Şimdi Ara

turkcell t50 aldım sorularınız var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarjı nasıl gidiyor diye sormuyorum onu zaten söylersiniz :)
  • Benchmark testi yaptınız mı birde turkcellin kendi ıvır zıvır uygulamaları geliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancerman

Şarjı nasıl gidiyor diye sormuyorum onu zaten söylersiniz :)

full oynarsam 1-1,5 gün normal kullanımda 2 günü geçiyor birde 1 saatte full olarak şarj oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Fırtınası

Oyun performansı nasıl acaba?

oyunlarda kalitesi yüksek şuana kadar oynadığım oyunlarda hiç takılma kasma donma olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

sar degeri beni endişelendiriyor 1.23 müş cok yüksek yoksa bende almayı dusunuyrum

bende bir sıkıntı olmadı ama genelde bilemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancerman

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    "Aldım sorusu olan varmı" da çok şık ve faydalı bi hareket olmuş teşekkürler
    Daha önce yarım akıllı telefon kullanıyordum :) Nokia Music Express Bu nedenle fazla bilgim yok akıllı telefonlarla ilgili.

T50 - Lg90 - Asus Zenfone 5 ve 6 arasında gidip geliyorum. (bütçe 700-800 arası yani :)
    Bence bu 3 telefonda f/p başarılılar. Ancak kullanmadan bilinmiyor, kağıt üzerinde başka malum.

Video ve Foto kısmı en yoğun kullanacağım kısım . Ortalama internet hızı bana yeterli.
    Birde işim icabı dışarıya sağlam ses vermesi önemli.

Hoparlörü dışarıya nasıl ses veriyor?
    Siz fazla yükleme yaptınız mı video gibi? (hafıza kartı meselesi birinci öncelikli endişemdir)
    SAR değeri yüksek deniyor, konuşurken ağrı yapıyor mu siz de?
    Telefonda infrared var mı?
    Düşündüğüm telefonlarla ilgili olarak sizin yorumunuz nedir?
    Isınma gibi veya farklı memnun olmadığınız birşeyle karşılaştınız mı?

Sorular çok geldiyse dedirttiyse bu anı hiç yaşamamış gibi davranalım ikimizde

Hoparlörü dışarıya nasıl ses veriyor? gayet güzel s3 le karşılaştırdım ondan biraz daha iyi

Siz fazla yükleme yaptınız mı video gibi? (hafıza kartı meselesi birinci öncelikli endişemdir) fazla yükleme yapmadım ama normal şekilde kullanırsanız hiçbir sıkıntı olmuyor hafızada

SAR değeri yüksek deniyor, konuşurken ağrı yapıyor mu siz de? yok öğle bir sıkıntı bende olmadı ama genel de bilmiyorum

Telefonda infrared var mı?konu hgakkında bilgim yok

Düşündüğüm telefonlarla ilgili olarak sizin yorumunuz nedir?Tavsiyem T50

Isınma gibi veya farklı memnun olmadığınız birşeyle karşılaştınız mı? valla ısı yok 2 saatlik film izledim hiç ısınmadı oyun oynarkende arkada müzik çalışıyor ama yine bir sıkıntı olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Benchmark testi yaptınız mı birde turkcellin kendi ıvır zıvır uygulamaları geliyor mu?

bu dediğiniz test şu genel çzellikleri gösteren ve en yakın telefonla kıyaslayan programsa yaptım.bir programla bunun özelliklerine benzeyen yakın telefonu buldu s3 üstü s4 minin altında kalıyordu t50 dediğiniz test buysa
  • bu telefonu geçende gittiğim telefoncuya sorunca kasma falan var demişti ama benim aklım hala t 50de hocam kamera çekimi iyimi ısınma fazla oluyormu aklımda soru işaretleri var bu telefon hakkında discovery ile karşılaştırdığımızda t 50 ondan üst düzey bir cihaz gibi gelio bana sizce de öylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forevershield

bu telefonu geçende gittiğim telefoncuya sorunca kasma falan var demişti ama benim aklım hala t 50de hocam kamera çekimi iyimi ısınma fazla oluyormu aklımda soru işaretleri var bu telefon hakkında discovery ile karşılaştırdığımızda t 50 ondan üst düzey bir cihaz gibi gelio bana sizce de öylemi ?

ısınma ve kasma yok ben karşılaştırma yaptığımda discovery den baya üstün bir telefon bir programla karşılaştırdım s3 üstü s4 mini altında kalıyordu siz düşünün yani s3 900-1000 tl bu telefon 700 tl ve üstün illa marka diyorsanız gidin samsung alın siz bilirsiniz.ama benim önerim t50
  • hayırlı olsun güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: salazar96

hayırlı olsun güzel telefon

saolun
  • Hocam rehber ayari nasil ?
    Bir arkadasim ice aktar disa aktar bolumunu kurcalayarak bir isimden 4 tane olusturmus telefona , inceledim ama cozemedim.
    Hepsini silip tekraradan nasil yukleme yaptirabilirim ? Ve sadece telefon rehberi yada sadece sim diyebilecigmiz bir bolum varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

Hocam rehber ayari nasil ?
    Bir arkadasim ice aktar disa aktar bolumunu kurcalayarak bir isimden 4 tane olusturmus telefona , inceledim ama cozemedim.
    Hepsini silip tekraradan nasil yukleme yaptirabilirim ? Ve sadece telefon rehberi yada sadece sim diyebilecigmiz bir bolum varmi ?

rehber biraz karışık ama öğreniliyor :D sıkıntı yok herşey mevcut
  • hocam kamera çekimi ile ilgili daha detaylı bilgi verir misiniz? fotoğraf makinesi yerine kullanabilir miyim telefonu? gece-gündüz çekimleri nasıl?

bir de telde gps var mı?
  • peki bu rehber konusunda yardımcı olabilir misin ?. mesela bütün telefon rehberini nasıl silebilirim ? tek tek silmek yerine hepsini sil var mı ? bu soruma yanıt bulabilirsem çok mutlu olacam teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

peki bu rehber konusunda yardımcı olabilir misin ?. mesela bütün telefon rehberini nasıl silebilirim ? tek tek silmek yerine hepsini sil var mı ? bu soruma yanıt bulabilirsem çok mutlu olacam teşekkürler..

konu hakkında bilgim yok denemedim tümünü silmeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebigil25

hocam kamera çekimi ile ilgili daha detaylı bilgi verir misiniz? fotoğraf makinesi yerine kullanabilir miyim telefonu? gece-gündüz çekimleri nasıl?

bir de telde gps var mı?

kamera çekimi güzel fotograf makinesi yerine kullanabilirsininiz ama yinede iyi bir fotoğraf makinesi yerinin tuttamaz çünkü bu bir telefon ve gece çekimlerini flaşla gayet güzel bir şekilde çekebilirsiniz.

gps vardır
  • Tatildeydim de girmedim internete :)
    Tekrar teşekkürler ve güle güle iyi günlerde kullanın. IMEI numarasını kendinize mail atın ne olur ne olmaz ;)
  • Evet asıl belli bir süre kullanımdan sonra anlaşılıyor telefonlar :)

Şu an memnun olduğun ve olmadığın görüşlerin nedir? (Özellikle 1 gb ram işini görüyor mu?)

Yerine şunu deneseydim dediğin bir telefon var mı?

Teşekkür ederim.
  • birde yine forumdonanımdan şöyle bir paylaşım vardı, siz ne dersiniz

1. Ara sıra ''Sadece Acil Arama'' moduna giriyor. 5 Dk. sonra kendi kendine düzeliyor.
    2. Görüşme sırasında (veya sonunda), kulağından telefonu çektiğinde ekran gözükmüyor. Kırmızı GÖRÜŞMEYİ KAPAT
    butonunu görüp basamıyorsunuz. Telefon bankacılığı işlemleri yaparken karşı taraf ''havale için 1, hesap için 2,
    müş.temsilcisi için 3....'' diyor. Siz ekrana baktığınızda simsiyah. Kilit ekranına geçmiş gibi.
    Hemen hergün bir iki kez karşılaştığım bir durum.
    3. Turkcel ''swift key''i aktifleştirdim. Google widget'ine basıyorum, altta klavye çıkmıyor. Bazen 15 sn. beklediği oluyor.
    Kendi orjinal klavyesi ile kullanıldığında hiç böyle sorun olmuyor.
    4. Kendi kamera uygulaması ve Google Camera uygulamasını kullanıyorum. Her çektiğim fotoyu iki uygulama ile de
    çekiyorum. Biri diğerine üstün değil. Çekim yapmadan önce ayarlarla oynamak gerekiyor. Yoksa ya karanlık
    ya kumlu çekim oluyor. Otomatik ayarları pek tatmin edici değil.

GENEL OLARARAK F/P ürünü olduğunu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.