Şimdi Ara

Turkcell T40 - Kod Adı Gebze (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AndroKing

quote:

Orijinalden alıntı: kudretxxx

beyler bende T21 Maxiplus5 var sadece şunu söylüyorum türkcellden telefon alan ya delidir yada kafa sonradan dank etmiştir

Haklısın kardeşim bnde t 20 vardi sonra s3e gectim yahu 600mhz ne

krdşm bende Lg optimus g ye geçip kurtulmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımhaber incelemesinde: "tcell tasarıma çok ciddi emek harcamış, mesela çiçek desenli, motifli arka kapak seçenekleri mevcut" demesi bana 90lı yıllarda çıkmış olan kapak değiştirme fantezilerini hatırlattı.

Turkcell T40 - Kod Adı Gebze Turkcell T40 - Kod Adı Gebze

kapak çiçekli nedir abi ya şimdi "vayy gabag değişiğğğğ" deyip de alan olur bu telefonu, adam zaten özelliklerden bi haber.

biz burda GM diyelim, ascend p6 diyelim, tcell şu aleti fahiş fiyattan çıkarır ve öyle bi satar ki ağzınız açık kalır. herşey bilgisiz vatandaşı ayak üstü iki dakkada kandırıp kontrat ı imzalatmaya bakar.

zamanında bilgisiz arkadaşıma edge internet'i: "adsl den daha hızlı!" diyerek ayak üstü dolandırıp kontratı imzalatacaklardı, arkadaşı zor ikna ettim almamaya.

• Satış fiyatı açıklandı.
    İsteyenler, tavsiye edilen peşin satış fiyatı 499 lira olarak açıklanan Turkcell T40'a 2 Ekim'den itibaren "***.com" ya da Turkcell İletişim Merkezleri'nden 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 8-24 lira arasında değişen kontratlı tekliflerle de sahip olabilecek.
  • ZTE blade 3 pro özelliklerini inceleyin.
    Zaten telefonu üreten firma da zte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erimemre -- 1 Ekim 2013; 23:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

Satış fiyatı açıklandı.
    İsteyenler, tavsiye edilen peşin satış fiyatı 499 lira olarak açıklanan Turkcell T40'a 2 Ekim'den itibaren "***.com" ya da Turkcell İletişim Merkezleri'nden 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 8-24 lira arasında değişen kontratlı tekliflerle de sahip olabilecek.

449 olsaymış cuk diye otururmuş tamam 50 lira fazla birşey değil ama bu fiyata alınmaz
  • Keşke bunun yerine General Mobile'ı getirselerdi sözleşmeli
  • Aslında bu telefonu alabilirim babamın tarifeye ek 9 Tl yada o civarda bir,fiyata denk geliyor 250 den daha ucuza geliyor bence çok iyi bir fiyat

• Telefonu kullanmadan nasıl çamur atıyosunuz anlamadım.. İlk olarak telefon 500 lira ve bu fiyata aynı özellikte piyasada telefon yok... ben aldım gayet memnunum bi sorunu yok . dedikleri gibi ses kaliteside çok iyi geçişlerde takılma yok kullanımı rahat ele oturuyor . kullanıcının yararına güzel şeyler var telde .. anlıcanız genel olarak artısı sı var eksiği yok ..
  • Telefonun zil sesleri harika
    Bulabilir miyiz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: rockinn2009

Telefonu kullanmadan nasıl çamur atıyosunuz anlamadım.. İlk olarak telefon 500 lira ve bu fiyata aynı özellikte piyasada telefon yok... ben aldım gayet memnunum bi sorunu yok . dedikleri gibi ses kaliteside çok iyi geçişlerde takılma yok kullanımı rahat ele oturuyor . kullanıcının yararına güzel şeyler var telde .. anlıcanız genel olarak artısı sı var eksiği yok ..

ZTE blade 3 proyu türk mühendisler ne kadar yaptıysa bu telefonu da o kadar yaptılar.
    Bizim genel olarak nefretimizi çeken yerli telefon deyip ZTE nin operatörler için üzerine logo basıp versinler diye yaptıığı telefronu türkiyeye getirmiş olmaları.
    Kusura bakmayın ama Daymobile telefonlar kadar türk mühendislerinin eseri bir telefonu yerli diye pazarlamaya kalkmaları en hafif ifade ile yüzsüzlük.

İletişim hizmeti veren bir firma kazara içindeki ZTE yazısı göründükten sonra telefonun modelinin internetten bulunmasının kaç saniye süreceğini hiç mi düşünmez?

• donanım haberdeki gençler bir araya gelse daha iyisini yaparlar sanırım. Zehir gibi gençler var aranızda. Bu kadar beyinden telefon olmasa da bi icat çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tendertendere

donanım haberdeki gençler bir araya gelse daha iyisini yaparlar sanırım. Zehir gibi gençler var aranızda. Bu kadar beyinden telefon olmasa da bi icat çıkar.

Zoppo ile anlaşır onun modellerine DH bastırıp romun içine martı sesi simit resmi ekleriz. :)
    Türk malı diye değil bizim de emeğimiz var diye dürüstçe pazarlarız.
    (burada bazı arkadaşlar kople rom bile yapabilir ama vakitlerine yazık :) )
  • Beklentimin üstünde çıkan telefondur. 4-5 saattir kullanıyorum, baya da hoşuma gitti. Avantadan gelmese gidip de para verilmez belki ama bir iki anlamsız özellik dışında gayet tavsiye edilir olmuş. Kullananlar özele gelebilirse ufak birkaç detay sorayım.
  • Blade 3 kullaniyom tek cekirdek 1 ghz 512 ram 4.4.2 romla kasilmiyo bile fiyatina gore cihaz gayet iyi hat uzerinden ucuza alonabilir + test cihazi niyetine kullanilabilir ha kendi orjinal romla cihaz kendine gelemiyo bile zte'lerin ram sıkıntisi fazla custom rom iyi performans sagliyo illaki tek cekim veya nakite bu saatten snra gm discovery alinir ama hatta alacam ucuz idare eder bsy alaym dersen t40 yeterli olur herkese

• konuyu hortlattığım için k.bakmayın.... kurumsal anlaşma yenilediğimiz için 3 adet ücretsiz bu telefondan veriyorlar. Birini ben alıcam. Telefona yüksek paralar ödemeyi sevmeyen birisiyim.... Sizce satıp üstüne 200-300 daha koyup farklı bi telefonmu alsam yoksa bununla devammı etsem, ne dersiniz ?
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Bence bir çok ihtiyacınızı karşılar. 1 gb ram yeterli. Radyo uygulaması da yükleniyor sonradan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Bence bir çok ihtiyacınızı karşılar. 1 gb ram yeterli. Radyo uygulaması da yükleniyor sonradan.

telefonum geldi. radyoyu nerden yüklüyoruz ?
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Forumun arama kismina t40 radyo yazinca cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Forumun arama kismina t40 radyo yazinca cikiyor

evet buldum. teşekkürler.
  • Ben T40'ı aldım gayet de beğendim..Turkcell Maxiplus 5'in özelliklerini geçiyor internetten araştırdım ve karşılaştırdım.İyi özelliği de herkesin kullandığı Samsung Ace'yi geçmesi..Ace'den güzel olduğu ve özelliklerinin iyi olduğu kesin.Ace alacaklar almasın bunu alsın daha iyi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.