Şimdi Ara

Turkcell T50 kutusundan çıkıyor; Tasarıma yakından bakış ve ilk izlenimler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutu açma bence saçma bi mesele. Komple cihazı incelemek varken sadece kutusundan çıkarmak yersiz.

• Cabuk geri koy kutusuna...

• Kutusuna geri koymakta fayda var??

• Tamam orjinal zte star 1 daha iyi ve daha ucuz ama Türkiye'de bu fiyata alınabilecek 1 tane alternatif söyleyin(daha iyi özellikli)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Tamam orjinal zte star 1 daha iyi ve daha ucuz ama Türkiye'de bu fiyata alınabilecek 1 tane alternatif söyleyin(daha iyi özellikli)

600 ila 650 tl arasında motorola moto g var kamerası 13 megapiksel değil belki ama geri kalan herşeyde esittir hatta bana göre üstündür. bu arada emin ol t50 nin 13 mp olan kamerasıda 13 mp gibi çekmiyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

bu tele bıle kutu acma yayınladılar. z2 ye hala bişi yok. sonra yok efendim neden tarafsız olmadığımızı düşünüyorsunuz?

Kendini birşey zanneden Sony , donanımhabere ürün göndermediği için olabilir mi ?

Kusura bakma donanımhaberi olsun içinde ki editörleri olsun sürekli bende eleştiririm ama Türkiyenin en çok tıklanan sitelerinden bir tanesine ürüm göndermezsen sana inceleme falan yapmazlar hayrına.
  • Telefonun özelliklerinden ziyade fiyatı ile ilgili bir şeyi göz önünden kaçırıyoruz... turkcell, avea oprtaörlerin kendi telefonu olsun veyahut büyük firmaların kendi telefonu olsun sabit sadece 120 Tl vergisi var telefon bedavaya da getirsen 120 tl sabit vergi artı ötv kdv derken vergi oranı yüzde 50 lere yaklasıyor. arkadaşlarında dediği gibi tel 200 dolar (*2,1= 420 tl) olsa bile ötv kdv derkn 700 TL ye ulaşması normal kim nederse desin. şimdi herkes Xiomi diyor çindeki fiyatları belli ama türkiyeye giriş yapınca fiyatları görecez hep beraber...
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    tamam kardeşim haklısın telefon yerli değil zte üretimi. ama o fiyat konusunda duracaksın Çin fiyatlari ile mantık kurulmaz onlarca telefon var yurtdışı fiyatının katlarında satılan.
    vatan, bimeks gibi yerel mağaralarda discovery 729 liraya satılıyorken bu telefonun 700 liraya satılması kadar doğal birşey olmaz. internet fiyatlarını karıştırma açıklanan fiyat turkcell mağaza satış fiyatı çünkü.
    burada bir gelişim ilerleme var eskiden operatörler çöp cihazları getirip kaziklamaya çalışıyordu bu telefon öyle değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • operatör 4G li telefon cıkarıyor ama 4G destegi yok :(
    welcome to turkey.
    edit-ben 4G li telefon getirdim, diger operatörler çıkartsın banane :))))

• Turkcell T50 kutusundan çıkıyor;...... hiç çıkarmayın kutusundan aynen geri gönderin Turkcele söyleyin kendi halıkını kazaklamakdan ve yalan söylemekden vaz geçsin...??

• Turkcell tarafından daha önce piyasaya sürülen telefonları düşününce bu telefon iyi olmuş diyebiliriz. Fakat yinede çoğu insanı tatmin etmemiş gibi. Ayrıca bu "sözde" kutu açılımları bana yapmacık geliyor. Kutu açılımı benim bildiğim sıfır kapalı kutu gelir, açarsın ve açarken sende şaşırırsın izleyiciyle birlikte belki. O yüzden samimiyetten uzak bu tarz ön incelemeler yerine doğrudan detaylı inceleme videosu çekilse çok çok daha iyi olur.

• Turkcelin hiç kullanmayacağımız o uygulamlarını kaldırabileceksek fena değil..

onun dışında sürüm yükselteme güncellemesi vercekler mi?

bunların cevapları hayırsa motorola moto g alın arkadaşlar güncelleme alıyor

• 4g desteğine vurgu yapan lte logosu mu?

4g ile lte tamamen farklı teknolojiler

• baya dandik olmuş. panelin üstünde cam mı var plastik mi belli değil. teli hareket ettirince yansımadan görünüyor ki yüzeyi yamuk yılık duruyor. cihaz çöp.

• quote:

Orijinalden alıntı: hllsing

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Tamam orjinal zte star 1 daha iyi ve daha ucuz ama Türkiye'de bu fiyata alınabilecek 1 tane alternatif söyleyin(daha iyi özellikli)

600 ila 650 tl arasında motorola moto g var kamerası 13 megapiksel değil belki ama geri kalan herşeyde esittir hatta bana göre üstündür. bu arada emin ol t50 nin 13 mp olan kamerasıda 13 mp gibi çekmiyordur

İşlemci-Ram-Çözünürlük aynı kamera ve pil t50'de daha iyi(bana sorsan 2sinide almam)

• şimdi reklamlar

• Turkcell T50 Siyah Renk Stoklarımıza girmiştir. Ayrıca Ücretsiz Kargo imkanı ile ....

http://www.herseyenucuz.com/T50-Black-Cep-Telefonu,PR-277.html
  • lg ve google ile neden işbirliği yapmaya çalışmazlar biraz daha pahalı olsun albenisi olsun , gidip alt sınıf ürünleri milletin cebine sokmaya çalışıyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: FarCryTek

Bu kutuları neden önceden açıp sonra yeni açmış gibi yapıyorsunuz?
    Parmak izlerini görünce hiç ilgi ve heyecan kalmıyor bilginize.

bende menü geçişleri yaparken çekilmiş resimlerin önzilemesini gördüm sanki :D

hani madara olmayalım diye önce bir bakıyor sonra ilk kez bakıyormuş gibi anlatıyor :d
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.