Şimdi Ara

Turkcell T50 kutusundan çıkıyor; Tasarıma yakından bakış ve ilk izlenimler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

bu tele bıle kutu acma yayınladılar. z2 ye hala bişi yok. sonra yok efendim neden tarafsız olmadığımızı düşünüyorsunuz?

Kendini birşey zanneden Sony , donanımhabere ürün göndermediği için olabilir mi ?

Kusura bakma donanımhaberi olsun içinde ki editörleri olsun sürekli bende eleştiririm ama Türkiyenin en çok tıklanan sitelerinden bir tanesine ürüm göndermezsen sana inceleme falan yapmazlar hayrına.

telefon 5 6 gundur ellerınde olmasına ragmen hala kutu acma vıdeosu bıle yayınlamamalarına sıtem edıyorum. bak bakalım butun amırallere ellerıne gectıklerı ılk gunden kutu acma vıdeosu cektılermı cekmedılermı?

• Ben telefonu beğendim ama çoğu kişi çöp diyor.Sizce alınırmı bu telefon bütçe maksimum 850 tl ama ucuz olursa daha iyi olur tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da gezinirken Kaan Arlı'nın bu telefon için çektiği inceleme videosunu gördüm.Ayrıldı mı DH den ?

• Kutudan çıkarma videoların hepsinde telefon zaten kutudan çıkmış oluyor. Madem ön video bu neden kutu açılımını orijinal bi şekilde yapmıyorsunuz? Telefonun içinde Mesut Çevik'in fotoğrafları var.

• Biraz xperia biraz elite i andırdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapsamlı inceleme ne zaman gelecek?

• Türkcell bu işi bilmiyor

• Ben cihazı beğendim. Fiyatına baktığımda tek rakibinin motorola olduğunu görüyorum. Ancak çok hantal ve küçük, bu anlamda t50, tasarım olarak çok daha üstün bir cihaz.
    Gm discoveryden önde bir cihaz. Önde olduğu yerler, kamera, ekran(çözünürlük aynı ama t50 daha büyük) ve pil durumu. Tabi dolby ses desteğini de unutmamak gerek. Ayrıca tasarım olarak daha hoş duruyor t50.
    gm ise, micro sd kart desteği ile önde.
    http://androidtr.org/5090/turkcell-t50-ve-general-mobile-discovery-karsilastirmasi/5/

Oyun oynamayanlar için hafıza yeterli olur. Tabi micro sd olmadığı için 32 gb. İle satılması gerekirdi ancak birçok kişi için yeterli bir hafıza olduğunu söyleyebilirim.

Tabi garanti ve güncelleme konusunda turkcell nasıl bir perf. Gösterecek göreceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle çirkin arayüzler sebebiyle Android'den soğuyorum artık..

• türk malı olduğu belli.:D

şarj girişi yukarda kulaklık girişi aşağıda...bunu görünce TÜRK MALIDIR DİYE DÜŞÜNMEMEK ELDE DEĞİL.....:D

• bence şu ana kadar operatörlerin verdiği en iyi telefon.14 yildir turkcel hattim var ama kullanmıyorum.sırf milleti kazıkladıklarını düşündüğüm için.ama bence bu fiyata general mobil discovery ile kıyaslayın.her konuda üstün.fakat işlemci ve ram üst seviye kullanıcılar için yeterli değil.t20 den sonra bu telefon süper.çindende qualcom işlemcili bir telefonu zaten alıp imei kaydını yasal olarak gerçekleştirsen fiyatı aynı paraya geliyor.en önemlisi telefon için yerli densede(yalanın daniskası) zte nin telefonu olması çok iyi

• TÜRKLER NE ZAMAN ÇİNDEN TELEFON ALİP TÜRKİYEDE YAZİLİM ATİP YERLİ MAL DİYE SATMAKTAN VAZGECECEK ACABA

• alan çok olur.
  • Google'dan baktım Türkiyenin 4g'li telefonu gibi saçma sapan komediler var yine :D
    Ayrıca Star 1 falan diyen olmuş ancak değil.İşte karşınızda Zte Blade Vec 4G (Nam-ı diğer Turkcell T50 :D)

• Star 1 denmedi star 1 in revizyonlu düşük modeli dendi.

• detaylı incelemesi ne zaman yapılacak ?

• Zte star 1 satılıyor mu peki türkiye de. Varsa onu alalım. Kimse beni alaya almasın. Ciddi diyorum.

• Fiyatını 669 tl ye gördüm bir yerde.bu fiyata makul bir telefon lakin şuna türk yapımı demek çok saçma.ufak tefek bu yazılım işinden anlayan arkadaşlar telefonun romunu editleyerek isterse başka marka bir tekefon adı verebilir.t50 yerine yazın adını zte blade vec 4g.zaten artık bircok insan biliyor,ürünlerin çinde yapıldığını.ayrıca 3-5 kuruş içinde kırpmayın telefonun özelliklerini.1,6 ghz ve 2gb ram li olsaydı zte star 1 gibi,çok satardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Zte star 1 in bayağı düşük revizyonlusu. Türkiye de Türk mühendisleri üretmiş yerli malı diyenlere ithaf olunur. Bu arada bu cihazın orjinali Zte star 1 modeli ve onda 2 gb ram full hd ekran var ve çin fiyatı 200 doların biraz üstü yaklaşık 450-500 tl. Bu cihaz 700 tl??
    Ekleme: zte star 1 in işlemcisi de s400 ancak 1.6 ghz T50 nin ise 1.2 ghz.

Sence s400 full hd yi kaldira bilrimi.s600 bile zor kaldirirken

• telefonu işterinden bi abi almış biraz inceledim oyle çok detaylı incelemelerden pek anlamam ama bu fiyat aralığında internet deneyimi olsun kamera olsun aşağı yukarı hepsi aynı olduğunu düşünürsek, gm discoveryi mi bi yerde masanın üzerine koyarım t50 yi mi derseniz kesinlile t50 hafif kaliteli pahalı görüntüye sahip klas bi telefon
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.