radyoda tam süper oldu.
    👏
    Tekrar teşekkür ederim.

Güncelleme : 30.06.2015 : Servisten sonra güncellemede gelmişti ama bi nane olmadı bende o telefonu iade ettim şirketime 2 ay önce onun yerine iPhone 4S vardı onu aldım. şimdi 2 ayfon taşıyorum rahat ettim, derdim sıkıntım stresim bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatcet -- 30 Haziran 2015; 12:22:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cmw linki kırık. Yeniler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: emrahoksak

buy arada netten indirdiginiz diger telefonların romlarını denemek için notpad++ programıylA şöle düzenleme yapabilirsiniz.

bide yükleme hatası alanlar cwmde advanced kısmında show log kısmında neden romun yüklenmedigini alınan hataları ögrenip düzenleme yapabilirsiniz.

bnm ögrencilik dönemim başladıgından dolayı artık rom denemeleri fln yapamıyorum. umarım deniyen arkadaşlar uygun bi rom bulup bizi turkcell rezilliginden kurtarırlar

TURKCELL T40 CWM Recovery/Root/Stock Rom/Radyo (Aradığınız herşey burada!)

Eyvallah müdürüm oldu sayende, servise gitti geldi telefon batarya değişip yollamışlar, hiçbir şey yapmamışlar.

Stock romu güncellemiyodu b15'te kalmıştı telefon.

Şimdi senin söylediğin yöntemle yaptım %100 oluyor.

Verdiğin bilgi benim için aşırı değerliydi ki mağdur olan 100'lerce kullanıcı içinde çok değerli.

assert'i bende siliyordum ama diğer satırlardan haberim yoktu o yüzden yüklemiyordu.

Şimdi yükledim rom'u yeniden başlatınca cwm'nin root yetkisi vermesine de izin vermedim açıldı telefon B18 versiyonuyla.

Çok teşekkürler, bir ton insana yardımcı oldun bu yazdıklarınla.

Tüm bu işlemleri yaptım ama yine cwm menusu açılıyor ve tekrar kapanıyor updater-script gösterdiğiniz şekilde hazırladım ve yazdğınız klasöre yerleştirdim. cwm ile ve adb sideload komutuyla kurmaya calıştım ama bir türlü olmadı. son hal cwm menusu açılıyor bir müddet sonra kapanıyor tekrar cwm açılıyor. yardımcı olur musunuz? teşekkürler.

• Topikle ilgilenen yok mu zor durumdayız yardım eder misiniz?
  • arkadaşlar buradaki cwm telefonu neredeyse kullanılamaz hale getirdi.zar zor telefona bir yazılım atıp kingoroot ile rootladım.ardında baska bir t40 üzerinden orjinal recovery i çekmeyi başardım sizinle paylaşıyorum

1. kingoroot ile cihazı rootlayın cihazı kapatıp açın
    2. market üzerinden rashr uygulamasını yukleyin( stock recovery atmak için.)
    3.bu adresten stock recoveryi telefona yada hafıza kartına atınhttps://www.dropbox.com/s/4rv4zqnlddhwu9u/Not%20recognized%20Recovery-Version.img?dl=0
    4.rashr programını açın root yetkisini verin( izin ver yada granta basın)depolamadan seçe basarak stock recoveryi nereye attıysanız bulun ve seçin.
    5.yukleme tamamlanınca artık stock recoverye sahipsiniz.zte nin sitesinden stock rom indirip hafıza kartına atın ve stock recovery ile kuruluma başlayın geçiş olsun.

• onur7774 O kullanıcısına yanıt
    Link calismiyor guncelleyebilir misiniz?

ayrica bu turkcell stock recovery mi?

blade g stock recovery yukledim fakat stock blade g romu yukleyemiyorum. installing yazisinda takilip 3-4 dk sonra reset atiyor.
  • Merhaba arkadaşlar. Linkini verdiğim CWm benim Turkcell T40'ımda sorunsuz çalışıyor. Yerel disk C'ye Android adında bir klasör, onun da içine adb adında bir klasör oluşturup rar dosyasının içindekileri adb klasörüne atınız. Telefonu PC yazılımı modunda bağlayın. Install.bat'a basın. Kendisi yüklenecek inşallah.

https://yadi.sk/d/uobLtOwxmMmQt
  • uzman arkadaşlar t 40 turkseel lgosunda kalıyor cwm fsm mod açılmıyor Yanlızca V+ V- P La bilgisayar göruyor nette cok araştırma yaptım beceremedım
    burdakı telefoncu arkadaşta beçeremedi

lutfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyznyz -- 8 Ağustos 2016; 11:22:32 >
  • belki birini bi işine yarar şu köşede duruversin

https://www.youtube.com/watch?v=zH6RI2YgwIc&t=1s
  • merhaba, konunun üzerinden bayağı zaman geçmiş özür dilerim. başta yazılan iletinin linkleri uçmuş.

elimde t40 var ekran açılmıyor. hard format için tuşları( power+ses açma) kullanıyorum tepki vermiyor. pc'ye bağladım, kırmızı bir ışık yanıp söndü 5 dk. sonra titredi telefon ve pc'ye bağlandı. usb içeriğinde yalnızca iki dosya var ve içine girince pc donuyor. hasılı t40 ı nasıl açabilirim, yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum. teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,https://dl.xda-developers.com/3/4/8/5/2/1/0/t40_recovery.img?key=AC_mCoP_IfNCT0IiR_tTdg&ts=1572102176 bağlantısına tıklayarak Clockworkmod Recovery dosyasını "ANINDA" indirebilirsiniz.
    Ayrıca kamera dışında anakart, şarj girişi yeri birde ana sayfa Zte Grand Memo'ya benziyor
    Not: Cwm recovery'yi denedim %100 çalışıyor birde ekran biraz aşağıya kaymış. Rom yüklemek için "Choose zip from sdcard" yerine "Choose zip from external sdcard" bölümünü seçiniz. Saygılarımla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, az önceki link kırıktı bu linke tıklayarak indirebilirsiniz. https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3485210&d=1443139449

• https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2757114 linkinde t40-recovey.img yazısına tıklayarak cwm'yi indirebilirsiniz.

• Arkadaşlar asıl cwm bu, sizin dediğiniz cwm değil, stock recovery birde cwm ile stock recovery ve stock rom yüklenmez, Linkini verdiğim cwm ile custom ve cyanogenmod 11 (Android 4.4) ve üstü romları yüklenir, Zte blade g nin ekran çözünürlüğü 480*854, T40 ise 480*800'dür.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.